O πανταχού παρών Lallana σκοπεύει να ανταμείψει την εμπιστοσύνη του Klopp

Το ότι έχει παίξει σε κάθε παιχνίδι με τον Klopp στον πάγκο μέχρι τώρα, έχει βοηθήσει τον Lallana να παρουσιάσει την πιο σταθερή, σύμφωνα με τον ίδιο, φόρμα του – αλλά ξέρει πως χρειάζονται περισσότερα όσο προχωράει η χρονιά.

Ο παίκτης με το νούμερο 20 έχει ξεκινήσει στα 10 από τα 14 παιχνίδια από τότε που ήρθε ο γερμανός στην ομάδα τον Οκτώβριο, και έχει μπει ως αλλαγή στα υπόλοιπα 4, επανορθώνοντας για όσα προηγουμένως του αρνήθηκε η μοίρα.
Οι τραυματισμοί είναι πηγή εκνευρισμού για τον Lallana, καθώς δεν του έχουν επιστρέψει να δείξει το ταλέντο του πιο συχνά με τους «Κόκκινους».
Ευτυχώς, η τύχη του φαίνεται να έχει γυρίσει, αλλά δεν είναι προετοιμασμένος να αφήσει τίποτα στην τύχη. Αντ’ αυτού, ο 27χρονος βελτιώνεται στο παιχνίδι του, ώστε να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με κάθε τρόπο.
Ο ίδιος δήλωσε: «Παίζω πιο σταθερά, αλλά το μεγαλύτερο γεγονός είναι ότι είμαι και πάλι σε πλήρη φόρμα. Έχω ένα καλό σερί παιχνιδιών τώρα, οπότε νιώθω πιο φορμαρισμένος από όσο έχω υπάρξει ποτέ στην ομάδα.
«Ήταν απογοητευτικό που ξεκίνησα τη σεζόν με έναν ελαφρύ τραυματισμό που με κράτησε εκτός για 2 εβδομάδες, επειδή νόμιζα πως το είχα αφήσει πίσω μου αυτό την περασμένη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε φόρμα τώρα και μπορώ και συνεισφέρω στην ομάδα.
«Είναι πάντα θετικό να κάνεις ένα σερί παιχνιδιών. Οποιοσδήποτε παίκτης θα πει πως όταν κάνεις ένα καλό σερί παιχνιδιών, νιώθεις φυσικά σε φόρμα. Είναι πολύ ωραία αίσθηση το να βρίσκεσαι στο χορτάρι. Θέλω να συνεισφέρω περισσότερο στα γκολ μπροστά – αυτό είναι κάτι που δουλεύω, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου.
«Ο προπονητής προσαρμόζει την ομάδα λίγο πολύ στα περισσότερα παιχνίδια, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι είναι πολύ καλό – ειδικά όταν έχεις μεγάλο ρόστερ και πολλά παιχνίδια. Κρατάει την ομάδα ενωμένη και πάντα νιώθεις κομμάτι της – ποτέ δεν νιώθεις ότι είσαι μέσα στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν νιώθεις και ότι είσαι έξω από αυτήν.
«Ο συνδυασμός όλων αυτών, φέρνει καλά συναισθήματα ανάμεσά μας. Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι και ελπίζω να καταφέρουμε κάτι καλό αυτή τη χρονιά.»

Επιμέλεια: Μαρία Αλέξανδροπούλου

Πηγή: liverpoolfc.com


Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.