Τρομερή κίνηση από οπαδό της Southend!

Το ταξίδι ενός οπαδού της Southend από την Αυστραλία στην Αγγλία για να παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Bradford έγινε Viral στα social media, και ο ίδιος προχώρησε σε μια κίνηση με την οποία κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη των οπαδών της Liverpool!



 

Ο οπαδός της Southend μαζί με τους φίλους του, πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και καθώς έφτασαν έμαθαν ότι το παιχνίδι δε θα γίνει, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Φυσικά αυτή η εξέλιξη δεν ήταν θετική για κάποιους που ταξίδεψαν περισσότερα από 10.000 μίλια για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, με τον Αυστραλό να ανεβάζει μια φωτογραφία στο Twitter έξω από το γήπεδο της Bradford, στην περιγραφή της οποίας έγραψε την όλη ιστορία.

Όταν τα μέσα της Αγγλίας έμαθαν τα όσα είχαν συμβεί, έσπευσαν να του ζητήσουν συνέντευξη. Μεταξύ αυτών και ένας δημοσιογράφος της Sun, ο οποίος μέσω Twitter ζήτησε από τον Αυστραλό να επικοινωνήσει μαζί του.

(Κάντε «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τι συνέβη στο Twitter)

Για του λόγου το αληθές...

O Αυστραλός αρνήθηκε να μιλήσει στη Sun, βάζοντας το hastagh "#JFT96", κερδίζοντας έτσι όλο το φίλαθλο κοινό της Liverpool, το οποίο δε δίστασε να του δείξει την ευχαρίστησή του για την σπουδαία του αυτή κίνηση.

«Θα μιλήσω με οποιονδήποτε άλλον εκτός από τη Sun, είπε λίγο αργότερα, αφού πρώτα ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του, τους οπαδούς των «κόκκινων» για τα μηνύματα αγάπης!

Ο δημοσιογράφος της Sun πάντως, τον ευχαρίστησε λέγοντας ότι το κατανοεί.


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.