Watford-Liverpool (preview)



Η Watford φιλοξενεί την Liverpool στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Premier League, με στόχο την 4η σερί νίκη της, ενώ οι «κόκκινοι» θέλουν το «τρίποντο» για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες απώλειες.

Αυτή θα είναι η 10η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχους τους «Hornets» και 19η συνολικά, με την Liverpool να μετρά 14 νίκες, εκ των οποίων οι 6 στο Vicarage Road, ενώ η Watford έχει 2 εντός έδρας νίκες και ένα «διπλό» στο Άνφιλντ, τον Αύγουστο του 1999 με σκορ 0-1. Μοναδική ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες την πρώτη μέρα του 1985, όταν το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη για τους «κόκκινους» την σεζόν 1987/88 με 1-4. Για την Watford πιο ευρεία επικράτηση τον Δεκέμβρη του 1986 (2-0). Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν την σεζόν 2006/07, όταν η Liverpool απέδρασε με εύκολη νίκη (0-3), με δύο γκολ του Πίτερ Κράουτς και ένα του Κρεγκ Μπέλαμι.

Ο Κίκε Φλόρες δε θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Έλκστραντ, Χόμπαν και Γκιλμάρτιν, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μπεχράμι και Πρεντλ. Από την άλλη, ο Γιούρκεν Κλοπ δεν υπολογίζει τους Φλάναγκαν, Στάριτζ, Μίλνερ, Ινγκς, Γκόμεζ και Λόβρεν.

Πιθανές εντεκάδες

Watford: Γκόμες, Νιόμ,  Μπρίτος, Κάθκαρτ, Ακέ, Αμπντί, Καπού,  Γουάτσον, Χουράδο, Ντίνι, Ιγκάλο

Liverpool: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Σακό,  Μορένο, Λούκας, Τσαν, Χέντερσον, Λαλάνα, Κουτίνιο, Μπεντέκε




Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.