Η.. νεολαία της Λίβερπουλ, ξανά σε ρεβάνς!

Επιμέλεια: Τάσος Ζαννής
Τέταρτος Γύρος FA Cup

Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε (ξανά) με πολλές αλλαγές, έχασε σωρεία ευκαιριών και αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γουεστ Χαμ στο Άνφιλντ για τον Τέταρτο Γύρο του FA Cup. Η πρόκριση για την ομάδα του Κλοπ περνάει από τον επαναληπτικό στο Upton Park.

Επόμενος αγώνας για τους κόκκινους, με τη Λέστερ (Τρίτη, 3/2, 21:45 - OTE Sport 3 HD) στο King Power Stadium.


Ο Γιούγκεν Κλοπ είχε προαναγγείλει αλλαγές. Πολλές αλλαγές, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έτσι κι έγινε.

Ο Γερμανός έδωσε... τόπο στα νιάτα για ακόμα μια φορά στο FA Cup, είδε μερικούς εξ' αυτών να χάνουν τρομερές ευκαιρίες αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού στο Λονδίνο για τη πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Το περιβραχιόνιο αρχηγού στον Άλεν και η επιστροφή του Λόβρεν, στα αξιοσημείωτα.

Το ματς

Ο Γερμανός προπονητής παρέταξε τους κόκκινους με 10 (!) διαφορετικά πρόσωπα από τον αγώνα με τη Στόουκ, δίνοντας έτσι (ξανά) την ευκαιρία στη... νεολαία της ομάδας, να πάρει χρόνο συμμετοχής. Μοναδικό κοινό πρόσωπο, ο Μινιολέ. Οι... απόντες πάντως, ήταν εκεί!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 15', η κόκκινη άμυνα πιάστηκε... στον ύπνο αλλά ο Βαλέντσια δεν έπιασε καλά τη κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Η Λίβερπουλ βρήκε ρυθμό, κυκλοφορούσε τη μπάλα γύρω από την αντίπαλη περιοχή και στο 35' ο Ράντολφ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το εκπληκτικό σουτ του Μπράναγκαν!

Ο Μπίλιτς έκανε δύο αλλαγές στο πρώτο μέρος, ενώ λίγο έλειψε να πανηγυρίσει με το τρομερό σουτ του Ομπιάνγκ λίγο έξω από τη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μινιολέ.

Στην επανάληψη, ξανά η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που ξεκίνησε δυνατά και διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Κόλκερ μες τη περιοχή, με το διαιτητή να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι.

Η ομάδα του Κλοπ ισορρόπησε στη συνέχεια το ματς και προσπάθησε να κερδίσει μέτρα και να δημιουργήσει φάσεις στα καρέ του Ράντολφ. Σωρεία ευκαιριών ακολουθεί, με τους Άλεν (60'), Στιούαρτ (68') και Τεσέιρα (63', 74') να μη μπορούν να σκοράρουν, ενώ στο 75', ο Ράντολφ απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ των Άλεν και Μπεντέκε! Δε μπορούσαν να το πιστέψουν οι κόκκινοι ότι έχασαν τόσες ευκαιρίες...

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν (στις λιγοστές φορές που πάτησαν την αντίπαλη περιοχή), δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Μινιολέ, κι έτσι το τελικό 0-0 στέλνει τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό.

Σχόλιο


Αν και μέτρια στο πρώτο μέρος, η Λίβερπουλ βελτιώθηκε στην επανάληψη, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κινδύνευσε σε μερικές περιπτώσεις αλλά όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Upton Park.


*Σε άλλα νέα, σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια...


Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια,στις 30 Ιανουαρίου του 2013,ανακοινώνεται η απόκτηση του Βραζιλιάνου Philippe Coutinho,από την...
Posted by Liverpool Fans.gr on Saturday, 30 January 2016

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κόλκερ, Σμιθ, Μπράναγκαν (Σινκλέρ 86'), Στιούαρτ, Άλεν, Άιμπ (Ότζο 80'), Τεσέιρα (Ενρίκε 90'), Μπεντέκε
Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Τόμκινς, Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κογιάτε, Σονγκ, Ομπιάνγκ, Μόουζες, Βαλέντσια, Παγιέ

The Reds arriving at a snowy Anfield as the home dressing room awaits! ❄
Posted by Liverpool FC on Saturday, 30 January 2016

LFC fans are ⬆ for the 
Posted by Liverpool FC on Saturday, 30 January 2016
Share on Google Plus

About Τάσος Ζαννής

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.