Ο Bassong στη συνέχεια απείλησε να χαλάσει την ανατροπή αλλά στα τελευταία λεπτά ένα δραματικό γκολ του Lallana σφράγισε το σκορ στο 4-5 και άφησε τον Γερμανό τεχνικό να χρειάζεται να ψάξει για έναν οπτικό.
"Μέχρι τώρα η καρδιά μου άντεχε αρκετά το stress, οπότε ελπίζω να μείνει έτσι!", είπε ο Klopp στη συνέντευξη.
"Είχα ξανά κάποια τέτοια ματς στην καριέρα μου, αλλά δεν είχαν ευτυχές τέλος. Είχα 4-4 σκορ δύο ή τρεις φορές αλλά να νικάς 5-4 δεν συμβαίνει τόσο συχνά!"
"Στο τέλος μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σχεδόν με τα πάντα - ειδικά με τους τρεις πόντους. Μια ισοπαλία θα ήταν αυτό που θα άξιζαν και οι δύο ομάδες."
"Χρειαζόμασταν αυτές τις τελευταίες στιγμές(για να νικήσουμε), αλλά λίγες μέρες πριν χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε απέναντι στην Manchester United, οπότε σήμερα πήραμε κάτι πίσω και αυτό είναι ΟΚ."
"Ήταν φανταστικό, επιθετικό, καλό ποδόσφαιρο. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές. Η αρχή δεν ήταν καλή, αλλά μετά το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό μετά τα 15 λεπτά αλλά δεν σκοράραμε τότε το δεύτερο γκολ που χρειαζόμασταν."
"Δεχτήκαμε δύο τέρματα μετά από στημένες φάσεις και μετά σημειώσαν και ένα τρίτο αμέσως μετά το ημίχρονο, αλλά μετά αρχίσαμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε και ήταν εντυπωσιακό."
"Σκοράραμε τα γκολ, δεχτήκαμε ένα ακόμη από μια μπαλιά από στημένη φάση- δεν μπορώ να το πιστέψω - αλλά μετά προσπαθήσαμε ακόμη μια φορά και τα καταφέραμε με τον Adam Lallana. Ωραία, πολύ ωραία!"
Ο Klopp νιώθει ότι η ομάδα του ήταν λίγο άτυχη ως προς τον τρόπο που δέχτηκε τα γκολ από την Norwich και παραδέχτηκε ότι η ομάδα πρέπει να βρεις τρόπους για να "σφίξει" αμυντικά εν όψει του αγώνα με την Stoke City στο Wembley την ερχόμενη Τρίτη.
Είπε: "Είναι εύκολο να το βλέπεις, αλλά σήμερα αν και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις αμυνθήκαμε καλά. Ήταν απίστευτο.
"Σημείωσαν όλα τα τέρματά τους από τις δεύτερες μπαλιές που προέρχονταν από στημένες φάσεις. Τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν. Είχαμε ένα καλύτερο σχηματισμό, καλύτερη οργάνωση και κάναμε ότι χρειαζόταν να γίνει-αμυνθήκαμε την πρώτη μπαλιά, αλλά μετά όλοι μείναν στην περιοχή."
He said: “It’s easy to see, but today even though we [conceded] four goals off set-plays, we defended them better. It was unbelievable.
"Κάναμε διαφορετικά λάθη αυτή τη φορά. Είναι αστεία ιστορία που νικήσαμε με σκορ 5-4, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο αστείο επειδή πρέπει να το λύσουμε."
Ο Klopp πρόσθεσε: " Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρία απέναντί μας, ο καθένας μπορεί να το δει. Δεν είναι εύκολο. Δεν νομίζω ότι οι αντίπαλοι έχουν πολλές. Η Manchester United δεν είχε ευκαιρίες. Η Arsenal είχε μία ή δυο."
"Είναι απογοητευτικό αλλά σήμερα είναι ΟΚ επειδή σημειώσαμε πέντε τέρματα. Όλοι γνωρίζουν ότι δε μπορείς να σημειώνεις πέντε τέρματα συνεχώς. Για αυτό λέω πως ακούγομαι σαν τρελός όταν αναφέρω ότι αμυνθήκαμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά σήμερα."
"Στην πρώτη μπαλιά αμυνθήκαμε καλά αλλά μετά κάναμε το λάθος στην επόμενη. Έτσι είναι η ζωή: βελτιώνεις ένα πρόβλημα, και μετά έχεις ένα ακόμη. Τώρα πρέπει να λύσουμε αυτό και ας ελπίσουμε πως οι επόμενες δύο μέρες μέχρι το παιχνίδι με την Stoke είναι αρκετές για αυτό."
Οι δημοσιογράφοι ήθελαν επίσης να μάθουν για τα γυαλιά του Γερμανού και το πώς έσπασαν.
Αυτός απάντησε: "Το ένα ζευγάρι από αυτά είναι στο μουσείο της Borussia Dortmund επειδή σκοράραμε την πρώτη φορά και ο Nurin Sahin μου έσπασε τα πρώτα γυαλιά. Σήμερα ήταν ο Adam, είναι σπασμένα."
"Συνήθως έχω ένα δεύτερο ζευγάρι μαζί μου αλλά μέχρι τώρα δεν το βρήκα γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεις τα γυαλιά χωρίς τα γυαλιά σου!"
"Δεν είμαι σίγουρος σχετικά με το αν κάποιος(το μουσείο του Anfield) ζητήσει για αυτά αλλά θα τα κρατήσω και θα δούμε."