Κλοπ: "Πώς θα χρησιμοποιήσουμε το ελεύθερο Σαββατοκύριακο."

 Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, οι Κόκκινοι έχουν στην διάθεσή τους ένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο δίχως υποχρεώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ και το υπόλοιπο επιτελείο είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με την ομάδα ενόψει των δυο εξαιρετικά σημαντικών αναμετρήσεων της επόμενης εβδομάδας!

Οι Ρεντς έχουν αγωνιστεί ήδη 14 φορές μέσα στο 2016 αλλά δεν θα έχουν υποχρεώσεις μέχρι και την Πέμπτη, όταν και υποδέχονται την Άουγκσμπουργκ στο Άνφιλντ για τον επαναληπτικό της φάσης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. 

Μόλις 3 ημέρες αργότερα, η Λίβερπουλ επισκέπτεται το Γουέμπλεϊ για τον μεγάλο τελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για το Κάπιταλ Ουάν Καπ, με τον Κλοπ να έχει την ευκαιρία να πάρει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της Λίβερπουλ.

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει πάρει ειδικό πρόγραμμα ανάλογα με τα λεπτά συμμετοχής του στην ομάδα, έτσι ώστε όλοι να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα ενόψει της ερχόμενης πάρα πολύ σημαντικής εβδομάδας. 

"Είναι πολύ περίπλοκο επειδή τις τελευταίες εβδομάδες οι παίκτες είχαν ένα διάστημα εκτός. Το προπονητικό τιμ δεν είχε καμία γιατί πάντα έχουμε μια ομάδα να προπονήσουμε και πάντα μια ομάδα για το επόμενο ματς."

"Κάποιες φορές η "ομάδα του FA Cup" προπονούνταν ή ήταν εκτός και κάποιες άλλες η "ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ" προπονούνταν ή ήταν εκτός. Αλλά εμείς ήμασταν πάντα εδώ. Σίγουρα θα υπάρξει λίγο ποδόσφαιρο αλλά όχι πολύ."

"Είναι πιο σημαντικό για τους παίκτες που πάντα συμμετείχαν, που έπαιζαν σχεδόν όλα τα ματς και προπονούνταν συνέχεια. Το να έχεις δυο μέρες εκτός είναι σημαντικό."

"Αλλά έχουμε και πολλούς παίκτες που πρέπει να προπονηθούν, γιατί δεν ήταν πάντα διαθέσιμοι και πρέπει να κάνουν μερικά πράγματα για να βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα τους, ειδικά μια βδομάδα πριν τον τελικό. Μόνο μερικοί παίκτες θα έχουν δυο μέρες ρεπό, κάποιοι άλλοι μια μέρα - προπόνηση και πολύ σημαντικές συνεδρίες."

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.