West Ham 2 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Πολύ καλύτερα αυτή τη φορά, Reds.

Μπορεί η ομάδα μας να μην κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο του FA Cup -για τα εκτενέστερα γεγονότα του αγώνα σας παραπέμπω στο αντίστοιχο άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας ένα κλικ εδώ-, ωστόσο η απόδοσή της κάθε άλλο παρά κακή ήταν. Το liverpoolfans.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει τις βαθμολογίες των παιχτών της Liverpool σε αυτό το συναρπαστικό αγώνα:

Simon Mignolet: Καλή εμφάνιση από το Βέλγο, χωρίς όμως να λείψουν τα προβλήματα. Πολύ ωραία απόκρουση σε φάουλ του Payet στο πρώτο ημίχρονο, όπως και σε σουτ του Noble στην παράταση, ωστόσο παραλίγο να κάνει ξανά λάθος που θα κόστιζε στους Reds την πρόκριση όταν του έφυγε η μπάλα από τα χέρια. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και πολύ άνετος με την μπάλα στα πόδια, αλλά τέλος πάντων δεν μπορούμε να ρίξουμε και κάποιο φταίξιμο στο Βέλγο για τα 2 γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας.

Βαθμολογία: 6/10

Jon Flanagan: Μεστή εμφάνιση από το νεαρό scouser που εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Το γεγονός ότι παίρνει παιχνίδια και ανταποκρίνεται θετικά σε αυτά, μόνο καλό στοιχείο μπορεί να είναι. Δεν έκανε κάτι το τρομερό για να ξεχωρίσει, ωστόσο απέφυγε τα λάθη. Θύμισε πολύ τον άνθρωπο στον οποίο έδωσε ανάσες σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας δεύτερος Clyne.

Βαθμολογία: 6/10

Τiago Ilori: Πραγματικό τέρας στην άμυνα, δέθηκε πολύ σωστά με το Lucas και εξαφάνισαν τον Valencia, αλλά και τον Caroll. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να είχε δοθεί πέναλτι εναντίον του. Εντυπωσιακότατος ο Πορτογάλος.

Βαθμολογία: 8/10

                                       Εμφάνιση που ταιριάζει στον αρχηγό της ομάδας μας έκανε σήμερα ο Lucas.

Lucas Leiva: Α ρε Lucas. Επί 120 λεπτά δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, οργανώνεις ολόσωστα την άμυνα και είσαι πραγματικός αρχηγός. Και εκεί που λες ότι ο άνθρωπος έχει κάνει το ματς της ζωής του, έρχεται ένα πραγματικά πολύ άτυχο σφύριγμα και γκολ. Αυτό δεν αναιρεί πάντως όλη την προσπάθεια του Βραζιλιάνου, η οποία ήταν εξαιρετική όλο το βράδυ.

Βαθμολογία: 8/10

Brad Smith: Φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ της West Ham καθώς άφησε τον Antonio αμαρκάριστο, ωστόσο η απόδοσή του ανέβαινε με την ώρα. Πολύ σωστές προωθήσεις επιθετικά, αφήνοντας όμως κάποια κενά πίσω. Ίσως στο κοντινό μέλλον να διεκδικήσει με αξιώσεις τη θέση του Moreno. Να σημειωθεί πως στα τελευταία λεπτά αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού.

Βαθμολογία: 6/10

                                          Pedro Chrivella, από τις ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων μηνών.

Pedro Chirivella: Εξαιρετικός και ο νεαρός Ισπανός, δημιούργησε εξαιρετικό δίδυμο με το Stewart στο κέντρο του γηπέδου, με σωστότατες μεταβιβάσεις και μαρκαρίσματα που θύμιζαν έμπειρο παίχτη. Ίσως να πρέπει και αυτός να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Αντικαταστάθηκε στην παράταση καθώς η κούραση έκανε την εμφάνισή της.

Βαθμολογία: 8/10

                                                                Κevin Stewart, κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή.

Kevin Stewart: Ο άνθρωπος του αγώνα. Άλλη μια πειστικότατη εμφάνιση από το νεαρό Άγγλο. Και αν στα προηγούμενα ματς υπήρχαν ενστάσεις για το πόσο σοφτ είναι, στο σημερινό πραγματικά ήταν βράχος και κυριάρχησε ενάντια στο δυνατό κέντρο της Ham μαζί με τον Chirivella.

Βαθμολογία: 8,5/10 (ΜΟΤΜ)


Jordon Ibe: Για άλλη μια φορά απογοητευτικός ο νεαρός Άγγλος ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε. Λάθος πάσες και επιλογές  του στέρησαν μια καλή εμφάνιση, ενώ είχε και μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να κάνει περισσότερα.

Βαθμολογία: 5/10

                                   Επιστροφή με γκολ για το μικρό μας μάγο, Philippe Coutinho.

Philippe Coutinho: Ο μικρός μας μάγος επέστρεψε! Και τι επιστροφή ήταν αυτή.. Μπορεί να μην έκανε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, καθώς σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού ήταν ανώνυμος, ωστόσο πέτυχε ένα πολύ έξυπνο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Είχε δοκάρι, και έδειξε να συνεργάζεται πολύ ωραία με τον Joao Teixeira.

Βαθμολογία: 7/10

Joao Teixeira: Ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά η απόδοσή του έπεσε στην πορεία, συνοδευόμενη από λάθος μεταβιβάσεις και κακή ανάπτυξη. Φάνηκε κουρασμένος στα 60 λεπτά του αγώνα και αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 6/10

                              H αντίδραση του Christian Benteke μετά τη χαμένη του ευκαιρία.

Christian Benteke: Πολύ καλύτερα αυτή τη φορά από το Βέλγο. Εξαιρετικές κινήσεις στο χώρο, άνοιγε διαδρόμους και ήταν πάντα στο σωστό σημείο για να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα της West Ham. Και ναι, δημιούργησε, μόνο που... δεν τους τέλειωσε. Είχε την πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα σε τετ-α-τετ που για την κλάση του έπρεπε να μπει σα να ήταν σε προπόνηση, γκολ που κόστισε στη Liverpool την πρόκριση. Ο Βέλγος το έχει το ένστικτο του σκόρερ, όλοι το ξέρουμε αυτό. Το θέμα είναι ότι πλέον τα χρονικά περιθώρια που έχει για να το δείξει, στενεύουν όλο και περισσότερο. 600 λεπτά χωρίς γκολ, είναι πολλά.

Βαθμολογία: 6/10

                                            Επιστροφή στα γήπεδα για τον Daniel Sturridge με θετική παρουσία.

Daniel Sturridge (Στη θέση του Philippe Coutinho στο 59'): Σίγουρα το πιο θετικό σημείο του αγώνα για τη Liverpool ήταν η επιστροφή του Daniel Sturridge. O Άγγλος έδειξε πόσο έχει λείψει από την ομάδα, κάνοντας αμέσως αισθητή την παρουσία του, ενώ θα μπορούσε και να είχε σκοράρει στην παράταση. Πολύ πειστική εμφάνιση, και ελπίζουμε όλοι να παραμείνει υγιής γιατί μας έχει λείψει.

Βαθμολογία: 7/10

Divock Origi (Στη θέση του Joao Teixeira στο 59'): Αγωνίστηκε στα αριστερά, έδειξε θετικά στοιχεία, δε βοήθησε όμως όσο θα ήθελε επιθετικά την ομάδα. Ίσως να ήταν και λίγο εκτός θέσης.

Βαθμολογία: 6/10

James Milner (Στη θέση του Pedro Chirivella στο 101'): Ίσως να έπρεπε να είχε μπει στον αγώνα νωρίτερα, καθώς μετά την έξοδο των Coutinho και Teixeira η ομάδα ήταν κομμένη στα 2. Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Βαθμολογία: -

                             Οδηγίες του Jurgen Klopp προς την ομάδα, κατά τη διάρκεια του ματς.

Jurgen Klopp: Πολύ καλά διαβασμένος ο Γερμανός, που επέστρεψε στο γήπεδο μετά από την εγχείρηση που υπεβλήθη, έστησε σωστά την ομάδα και αυτή έδειξε την κυριαρχία της. Ο Coutinho δεν μπορούσε να βγάλει όλο το 90λεπτο και αντικαταστάθηκε. Η αλλαγή και του Teixeira όμως έκοψε την ομάδα στη μέση, θα έπρεπε μάλλον ο James Milner να περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι. Όπως είπαμε και παραπάνω όμως, πολύ καλό στήσιμο και τακτική από το Γερμανό, που οδήγησε σε μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση πάρα το ατυχές αποτέλεσμα.

Βαθμολογία: 7/10

Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.