Crystal Palace 1 - 2 Liverpool - Βαθμολογίες Παικτών: Οι τρεις Βέλγοι και ο Κροάτης, ξεχωρίζουν!


Η ομάδα μας κατάφερε να δραπετεύσει για πρώτη φορά στα 3 τελευταία χρόνια, από την έδρα της Crystal Palace με τους 3 βαθμούς της νίκης. Ήταν πέναλτι ή δεν ήταν? Παίξαμε καλύτερα με 10 παίκτες? Ποια ήταν η συνταγή για την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα? Όλα αυτά θα τα βρείτε εδώ. Στο θέμα μας τώρα, το liverpoolfans.gr, σας παρουσιάζει τις βαθμολογίες των παικτών μας, από τον αγώνα με την Crystal Palace!


Simon Mignolet: Έδειξε κότσια καθώς βγήκε δυνατά στη μπάλα όταν χρειαζόταν στο 1ο ημίχρονο στην ευκαιρία του Bolasie. Πραγματοποίησε μια καλή επέμβαση στο σουτ του Adebayor και γενικά ήταν κυρίαρχος στην περιοχή του, πραγματοποιώντας σημαντικές εξόδους. Δε φέρει καμία ευθύνη για το γκολ. Από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 7.5/10

Jon Flanagan: Ξεκίνησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς βασικός, στη δεξιά πτέρυγα της άμυνάς μας. Πολύ καλός αμυντικά, λίγα πράγματα επιθετικά, αντικαταστάθηκε όταν η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ για να κυνηγήσει το γκολ.

Βαθμολογία: 6/10

Αlberto Moreno: Στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της ομάδας, ο Ισπανός αριστερός αμυντικός δεν έπεισε ιδιαίτερα. Τις περισσότερες φορές βγήκε νικητής από τις μονομαχίες με το Zaha, ωστόσο έκανε κάποια αχρειάστα φάουλ, και έδωσε αρκετές φορές την μπάλα στην Palace. Πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό σουτ, το οποίο δυστυχώς βρήκε στο δοκάρι. Χρειάζεται να βελτιωθεί αν θέλει να κρατήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.

Βαθμολογία: 6/10


Dejan Lovren: Το Α και το Ω της άμυνας της Liverpool. Πόσοι από εμάς περίμεναν τέτοιες εμφανίσεις από τον Κροάτη σέντερ μπακ στην αρχή της σεζόν? Αν και ξεκίνησε κάπως νωχελικά, ανέβηκε πολύ στη συνέχεια του αγώνα και έδειχνε σιγουριά σε όλες τις μονομαχίες. Κέρδισε 6/7 εξ αυτών στον αέρα. Ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα.

Βαθμολογία: 8/10 (MOTM)

Mamadou Sakho: Συμπλήρωσε ιδανικά το Lovren στην άμυνα, αν και η Crystal Palace επιθετικά κυνηγούσε τη δεξιά μεριά της άμυνάς μας. Αλάνθαστος, ήταν εκεί όπου χρειάστηκε στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα. Είχε 5 blocks.

Βαθμολογία: 7/10


Emre Can: Ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα, με αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις στο χώρο του κέντρου, χωρίς να μπορεί να κρατήσει μπάλα. Έκανε ένα τρομερό λάθος και ανέκοψε μια πολύ καλή αντεπίθεση της ομάδας μας. Από την αποβολή του Milner και μετά, η απόδοσή του ανέβηκε κατακόρυφα, καθώς γύρισε πιο πίσω και ήταν ο παίχτης από τον οποίον ξεκινούσε η ανάπτυξη. Πολύ καλός αμυντικά, κυριάρχησε με τη δύναμή του στο χώρο του κέντρου. Οι πάσες του όμως, παραμένουν ένα θέμα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Jordan Henderson: Δέχτηκε πολύ νωρίς την κίτρινη κάρτα και ο ρόλος του σήμερα ήταν πιο πολύ αμυντικός. Είχε τις περισσότερες συμπληρωμένες πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και έδωσε την ασσίστ στον Benteke από την οποία ο Βέλγος κέρδισε το πέναλτι. Δεν ήταν από τις καλύτερές του εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας μας, περιμένουμε περισσότερη επιρροή στο παιχνίδι.

Βαθμολογία: 5.5/10


James Milner: Εδώ δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Πραγματικά ανεπίτρεπτο για έναν παίχτη της εμπειρίας του James Milner να δέχεται 2 τέτοιες κίτρινες κάρτες. Το ξέρει και ο ίδιος.

Βαθμολογία: 4/10


Roberto Firmino: Ανύπαρκτος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έσωσε τον εαυτό του με ένα πολύ ωραίο πλασέ στο δώρο του McCarthy. Με 8 γκολ, έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στην Premier League μαζί με τον Christian Benteke. Χρειαζόμαστε περισσότερα από αυτόν.

Βαθμολογία: 6/10



Adam Lallana: Πολύ καλό ξεκίνημα από τον Άγγλο, έπεσε όμως στην πορεία, πριν ανεβάσει ξανά την απόδοσή του μετά την αποβολή του Milner. Κινητικότατος όπως πάντα και εξαιρετικός στην άμυνα, λίγα πράγματα στην επίθεση. Είχε 92% επιτυχείς μεταβιβάσεις, κράτησε μπάλα όταν χρειαζόταν, ωστόσο και από αυτόν περιμένουμε περισσότερα. Έδειξε ότι έχει θέση στο rotation της ομάδας.

Βαθμολογία: 6/10


Divock Origi: Δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, πάσαρε σωστά και κέρδισε αρκετά φάουλ. Φαίνεται να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του με τους αγώνες.

Βαθμολογία: 7/10

Phillipe Coutinho (στη θέση του Jon Flanagan στο 61'): Μπήκε με σκοπό να δώσει φαντασία στην ομάδα, λίγα πράγματα όμως κατάφερε. Κάποια σουτ που δοκίμασε ήταν απογοητευτικά, βοήθησε ωστόσο στην κίνηση της μπάλας. 

Βαθμολογία: 6/10

Christian Benteke (στη θέση του Divock Origi στο 80'): Είχε 2 πολύ καλές ευκαιρίες να κερδίσει τον αγώνα, όμως δεν το έκανε. Φαίνεται ότι του λείπει η αυτοπεποίθηση. Έχει την τεχνική, έχει το γκολ, αλλά δε μας το δείχνει. Πήρε το πέναλτι, μπορεί να ήταν, μπορεί και να μην ήταν. Δεν έχει καμία σημασία. Ψύχραιμος στην εκτέλεση, η Liverpool φτάνει τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα από ματς που έχει κερδίσει με τα γκολ του ο Βέλγος.

Βαθμολογία: 7/10

Kolo Toure (στη θέση του Roberto Firmino στο 89'): Άλλη μια εμφάνιση για το συμπαθέστατο Ιβοριανό.

Βαθμολογία: -


Jurgen Klopp: Οι αρχικοί του 11 δεν μπόρεσαν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, ωστόσο η ομάδα ανέβηκε από το σημείο που έμεινε με 10 παίχτες. Κλασικό πρόβλημα, οι κλειστές άμυνες. Σωστές αλλαγές, ίσως να έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα ο Benteke, αλλά πήρε τη νίκη και αυτό έχει σημασία. Φαίνεται ότι στο 4-4-1-1 η ομάδα έχει βρει το σύστημα που της ταιριάζει. Έπαιξε με 3-4-2 από τη στιγμή της αποβολής και μετά, και αυτό έδωσε στη Liverpool 3 πολύτιμους πόντους.

Βαθμολογία: 8/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.