Henderson:«Έχουμε αυτοπεποίθηση για το αυριανό(σ.σ σημερινό) παιχνίδι»

Ο αρχηγός της Liverpool βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου,μαζί με τον Jürgen Klopp και μίλησε για το παιχνίδι με τη Manchester United στο Old Trafford,και τη σημαντικότητα του παιχνιδιού αυτού.















Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μετά το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας...

Ήταν ένα καλό βράδυ για εμάς την περασμένη εβδομάδα.Όχι μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά και στην απόδοσή μας.Μπορούμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτό αλλά,ταυτόχρονα,είμαστε μόνο στα μισά της διαδρομής.Έχουμε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι αύριο και είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς,αλλά εμείς θα πάμε με αρκετή αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε ότι μπορούμε απλά να τελειώσουμε τη δουλειά.

Για το πως η United θα προσεγγίσει το παιχνίδι...

Δεν είμαι σίγουρος.Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε εμείς στο παιχνίδι.Αν επικεντρωθούμε στο σχέδιο παιχνιδιού μας,τότε δεν θα έχει σημασία τι θα κάνει η Manchester United.Έχει να κάνει με μας και είμαι σίγουρος ότι αν πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης-όπως την περασμένη εβδομάδα-[τότε] δεν πιστεύω ότι πολλές ομάδες μπορούν να τα βάλουν μαζί μας πραγματικά.

Για τους οπαδούς της ομάδας στο Anfield,στο πρώτο παιχνίδι...

Οι φίλαθλοι ήταν φανταστικοί την περασμένη εβδομάδα.Νομίζω ότι ήταν λίγο διαφορετικό.Ακόμη και στην προθέρμανση μπορούσες να αισθανθείς την ατμόσφαιρα και αυτό μας έδωσε ώθηση.Στο τέλος της ημέρας,είναι σε μας τους παίκτες να δημιουργήσουμε επίσης μια ατμόσφαιρα με μια εμφάνιση και ένιωθα σαν να το κάναμε αυτό.Παίζοντας εδώ αύριο(σ.σ σήμερα),είμαι βέβαιος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι περίπου η ίδια.Θα είναι μια μεγάλη ατμόσφαιρα και παιχνίδια σαν αυτό που θέλεις να παίξεις ως ποδοσφαιριστής.

Για τη συγκέντρωση των παικτών στο πλάνο της Liverpool...

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ανησυχούμε για το τι θα κάνει η United.Προφανώς θα υπάρχουν πράγματα που θα δούμε και σε τι είναι καλοί και σε τι δεν είναι τόσο καλοί.Η κύρια εστίαση είναι σχετικά με το τι θέλουμε να κάνουμε εμείς και τα επίπεδα ενέργειας μας θα είναι υψηλά,όπως πάντα.Θέλουμε να παίξουμε υψηλής έντασης ποδόσφαιρο και ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό και πάλι αύριο(σ.σ σήμερα).


















Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας,και το ελεύθερο Σαββατοκύριακο που είχε...

Όχι μόνο [από] την περασμένη εβδομάδα,αλλά τις τελευταίες εβδομάδες χτίζουμε momentum και αυτοπεποίθηση.Νομίζω ότι τα επίπεδα απόδοσης είναι καλύτερα κάθε εβδομάδα.Την περασμένη εβδομάδα ήταν προφανώς ένα μεγάλο αποτέλεσμα,αλλά αυτό είναι μόνο στα μισά του δρόμου.Είναι ένα άλλο μεγάλο παιχνίδι για μας αύριο(σ.σ χθες).Είχαμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι,η οποία θα μας βοηθήσει πραγματικά.Ανυπομονώ για αυτό.

Για τη διασφάλιση της ψυχραιμίας στα αποδυτήρια...


Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά έχουν βιώσει παιχνίδια όπως αυτό πριν,έτσι δεν χρειάζονται εμένα να τους πω ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι.Έχουν παίξει σε μεγάλα παιχνίδια.Λίγοι έπαιξαν και στον τελικό του κυπέλλου και έπαιξαν πολύ καλά.Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο παιχνίδι για μας,όπου πρέπει να προετοιμαστούμε φυσιολογικά και να πάμε σε αυτό το παιχνίδι όπως κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Για το τι θα σημαίνει να κερδίσει ως αρχηγός στο Old Trafford...

Θα σήμαινε πάρα πολλά για την ομάδα,αλλά και για τους οπαδούς.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι που είμαι αρχηγός,είναι ακριβώς ότι είναι πιο σημαντικό να κερδίσουμε πραγματικά.Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα-δεν έχει σημασία για κάποιον ξεχωριστά.Έχει σημασία για το πώς ερχόμαστε εδώ και πως θα αποδώσουμε.Είμαι βέβαιος ότι αν κάνουμε,αυτά που κάναμε την περασμένη εβδομάδα τότε θα έχουμε ένα πολύ καλό,θετικό αποτέλεσμα στο τέλος του και θα προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

Για το τι χρειάζεται αύριο το βράδυ...

Η ίδια ένταση όπως δημιουργήσαμε την περασμένη εβδομάδα στο Anfield-πιστεύω ότι θα είναι το κλειδί.Θα προετοιμαστούμε πολύ καλά απόψε εδώ στην προπόνηση.Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κάνουμε αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα αύριο(σ.σ. σήμερα).



Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης























































































































Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.