Klopp:«Υπάρχει ακόμα τρόπος να μπει στα πλάνα της Liverpool,ο Benteke»

O προπονητής των Reds,τόνισε ότι ο Βέλγος επιθετικός πρέπει να είναι έτοιμος,όταν θα του δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξει.

















Ο Jurgen Klopp,λέει ότι ο Christian Benteke πρέπει να συγκεντρωθεί και να είναι έτοιμος να αδράξει την ευκαιρία ώστε να μετατρέψει προς το καλύτερο την καριέρα του στη Liverpool.

Ο προπονητής των Reds τονίζει ότι ο Βέλγος επιθετικός,που κόστισε 32.5 εκ. λίρες,παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζεται πολλά λεπτά,δε σημαίνει αυτόματα ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Αλλά ο Klopp προειδοποίησε ότι πάντα θα διαλέγει με βάση την αγωνιστική κατάσταση ενός παίκτη,και όχι με βάση το πόσα λεφτά ξοδεύτηκαν,και εξαρτάται από τον Benteke,που ήταν αλλαγή στον τελικό χωρίς να χρησιμοποιηθεί,να επιστρέψει στα πλάνα της ομάδας.

Ο διεθνής Βέλγος,δεν έχει ξεκινήσει σε παιχνίδι της Premier League,από τις 2 Ιανουαρίου,με τους Daniel Sturridge,Roberto Firmino και Divock Origi να είναι πάνω από εκείνον σε προτίμηση.

  ''Η κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές,δεν είναι πάντα η φωτεινή πλευρά της ζωής.''

  ''Ο χρόνος είναι τα πάντα.Ο Christian δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση στην καριέρα του στη Liverpool,πριν 4-5 εβδομάδες.Αυτό είναι προφανές.''

















  ''Μετά επέστρεψε ο Sturridge,και έπρεπε να σκεφτούμε τι θα κάνουμε.Αν θα ξεκινούσαμε τον Daniel,ή θα τον βάζαμε μετά ως αλλαγή.''

  ''Ο τύπος ενός παιχνιδιού,μου δίνει μου δίνει την καλύτερη συμβουλή για το τι πρέπει να κάνω.Δε μπορώ απλά να πω 'χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά,πάμε'.Δεν είναι προετοιμασία,είναι πραγματικές διοργανώσεις,όλη την ώρα.''

  ''Το μόνο πράγμα που ένας παίκτης,όχι μόνο ο Christian,μπορεί να κάνει σε μία τέτοια κατάσταση,είναι πρώτα από όλα να το αποδειχθεί με θετικό τρόπο.Να μη σκεφτεί 'ευτυχώς,δεν έχω την πίεση όταν βρίσκομαι στον πάγκο'.Μη μιλάς για αυτό και λες 'δεν ξέρω τι να κάνω'''.

  ''Η απάντηση είναι να προπονείσαι όσο πιο καλά μπορείς,και τώρα είναι σε πολύ καλό δρόμο ο Christian.''

ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Ο Benteke παραμένει ο πρώτος σκόρερ της Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις,με 7 γκολ-παρά το γεγονός πως δεν έπαιξε στα τελευταία 3 παιχνίδια.

Το δεύτερο πιο δαπανηρό απόκτημα της Liverpool έχει δυσκολευτεί να αποδείξει ότι ταιριάζει στο υψηλό tempo παιχνιδιού του Klopp.Αλλά,ο προπονητής τονίζει,ότι υπάρχει τρόπος για να επιστρέψει.

  ''Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για τον Christian,και τώρα μάλιστα έχει επιστρέψει και ο Divock.Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι: 'ποιον πρέπει να βοηθήσω αυτήν τη στιγμή και ποιος μπορεί να μας βοηθήσει αυτήν τη στιγμή?' ''.

  ''Σαν επιθετικός ειδικά,πρέπει να δουλεύεις για τη στιγμή.Μπορείς να μπεις,να παίξεις καλά και να σκοράρεις,και όλα να αλλάξουν αμέσως.''

  ''Δεν είναι μία απόφαση για το μέλλον,είναι απλά μία απόφαση για το τώρα.Δεν είναι και τόσο καλά για τον ίδιο(τον Benteke) αυτή τη στιγμή,είμαι σίγουρος.''

  ''Φυσικά έτσι έχουν τα πράγματα.Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά,δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.''

















Με τον Sturridge να παθαίνει κράμπες στον τελικό του Capital One Cup,ο Benteke μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σήμερα το βράδυ απέναντι στη Manchester City,στο Anfield.

Ο Klopp αρνήθηκε να θέσει εκτός τον Daniel Sturridge,αν και είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει βασικός σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε 6 ημέρες.

  ''Πρέπει να περιμένω.Μέχρι τώρα κανείς δε μου έχει πει ότι είναι εκτός.Όσο κανείς δε μου λέει ότι είναι εκτός,πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω.''

  ''Μπορεί σε 10 χρόνια,όταν φύγω να σας στέλνω τα e-mail που δεχόμουν από το ιατρικό επιτελείο με κάθε πρόβλημα.Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα θέλατε να ξέρετε,και κάποια που δε θα θέλατε!Θα σκεφτόσασταν 'ω Θεέ μου' ''.

  ''Χρειάζεται ένα κομμάτι της πανεπιστημιακής (εκπαίδευσης) για να καταλάβετε ότι είμαι μόνο ένας προπονητής.Όλα αλλάζουν σε μία ή δύο ώρες,τη μέρα ή τη νύχτα.Θα ανακάμψουμε και θα δούμε ποιος είναι διαθέσιμος.''


Πηγή:Liverpool Echo
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης
























































































































Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.