Liverpool 3 - 0 Manchester City - Βαθμολογίες Παιχτών: 9,5? Ναι, σωστά βλέπετε!


Η ομάδα μας διέλυσε εχθές το βράδυ τη Manchester City με 3-0. Eκτενέστερη ανάλυση του αγώνα, μπορείτε να δείτε εδώ. Το liverpoolfans.gr, σας παρουσιάζει αναλυτικά τις βαθμολογίες της ομάδας μας. Προετοιμαστείτε για υψηλές πτήσεις!

Simon Mignolet: Δε χρειάστηκε να επέμβει ποτέ. Θεατής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Βαθμολογία: 6/10




Jon Flanagan: 'Εδειξε από την αρχή του αγώνα τις άγριες διαθέσεις του, στο Sterling. Κυριολεκτικά, τον εξαφάνισε. Πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το Moreno, ίσως μετά από αυτό τον αγώνα ο Ισπανός να έχασε τη θέση του στη βασική εντεκάδα.

Βαθμολογία: 8/10

Nathaniel Clyne: Αγωνίστηκε αριστερά, στη θέση του Moreno, έτσι ώστε να αγωνιστεί δεξιά ο Flanagan. Σταθερός αμυντικά, βοήθησε όπου χρειαζόταν επιθετικά, ενώ δεν προβληματίστηκε σχεδόν καθόλου από το Navas. Σταθερότατος, όπως πάντα.

Βαθμολογία: 7/10

Dejan Lovren: Επενέβη όπου χρειάστηκε, είχε λίγη δουλειά να κάνει. Οι μέρες που έβλεπε κάποιος τον Κροάτη στην εντεκάδα και αγχωνόταν, έχουν πλέον περάσει.

Βαθμολογία: 7/10

Kolo Toure: Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Ιβοριανό αμυντικό, που δείχνει να είναι το κρυφό χαρτί της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά. O Aguero δεν μπόρεσε να ακουμπήσει σχεδόν καθόλου μπάλα, και τη μια φορά που έγινε επικίνδυνος, ο Toure του έδειξε την κυριαρχία του.

Βαθμολογία: 8/10




Emre Can: Έχει δεχτεί αρκετή κριτική από τη σελίδα μας για τις εμφανίσεις του, και κυρίως για τις κακές μεταβιβάσεις του. Σήμερα δεν ήταν μια από αυτές τις μέρες. Αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, έτρεξε, κράτησε χώρο, βοήθησε στην οργάνωση του παιχνιδιού και κυριάρχησε στο κέντρο. Σωστότατος και στις τοποθετήσεις του, και στις μεταβιβάσεις του. Ο Silva θα τον βλέπει για αρκετό καιρό στους βραδινούς του εφιάλτες.

Βαθμολογία: 8,5/10

Jordan Henderson: Όταν όλη η ομάδα παίζει καλά, δύσκολα θα μείνεις στην απ'έξω. Κάπως έτσι κύλησε το ματς για τον Jordan Henderson, ο οποίος μαζί με τους Milner και Can είχαν τον απόλυτο έλεγχο του κέντρου. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των υπολοίπων, επισκίασαν τη δική του, η οποία όμως αν μη τι άλλο, ήταν καλή. Έδειξε να μην τον επηρεάζουν τα 120 λεπτά του Wembley, και ελπίζουμε αυτή να είναι η αρχή για πιο σταθερές εμφανίσεις από τον αρχηγό.

Βαθμολογία: 6,5/10

James Milner: Η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μας. Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος πώς μπορεί ο James Milner μετά από 120 λεπτά στο Wembley, να βγάζει στο χορτάρι περισσότερη ενέργεια απ'ότι συνήθως. Κ'όμως το έκανε! Ήταν παντού στο γήπεδο, πέτυχε εξαιρετικό γκολ με ωραίο τελείωμα, και το κέντρο του άνηκε. Είχε μερικές ευκαιρίες να γράψει για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Βαθμολογία: 8,5/10




Adam Lallana: Και όμως, ο James Milner δεν ήταν ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας σήμερα. Υπήρχε και ο κύριος Adam Lallana στο γήπεδο. Με τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την ομάδα μας ακόμα φρέσκιες, ο Άγγλος διεθνής πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool. Τι να πρωτοπεί κανείς? Την απίστευτη δουλειά του στην άμυνα? Τα χιλιόμετρα που κάλυψε? Τις πάσες που έκοψε? Την οργάνωση του παιχνιδιού μας? Το γκολ? Την ασσίστ? Το πάθος? Όλα τα είχε σήμερα ο Adam, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση παίχτη παγκόσμιας κλάσης. Ήταν μέσα και στα 3 γκολ της ομάδας μας,  μην αφήνοντας άλλη επιλογή στο Κop, παρά να τραγουδήσουν γ'αυτόν!

Βαθμολογία: 9,5/10 (MOTM)

Roberto Firmino: Πολύ καλή εμφάνιση και από το Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε σε πιο κεντρικό ρόλο μαζί με το Lallana. Αναμείχθηκε αρκετά στην οργάνωση του παιχνιδιού, έδωσε την τελική πάσα για το δεύτερο γκολ, ενώ έκανε εξαιρετικό τελείωμα για να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Πολύ καλύτερα από την Κυριακή, Roberto, πολύ καλύτερα!

Βαθμολογία: 8/10

Divock Origi: Δεν είχε κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ, ωστόσο ήταν μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα της City. Είχε τη δυνατότητα βέβαια να σκοράρει, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Φαίνεται συνεχώς ανεβασμένος, και θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον!

Βαθμολογία: 7/10

Christian Benteke (στη θέση του Divock Origi στο 69'): Mετά από καιρό, ο Klopp έριξε σε αγώνα το Βέλγο διεθνή, ο οποίος δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα στα περίπου 25 λεπτά που αγωνίστηκε.

Βαθμολογία: 5,5/10

Joe Allen (στη θέση του Roberto Firmino στο 75'): Παραλίγο να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ.

Βαθμολογία: 6/10

Jordon Ibe (στη θέση του James Milner στο 89'): Πραγματοποίησε άλλη μια εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα.

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Εξαιρετικός, από την αρχή μέχρι το τέλος. Σωστότατη η επιλογή να ξεκινήσει το φρέσκο Lallana, έναντι του ταλαιπωρημένου Coutinho. Απόλυτα επιτυχής και η επιλογή του Flanagan, αντί του κακού Moreno. Το πρέσινγκ της Liverpool, δεν άφησε τη City να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα. Τακτικά άψογη η ομάδα, με Can, Henderson, Milner και Lallana σε ελεύθερο ρόλο να έχουν την απόλυτη κυριαρχία στο κέντρο.

Βαθμολογία: 9/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.