Lallana:«Αύριο είναι ευκαιρία να κάνουμε τα πράγματα σωστά»

Μαζί με τον Jürgen Klopp,ο Adam Lallana βρέθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου,για να μιλήσει για το αυριανό παιχνίδι-την μητέρα των μαχών-απέναντι στη Manchester United,για το Europa League.
















Για το αν πλησιάζει την καλύτερη φόρμα του με τη φανέλα της Liverpool...

Πιθανόν.Είναι μια καλή στιγμή για εμάς αυτήν τη στιγμή.Έχουμε αποκτήσει κάποια σταθερότητα στο πρωτάθλημα.Έχουμε κερδίσει τρία παιχνίδια στη σειρά και πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να τελειώσει η σεζόν με κάτι ιδιαίτερο και αυτό είναι αυτό που στοχεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για τις 4 συνεχόμενες ήττες απέναντι στη Manchester United...

Από τότε που ήρθα εδώ,δεν έχω κερδίσει κόντρα στη Manchester United.Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει τώρα.

Για το πως να προετοιμάζεσαι σε τέτοια παιχνίδια...

Νομίζω ότι υπάρχει προφανώς κάτι διαφορετικό [και] ειδικό που σε οδηγεί σε ένα παιχνίδι μεταξύ της Liverpool και της Manchester United.Ευτυχώς για εμάς,είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε τα πράγματα σωστά.Δύο ακόμη παιχνίδια [εναντίον της United] την επόμενη εβδομάδα και μια μεγάλη ευκαιρία για μας να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Για τα δύο παιχνίδια στην Ευρώπη απέναντι σε Αγγλικό αντίπαλο...

Νομίζω ότι θα είναι ακριβώς όπως ένα παιχνίδι της Premier League.Θα είναι φοβερό να παίξουμε κάτω από τα φώτα,ας ελπίσουμε ότι [θα υπάρχει] μια μεγάλη ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια.Έχει όλα τα φόντα για μία ξεχωριστή μονομαχία.

















Για τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν...

Το να κερδίσουμε το Europa League θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.Είναι μία μεγάλη σε διάρκεια διοργάνωση-πολλά δύσκολα και ανταγωνιστικά παιχνίδια-στη φάση των ομίλων πήγαμε μακριά στη Ρωσία και γυρίσαμε πίσω αργά και στη συνέχεια έπρεπε να συνεχίσουμε στην Premier League το Σαββατοκύριακο.Θα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.[Όσον αφορά την πρώτη τετράδα],είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος και πολλές ομάδες είναι ανταγωνιστικές,όχι μόνο για την πρώτη τετράδα, αλλά και για τον τίτλο επίσης.Αυτό δείχνει πόσο ισχυρή είναι η Premier League και θα παλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το να σκοράρει απέναντι στη Manchester United...

Θα ήταν ωραίο, αλλά εφόσον έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάμε στο Old Trafford,τότε αυτό είναι το μόνο που είναι στο μυαλό μου πραγματικά.

Για το αν νιώθει την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο club...

Έχουμε ακόμα λίγους παίκτες από το Liverpool μέσα στην ομάδα,αλλά δεν νομίζω ότι απλά πρέπει να είσαι ντόπιος για να συνειδητοποιήσεις τη σημασία του αγώνα. Υπάρχουν παίκτες που είναι εδώ χρόνια τώρα.Απλά το να είσαι αναμεμειγμένος γύρω από το παιχνίδι,κατά κάποιο τρόπο αισθάνεσαι τη σημασία του παιχνιδιού και τη σημασία για τους οπαδούς επίσης.

Για το τι έμαθε από τις 4 τελευταίες ήττες από την Manchester United...


Έχω μάθει ότι είναι απλά μερικές φορές αναπόσπαστο μέρος του ποδοσφαίρου.Αυτή τη σεζόν,ειδικά,έχουμε παίξει καλά εναντίον των λεγόμενων μεγαλύτερων ομάδων και πήραμε τα αποτελέσματα [αλλά] εναντίον της Manchester United έχουμε χάσει και τα δύο παιχνίδια.Σε έναν ιδανικό κόσμο θα θέλαμε να τους έχουμε κερδίσει,αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.Μερικές φορές μπορεί να χάσεις,αλλά ευτυχώς για εμάς έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια,και είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.


Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης
























































































Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.