Southampton FC Vs Liverpool FC, το Pre Game του αγώνα!

Δεύτερη επίσκεψη της LFC στο St. Mary's για φέτος!

  Με την αποστολή στο St Mary's κλείνει μια τρελή εβδομάδα!
Μία εβδομάδα με μεγάλες συγκινήσεις για τους φιλάθλους, τους παίκτες και κυρίως για τον προπονητή της ομάδας, τον Jurgen Klopp, καθώς το βράδυ της Πέμπτης η  Liverpool έπαιρνε  την πρόκριση για τους "8" του Uefa Europa League, μέσα στο 
"Θέατρο των ονείρων" αποσπώντας ισοπαλία 1-1 απο την μισητή αντίπαλο  Man. Utd και το μεσημέρι της Παρασκευής η κληρωτίδα έστελνε τον Jurgen Klopp πίσω στο "σπίτι του" και την  Liverpool  να αντιμετωπίσει το φαβορί της διοργάνωσης, την BVB 09 Borussia Dortmund!

  Θα έλεγε κανείς ότι μετά το ντέρμπι, ο αγώνας με την  Southampton FC είναι πιο λάιτ, μα μόνο έτσι δεν είναι!
Μπορεί η τελευταία επίσκεψη στην έδρα των "αγίων", για το κύπελλο, να μετατράπηκε σε πάρτι, με την  Liverpool να μοιράζει 6(!) τεμάχια, η Southampton δυσκολεύει παραδοσιακά τους Reds στην έδρα της!  Σε 43 επισκέψεις στο St Mary's, η LFC κατάφερε να κερδίσει τις 14, έχει αποσπάσει ισοπαλία 10 φορές ενώ 19 φορές έφυγε με άδεια χέρια!


Εικόνα απο την τελευταία επιδρομή στο St Mary's, τον Δεκέμβριο του 2015, όπου η ομάδα μας είχε "διαλύσει" την σημερινή της αντίπαλο με 1-6





  Ρίχνοντας μια ματιά στην "φόρμα" των δύο ομάδων
Η LFC, διανύει περίοδο ανάκαμψης και βρίσκεται στην 1η θέση του σχετικού πίνακα, μαζί με την πρωτοπόρο Leicester, έχοντας 13/18 βαθμούς με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, στα τελευταια 6 ματς στην BPL!
Στον αντίποδα, η Southampton, στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος, έχει συλλέξει 10 βαθμούς απο 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ στα τελευταία 6 εντός έδρας, έχει μόλις μία ήττα!
 Στον βαθμολογικό πίνακα, SFC και LFC βρίσκονται στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα με 44 βαθμούς αμφότερες και την  Liverpool να έχει 2 αγώνες λιγότερους!

Στα νέα των ομάδων!
 Η γηπεδούχος ομάδα, θα έχει διαθέσιμο τον  Sandiao Mane καθώς η  FA έκανε δεκτή την ένσταση της ομάδας για την κόκκινη που δέχθηκε ο παίκτης στον προηγούμενο αγώνα!
Επίσης, επιστρέφει ο Victor Wanyama αφού εξέτισε την ποινή 5 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί! Ομοίως και ο Jose Fonte, επιστρέφει μετά την τιμωρία του!

  Από την άλλη πλευρά, εντελώς αντίθετα είναι τα πράγματα για την  Liverpool! 
Κανονικά εκτίει την ποινή του για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε με την Crystal Palace ο Vice Captain της ομάδας, James Milner! Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός της  LFC δεν μπορεί να υπολογίζει τους Alberto Moreno και Roberto Firmino οι οποίοι είναι απόντες λόγω πρόσφατου τραυματισμού!

 Η ματιά των προπονητών:
 Ronald Coeman: "Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι! Έχουν πολύ δυνατή ομάδα με πολλές επιλογές και είχαν δύο πολύ καλά αποτελέσματα με την  Man Utd στο Uefa Europa League!
  Με την Stoke City ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, το ίδιο και σήμερα!"

Jurgen Klopp: "Το πρόβλημα με την σιγουριά είναι ότι μοιάζει με ένα μικρό λουλούδι! Αν πατήσεις πάνω του θα χαθεί σε δευτερόλεπτα!
 Αλλα δεν είναι μόνο η σιγουριά, είναι το αίσθημα της εμπιστοσύνης, όλο και περισσότερο, στον τρόπο παιχνιδιού μας!
Ειμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι! Η  Southampton είναι πολύ καλή ομάδα και αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε πολύ καλοί"!


  Με νίκη σήμερα, η LFC πιάνει, έστω και προσωρινά, την Man. Utd στην 6η θέση! Η Man Utd αγωνίζεται σήμερα στις 18:00 στο Etihad απέναντι στην Man City και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απώλειας βαθμών!

Eνδεκάδες
Southampton FC:
Forster, Clasie, Fonte (C), Long, Davies, Tadic, Romeu, Martina, Van Dijk, Pelle, Bertrand!
Αναπληρωματικοί: Stekelemburg, Cedric, Yoshida, Mane. Wanyama, Ward-Prowse, Juanmi! 


Liverpool FC:
Mignolet, Flanagan(C), Lovren, Sakho, Clyne, Can, Allen, Lallana, Coutinho, Origi, Sturridge!
Αναπληρωματικοί: Ward, Toure, Benteke, Henderson, Skrtel, Smith, Ojo!

Y.Γ: Για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις, με αφορμή την επιλογή του  Jon Flanagan ως αρχηγού της ομάδας, (Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του) Όταν ο Ζεράρντ Ουγιέ έδινε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον νεαρό ,τότε, Steven Gerrard, η ομάδα μας αντιμετώπιζε και τότε την Southampton FC! Deja Vu? Το ευχόμαστε όλοι!

Για όλα τα τελευταία νέα, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!

Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.