Επιστρέφουμε από τις διακοπές, για να το δώσουμε στην Λέστερ!

Από το απόλυτο σοκ της ανατροπής, στην Τενερίφη για χαλάρωση και πίσω στα Βρετανικά εδάφη για να το δώσουμε στην Λέστερ!

  Μετά το εφιαλτικό απόγευμα στο St Mary's η ομάδα είχε χρόνο για ανασυγκρότηση και λίγη χαλάρωση! Πλην μερικών παικτών, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, οι ποδοσφαιριστές της Liverpool πέρασαν μερικές ημέρες στην Τενερίφη όπου προπονήθηκαν σε άλλο κλίμα μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες!

  Για να δικαιολογήσω τον τίτλο, η ομάδα μας σήμερα αντιμετωπίζει μία από τις βασικότερες διεκδικήτριες του τίτλου, την Τότεναμ, η οποία απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή! Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί, εδώ και καιρό, η Λέστερ του Ρανιέρι η οποία αύριο υποδέχεται την Σαουθάμπτον! Στην περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ στον σημερινό αγώνα και της Λέστερ αύριο, η διαφορά θα φτάσει τους οκτώ βαθμούς και με έξι αγωνιστικές να απομένουν, ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό θαύμα θα έχει σχεδόν πραγματοποιηθεί!

   Αρκετά με τον πρόλογο, στο κυρίως θέμα τώρα! 
Αγωνιστική No32 στην Barclays Premier League και η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ στο Άνφιλντ! Οι δύο ομάδες χρειάζονται την νίκη απεγνωσμένα για τους δικούς της λόγους η καθεμία!
Η Γηπεδούχος ομάδα χρειάζεται την νίκη για να συνεχίσει το σερί απέναντι στους πετεινούς, αλλα κυρίως για να ξεπεράσει ομαλά την ήττα με ανατροπή στο  St Mary's και να ανακτήσει την χαμένη αυτοπεποίθηση, για τα επόμενα ματς, ιδιαίτερα για τους προημιτελικούς με την BVB 04!
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, χρειάζονται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην διεκδίκηση του τίτλου!

   Για την ιστορία...
 Η Λίβερπουλ έχει κτίσει ένα πολύ καλό σερί απέναντι στα σπιρούνια, κερδίζοντας 5 από τα 6 τελευταία μάτς έχοντας και μία ισοπαλία! Επίσης στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις έχει σκοράρει 15 τέρματα και δέχθηκε μόλις 6(!) Συνολικά, σε 74 αναμετρήσεις στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ έχει κερδίσει  46 φορές, έχει φέρει ισοπαλία 20 και έχει χάσει μόλις 8 φορές!

   Τι λένε οι δύο προπονητές για το ματς!
 Jurgen Klopp: Όταν η  Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τότεναμ, συνήθως δεν είναι πάρτι γενεθλίων, είναι σκληρή μάχη! Είναι απίστευτο το πόσο δυνατοί είναι! Όλοι μπορούν να το δουν αυτό στην εθνική ομάδα! Αυτό είναι πολύ καλό για αυτούς αλλά δυστυχώς οχι για εμάς!

 Αύριο η Λέστερ υποδέχεται την Σαουθάμπτον και όλοι ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί με την Σαουθάμπτον! Επίσης η Άρσεναλ δεν πρέπει να πάψει να ονειρεύεται! Αν πάρει μερικούς βαθμούς, όλα είναι πιθανά!

Mauricio Pochettino: Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Λέστερ! Είναι πρώτοι επειδή το αξίζουν! Από την αρχή της χρονιάς είναι φανταστικοί!
Είμαστε σε καλή θέση αλλά δεν μπορούμε να συγκριθούμε με άλλες ομάδες! Έχουμε άλλα 7 παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε μεγάλα πράγματα!

  Στα νέα των ομάδων!
 Για την Λίβερπουλ, είναι αμφίβολος ο  Roberto Firmino ενώ ο  Christian Benteke έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού στο γόνατο!
 Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Divock Origi παρά το γεγονός οτι είχε έναν μικρό τραυματισμό με την εθνική του!
 Επίσης, τα καλά νέα για τον  Jurgen Klopp συνεχίζονται, αφού επιστρέφουν οι  James Milner από τιμωρία και Alberto Moreno από τραυματισμό!

 Για την Τότεναμ, κανονικά μπορεί να αγωνιστεί ο Toby Alderweilerd ο οποίος ξεπέρασε της ασθένεια που τον κράτησε εκτός 18άδας με την εθνική Βελγίου!
Ο Mauricio Pochettino δεν μπορεί να υπολογιζει στους τραυματίες Eric Lamela και Jan Vertonghen!



  Πιθανές ενδεκάδες (πηγή: The Guardian)

Οι επίσημες ενδεκάδες θα ανακοινωθούν στις 18:30



Για όλα τα τελευταία νέα, επίσημες ενδεκάδες, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!


  





  
Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.