Ένας παλιόφιλος στο Άνφιλντ!

              Premier League 36η αγωνιστική           
Liverpool FC vs Newcastle United FC

    Για την 35η αγωνιστική της Premier League, η Liverpool θα φιλοξενήσει την Newcastle United στο Άνφιλντ! Τα φώτα σαφώς είναι στραμμένα στον νυν τεχνικό της Νιουκάστλ και πρώην της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ! Ο Ράφα, έμεινε στην Λίβερπουλ για 6 χρόνια, απο το 2004 έως το 2010! Σε αυτά τα 6 χρόνια, κατάφερε να κατακτήσει 1 FA Cup, 1 FA Community Shield, 1 Uefa Super Cup, φυσικά το Uefa Champions League στον θρυλικό τελικό της Πόλης και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2009!

    Στα του αγώνα τώρα, μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να πει κάποιος το σημερινό ματς! 
  Η Λίβερπουλ που βρίσκεται στην 7η θέση παλεύει για μια από τις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη, ενώ η Νιουκάστλ χρειάζεται πάση θυσία βαθμούς διότι βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού!

   Για την ιστορια:
  162 φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες, με την Λίβερπουλ να έχει κερδίσει τις 78 από αυτές, την Νιουκάστλ 45 ενώ 39 αγώνες έληξαν ισόπαλοι! Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Κρέιβεν Κότατζ οι "καρακάξες" πήραν την νίκη με 2-0!

  Match Facts:
~ 22 χρόνια έχει να κερδίσει η Νιουκάστλ μέσα στο Άνφιλντ!
~  6 παίκτες από τις καρακάξες έχουν αποβληθεί στα τελευταία 7 παιχνίδια εναντίων της Λιβερπουλ!
~ Οι καρακάξες δεν έχουν πάρει ούτε έναν βαθμό εκτός έδρας μέσα στο 2016!
~ Αήττητη στα τελευταία 5 εντός έδρας ματς η Λίβερπουλ!

  Στην φόρμα των ομάδων:
 Στους τελευταίους 6 αγώνες η Λίβερπουλ μετράει 4 νίκες, 1 ήττα και μία ισοπαλία μαζεύοντας 13 από τους 18 βαθμούς που θα ήταν το μέγιστο!
 Αντιθέτως, η Νιουκάστλ, έχει μόλις 5 βαθμούς στα τελευταία 6 παιχνίδια, με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες!

 Στα νέα των ομάδων:
  Δυστυχώς, μαζί με Εμρέ Τσάν και Τζόρνταν Χέντερσον, ο Γιούργκεν Κλοππ χάνει και τον Ντίβοκ Ορίγκι έως το ΄τέλος της σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε από το δολοφονικό τάκλιν στον αστράγαλο του Φούνες Μόρι στο ντέρμπι με την Έβερτον που διεξήχθη μεσοβδόμαδα!
  Ο Κρίστιαν Μπεντέκε ανάρρωσε πλήρως από τον τραυματισμό του αλλά δεν πρόλαβε να προπονηθεί, επομένως δεν θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς!

 Για την Νιουκάστλ, ο Νταρίν Γιάανματ είναι εκτός λόγω τραυματισμού, με τον Ανιτά, πιθανότατα να συνεχίζει στην θέση του!
  Ο αρχηγός της Φαμπρίσιο Κολοτσίνι είναι επίσης εκτός αλλά επιστρέφει ο Μπαμπού!

 Τι είπαν οι δύο προπονητές:

  Jurgen Klopp:  Ξέρουμε τις δυνάμεις της Νιουκάστλ, ιδιαίτερα τις σωματικές τους δυνάμεις!
Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι οτι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παλεύει για την κατηγορία! Πρέπει να περιμένουμε την μάχη και να αντεπιτεθούμε

  Rafa Benitez:  Και οι δυο μας παλεύουμε! Έχουνε έναν πολύ καλό προπονητή και καλούς παίκτες! Η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική!
Πιθανές ενδεκάδες (πηγη: The Guardian)




Για όλα τα τελευταία νέα, επίσημες ενδεκάδες, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκολ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!






Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.