Κλοπ: "Η ισοπαλία δεν είναι καλή, αλλά την αποδεχόμαστε!"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά την ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα απέναντι στη Νιούκαστλ κι ενώ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 από το ημίχρονο.

Οι Κόκκινοι πήραν προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό με εξαιρετικό γκολ του Στάριτζ και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 2-0, μετά από μια ζωγραφιά του Άνταμ Λαλάνα.

Ωστόσο, μια γκάφα του Σιμόν Μινιολέ στο 48' έδωσε την ευκαιρία στον Παπίς Σισέ να κάνει το 2-1 και στο 65' ο Κόλμπακ με σουτ που κόντραρε στον Λόβρεν έφερε το ματς στα ίσια. Οι αλλαγές του Κλοπ στη συνέχεια μπορεί να έκαναν την ομάδα πιο πιεστική, όμως το γκολ της νίκης δεν ήρθε ποτέ και δυο πολύτιμοι βαθμοί πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων.

"Τα πήγαμε πραγματικά καλά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο κίνητρο. Τώρα είναι χαρούμενοι με τον βαθμό που πήραν, όμως ερχόμενοι εδώ μπορεί να νόμιζαν ότι θα κέρδιζαν κιόλας."

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα και στο δεύτερο επίσης, με εξαίρεση τα γκολ που δεχθήκαμε. Δυο σουτ στον στόχο και δυο γκολ -δεν ακούγεται και πολύ καλό γιατί δεν είναι πολύ καλό. Αυτοί τη στιγμή όμως πρέπει να το δεχθούμε."

"Τα πήγαμε καλά σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τον λόγο που δε νικήσαμε για πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε."

"Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Στο δεύτερο και μετά την ισοπαλία, συνήθως το ματς μπορεί να πάρει άλλη τροπή αλλά δεν πήρε. Ήμασταν ακόμη κυρίαρχοι και παίζαμε ποδόσφαιρο. Σε ένα ματς γεμάτο ένταση, μετά από ένα ματς γεμάτο ένταση (σ.σ. το μεσοβδόμαδο με Έβερτον), απέναντι σε έναν ξεκούραστο αντίπαλο, τα πήγαμε πολύ καλά."

"Χρειάζεσαι όμως και λίγη τύχη στις κρίσιμες στιγμές, ένα εκατοστό του παπουτσιού και η μπάλα πάει μέσα. Είχαμε την φάση με το πέναλτι στον Στάριτζ -πιστεύω ήταν καθαρό πέναλτι."

"Το 2-2 δεν μοιάζει καλό αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε και μπορούμε να το κάνουμε."

Ο Ντάνιελ Στάριτζ πέτυχε το γκολ νούμερο 11 στην φετινή σεζόν και το 4ο στις τελευταίες 5 εμφανίσεις και ο Γερμανός έσταζε μέλι για τον επιθετικό του, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

"Είναι στην καλύτερη φόρμα τους τελευταίους μήνες -δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά 90 λεπτά δεν αποτελούν πρόβλημα και αυτό είναι καλό. Δεν μπορείς να δεις διαφορά ανάμεσα στα πρώτα 60 λεπτά και τα τελευταία 30."

"Για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ήταν ένα υπέροχο γκολ πολύ νωρίς στο ματς. Δεν ήταν πραγματική ευκαιρία για να πω την αλήθεια, αλλά έβγαλε το μέγιστο από αυτήν. Ήταν πολύ καλό."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.