Αποχωρεί ο Kolo?

Σύμφωνα με τον James Pearce, ο Kolo Toure θα δει την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι από την ομάδα μας, όταν δηλαδή λήξει το παρόν συμβόλαιο που έχει.

Ο 35χρονος Ιβοριανός αμυντικός, δείχνει να μην έχει πείσει τον Jurgen Klopp, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Παρόλα αυτά, ένα παραθυράκι φαίνεται να μένει ανοιχτό, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γερμανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Toure, λέγοντας πόσο σημαντικός παίχτης είναι για την ομάδα μας.


Ένας ακόμα αμυντικός που λογικά θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, σύμφωνα πάντα με τον Pearce, είναι ο Martin Skrtel. Ο Σλοβάκος, από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε, ενώ τα λάθη του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα της ομάδας μας με 3-2 από την Southampton.

Η αποχώρηση των δύο αυτών παιχτών, και η πιθανή τιμωρία Sakho (υπενθυμίζουμε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα από την Τρίτη), αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για απόκτηση ενός ακόμα -και ίσως και δεύτερου- κεντρικού αμυντικού, που θα πλαισιώνουν τους Lovren και Matip.

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.