Klopp:«Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι πεινασμένοι, όπως όλος ο κόσμος στις 12 η ώρα»

Μόλις 10 ώρες από την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, ο Klopp ήταν πίσω στο Anfield για να συζητήσει με τους δημοσιογράφους το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Swansea, όπου η Liverpool θα φιλοξενηθεί από τους Ουαλούς, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 12 η ώρα Αγγλίας.















Και ο Klopp είχε να πει τα εξής:

Για το αν το αποτέλεσμα με τη Villareal, επηρεάζει την απόφασή του για τη Swansea...

Το αποτέλεσμα δεν το άλλαξε, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να σεβαστούμε την ένταση του τελευταίου παιχνιδιού και πρέπει να σκεφτούμε για την ενδεκάδα για την Κυριακή. Δεν είναι για την ερχόμενη Πέμπτη, γιατί αν σκέφτεστε από τώρα για την ερχόμενη Πέμπτη, στη συνέχεια, δεν έχετε καμία πιθανότητα την Κυριακή - έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει, όπως κάναμε πάντα, να σεβόμαστε την Premier League. Αλλά φυσικά, θα πρέπει να έχουμε μια ματιά για τους παίκτες. Χθες ήρθαμε στο σπίτι [το πρωί] και είμαι πολύ σίγουρος ότι κανείς δεν κοιμήθηκε αμέσως όταν ήρθαν στο σπίτι στις 3.30 το πρωί. Είναι έντονο, είναι γεμάτο το πρόγραμμά μας, γι 'αυτό θα τους δούμε σε μία ή δύο ώρες και θα πάρουμε αποφάσεις σχετικά με την ενδεκάδα.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του χάνει βαθμούς ενώ βρίσκεται μπροστά στο σκορ, και αν η ενίσχυση της άμυνας είναι η προτεραιότητά του...

Είναι πάντα στο ποδόσφαιρο έτσι. Όταν χτίζεις μια ομάδα, ξεκινάς από την άμυνα - έτσι έχουν τα πράγματα. Σε κρατά στο παιχνίδι και σου δίνει την ευκαιρία να σκοράρεις μία φορά και να κερδίσεις το παιχνίδι. Ναι σίγουρα, θα είναι. Αλλά δεν μιλάω μόνο για τους αμυντικούς ή κάτι τέτοιο. Είχαμε διάφορα προβλήματα σε αυτό και λύσαμε πολλά από αυτά ήδη. Τα στημένα ήταν το χειρότερο, για να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν είναι τίποτα σχετικά με το παιχνίδι, είναι ένα μέρος του παιχνιδιού όπου χρειάζεται να βελτιωθούμε και το κάναμε. Στη συνέχεια, δεχθήκαμε μερικά άλλα γκολ, οπότε δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος όταν δεχόμαστε γκολ, για να είμαι ειλικρινής. Είναι σαφές, είναι το πώς θα δημιουργηθεί μια ομάδα και αυτό είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους για την επόμενη σεζόν. Όχι για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για την επόμενη σεζόν και στη συνέχεια να ' χτίσουμε ' μια σταθερότητα σε αυτό το μέρος του παιχνιδιού.

Για τη σημαντικότητα του παιχνιδιού με τη Swansea...

Είμαι πραγματικά το πρώτο [πρόσωπο] που θέλει τα πάντα. Θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε την κατάσταση, μπορούμε να δούμε τον βαθμολογικό πίνακα - είναι εύκολο. Ξέρουμε τα πάντα, έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο. Τα πάντα είναι σαφή, αλλά έχουμε να κάνουμε λίγες, αν θέλετε, δύσκολες αποφάσεις με την ενδεκάδα. Κάναμε αυτά τα πράγματα τις τελευταίες εβδομάδες με μερικές αλλαγές λόγω της έντασης του προγράμματος μας και όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι πρέπει, και πάλι, να έχουμε φρέσκα πόδια και φρέσκα μυαλά με τη Swansea. Αυτό είναι ό, τι σκεφτόμαστε και μπορούμε να κερδίσουμε. Και αν μπορούμε να κερδίσουμε τότε θα αλλάξει η κατάσταση στον πίνακα της βαθμολογίας με αυτό το παιχνίδι.

















Για το γεγονός πως παρά τις πολλές αλλαγές, η απόδοση παραμένει σε υψηλά επίπεδα...

Για να είμαι ειλικρινής, για αυτό δουλεύουμε όλη την ώρα. Έχεις μια αρχική ενδεκάδα και προσπαθείς πάντα να κρατήσεις το υπόλοιπο των παικτών με αυτοπεποίθηση με μικρές συνομιλίες, με λίγα σημάδια ή οτιδήποτε άλλο - ειδικά με την προπόνηση. Είμαι ευχαριστημένος με [αυτούς] και για αυτούς, επειδή με την Bournemouth ήταν εντυπωσιακοί [και] με τη Stoke το ίδιο, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αυτό είναι αυτό που είπα μετά από αυτά τα παιχνίδια, αυτά είναι τα καλύτερα σημάδια που η Liverpool μπορεί να πάρει και να ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και πάλι όπως αυτό γιατί δεν είναι πραγματικά πιθανό να ξεκινάμε με την ίδια ενδεκάδα όπως και χθες(σ.σ. προχθές), δεν θα είχε νόημα. Πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές, δεν έχω ιδέα πόσο πολύ σε αυτήν την στιγμή, και τότε θα πρέπει να δοκιμάσουμε τα πάντα με τη Swansea για να τους νικήσουμε - αυτός είναι ο μόνος στόχος για αυτή την εβδομάδα και τίποτα άλλο. Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξη των παικτών, αλλά αυτό είναι ότι πρέπει να κάνουν. Μπορούμε να δώσουμε συμβουλές, μπορούμε να δώσουμε προπονήσεις, μπορούμε να δώσουμε πολλά. Αλλά στο τέλος, είναι η απόφαση των παικτών. Η απόφασή μας τελειώνει και λέμε «εντάξει είναι περισσότερο από αρκετά καλοί για να παίξουν για τη Liverpool» και στη συνέχεια είναι στο χέρι των παικτών να το δείξουν και να πραγματοποιήσουν καλές εμφανίσεις. Αυτό δεν είναι πάρα πολύ εύκολο, χωρίς ρυθμό, οπότε ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Για τα επίπεδα αυτοπεποίθησης σε όλη την ομάδα... 

Ήταν καλά τα επίπεδα αυτοπεποίθησης των παικτών, αλλά θα πρέπει να είναι καλά και στο μέλλον - αυτό εξαρτάται από τους παίκτες. Αν είσαι 18 ή 19 ετών και πραγματοποιείς ένα παιχνίδι στην Premier League και στο επόμενο παιχνίδι δεν είναι καν στην ομάδα, αν στη συνέχεια χάσεις την αυτοπεποίθησή σου [τότε] αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να εξηγήσουμε αρκετά καλά στους παίκτες ότι δεν έχει κανένα νόημα αυτό - πάρε την ευκαιρία που σου δίνεται και δούλεψε όσο πιο σκληρά γίνεται ότι αυτό θα συμβεί πιο συχνά στο μέλλον. 18, 19 ή 20 ετών - υπάρχει ακόμα μια καριέρα για 15, 16 ή 17 χρόνια, αν είσαι ένας καλός επαγγελματίας. Δεν είναι πάρα πολύ σημαντικό το πόσο συχνά παίζεις, είναι πιο σημαντικό το πώς παίζεις [και] αυτό είναι που προσπαθούμε να τους δώσουμε ως πληροφορία - να παραμένουν υπομονετικοί, και την ίδια στιγμή, να είναι απαιτητικοί. Αυτό είναι ίσως κάτι σαν μια πρόκληση, αλλά είναι δυνατόν και, μέχρι σήμερα, τα έχουν πάει καλά.


Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης































































































Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.