Liverpool 1 - 1 Tottenham - Βαθμολογίες Παιχτών: To ένα Centre Back στην κορυφή, το άλλο.. στον πάτο



Σε ένα πολύ όμορφο ματς, Liverpool και Tottenham αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Anfield, με αμφότερες και τις 2 ομάδες να ήθελαν κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το liverpoolfans.gr, σας παρουσιάζει αναλυτικά τις βαθμολογίες των παιχτών μας από το σημερινό αγώνα!

Simon Mignolet: Ασταθής -όπως και στα περισσότερα ματς της χρονιάς- ο Βέλγος, με εμφανές πρόβλημα όταν η μπάλα είναι στα πόδια του. Απίστευτη ασυνεννοησία με τον Dejan Lovren, με δική του ευθύνη, λίγο έλειψε να δώσει γκολ από το πουθενά στον Kane. Η απόδοσή του ανέβηκε στη συνέχεια, πραγματοποίησε 2 ωραίες αποκρούσεις σε σουτ του Eriksen, και σε ένα του Dembele. Καλή -πλην όμως προβληματική σε ορισμένες περιπτώσεις- η απόδοση του Simon, που δεν είχε καμία ευκαιρία αντίδρασης στο εξαιρετικό γκολ του Harry Kane.

Βαθμολογία: 7/10

Nathaniel Clyne: To goal της Tottenham ξεκίνησε από τη μεριά του, όπου απέτυχε να καθαρίσει την μπάλα. Σταθερότατος αμυντικά κατά τα άλλα, χωρίς όμως να μπορεί να βοηθήσει πολύ επιθετικά, μιας και ο Eriksen τον κρατούσε διαρκώς πίσω, στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Μια κλασική εμφάνιση Clyne.

Βαθμολογία: 6/10




Dejan Lovren: Για άλλον έναν αγώνα εξαιρετικός. Ηγετική παρουσία στην άμυνα, κέρδισε πολλές εναέριες μονομαχίες, ενώ περιόρισε σημαντικά τον Kane, όπου μάλιστα έκανε 2 καίριες επεμβάσεις σε man to man άμυνα, κερδίζοντας το χειροκρότημα του Kop. Στο γκολ του Kane, περισσότερο μπορούμε να πούμε ότι το έφτιαξε ο Άγγλος επιθετικός, παρά τον έχασε ο Lovren. Αν συνεχίσει έτσι, ίσως η ομάδα μας να έχει βρει έναν εξαιρετικό αμυντικό με ηγετικά χαρακτηριστικά.

Βαθμολογία: 8/10 (ΜΟΤΜ)

Mamadou Sakho: Τι γράψαμε για τον Lovren από πάνω; Ακριβώς το αντίθετο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνων για την ομάδα μας. Λάθος πάσες, ντρίπλες σε επικίνδυνα σημεία χάνοντας κατοχή πολλές φορές και γενικά άναρχο παιχνίδι, ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Γάλλου. Ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, προσαρμόστηκε, ωστόσο η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έχει ήδη μείνει στο μυαλό μας. 

Βαθμολογία: 5/10




Alberto Moreno: Και ο Alberto Moreno, όπως και ο Sakho, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αμυντικά, στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία όμως φάνηκαν λιγότερο από τα λάθη του Γάλλου λόγω θέσης. Δε βοήθησε όσο συνήθως επιθετικά. Κέρδισε κάποιες σημαντικές κεφαλιές, στην άμυνα, αποτρέποντας του ψηλότερους αντιπάλους του να φτάσουν κοντά στην εστία του Mignolet. Έχει περάσει και καλύτερα απογεύματα.

Βαθμολογία: 5.5/10




Emre Can: Ο τρίτος κατά σειρά παίχτης μας που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Από λάθος του παραλίγο να δεχθεί γκολ η ομάδα μας στην αρχή του αγώνα. Ο Dembele τον νίκησε κατά κράτος στο χώρο του κέντρου, καθώς έδειχνε εκτός ρυθμού. Ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Βαθμολογία: 5.5/10




Jordan Henderson: Στο πρώτο ημίχρονο, και καθώς ο ρυθμός του αγώνα ήταν δαιμονιώδης, κάλυπτε συνεχώς τον -κακό- παρτενέρ του στο κέντρο, Emre Can. Έτρεξε, δούλεψε, κουράστηκε, και στο δεύτερο ημίχρονο αναμείχθηκε περισσότερο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας μας, όχι όμως όσο θα ήθελε και ο ίδιος.

Βαθμολογία: 6.5/10

James Milner: Δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού, έδειχνε μια ταχύτητα χαμηλότερα από όλους. Έχασε μια καλή ευκαιρία μετά από ασσίστ του Lallana, όπου θα μπορούσε να είχε πάει νωρίτερα πάνω στην μπάλα. Απόγευμα που θα ήθελε να ξεχάσει, καθώς τελείωσε με 64% ολοκληρωμένες πάσες.

Βαθμολογία: 5/10




Αdam Lallana: Ξεκίνησε εντυπωσιακά, κέρδισε πολλές μπαλιές στο χώρο του κέντρου, και έδειχνε να τον ευνοεί ο φρενίδης ρυθμός του αγώνα. Τον νίκησε σε 2 φάσεις ο Lloris. Μια εξαιρετική κίνηση -σήμα κατατεθέν- με Cruyff turn και σουτ, και σκαστό σουτ από κοντινή απόσταση στην επόμενη φάση. Είχε 85% ολοκληρωμένες πάσες, το υψηλότερο ποσοστό για τους επιθετικούς παίχτες της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 7/10




Philippe Coutinho: Τον έχουμε δει να παίζει εξαιρετική μπάλα, τον έχουμε δει και να μην υπάρχει στο γήπεδο. Σήμερα ευτυχώς, δεν ήταν μια από αυτές τις μέρες. Ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, με πολύ ωραίες μπαλιές στον Sturridge και τον Lallana. Φαινόταν ότι ήταν μια ταχύτητα πάνω από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του -ίσως και δύο μερικές φορές-. Μοίρασε πολύ ωραία το παιχνίδι, και πέτυχε το γκολ που του άξιζε σε μια πολύ ωραία επίθεση. Έχασε ευκαιρίες να πετύχει άλλα δύο, θα μπορούσε εύκολα να πετύχει χατ τρικ. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5 πάσες κλειδιά -τόσες είχε και όλη η υπόλοιπη ομάδα μαζί-. Πήρε κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ είχε πάρει ξανά για παρόμοιο λόγο, στον αγώνα με την Manchester United.

Βαθμολογία: 8/10




Daniel Sturridge: Εξαιρετική κίνηση χωρίς την μπάλα, ανοίγοντας πολλούς χώρους. Έχασε μοναδική ευκαιρία, ανεπίτρεπτο για την κλάση του, σε τετ-α-τετ απέναντι στον Lloris, όπου σούταρε ακριβώς πάνω στον Γάλλο goalkeeper. Συνεργάστηκε άψογα με τον Coutinho για το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα μας, δίνοντας την τελική ασσίστ. Αντικαταστάθηκε στη μέση του δευτέρου ημιχρόνου.

Βαθμολογία: 6/10

Divock Origi (στη θέση του Sturridge στο 72'): Μπήκε ορεξάτος στον αγώνα, γεμάτος ενέργεια, έκανε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Lloris, και έδωσε εξαιρετική πάσα στον Coutinho, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Δεν είχε χρόνο να κάνει περισσότερα. Δείχνει συνεχώς ότι έχει μέλλον.

Βαθμολογία: 7/10

Joe Allen (στη θέση του Lallana στο 82'): Αγωνίστηκε σαν επιθετικός μέσος χωρίς να προλάβει να προσφέρει πολλά.

Βαθμολογία: -

Jordon Ibe (στη θέση του Milner στο 91'): Άλλη μια συμμετοχή για το νεαρό Άγγλο.

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Mίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον αντίπαλο προπονητή, Mauricio Pochettino, πριν τον αγώνα λέγοντας πως "Η Tottenham παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Αγγλία".

Έστησε την ομάδα με πίεση ψηλά, η οποία απέδωσε εν μέρει. Ωστόσο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησαν τα λάθη, πολλές φορές η ομάδα μας δεν πετύχαινε να αλλάξει πάνω από δύο πάσες. Στο ημίχρονο λογικά θα είπε αρκετά πράγματα σε ορισμένους παίχτες. Περιμένουμε να δούμε του χρόνου τα αποτελέσματα, με δουλεμένη ομάδα το καλοκαίρι. 

Βαθμολογία: 6/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.