O Adam Lallana αποκαλύπτει τι είπε ο Klopp στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα



Το γκολ του Adrian στις καθυστερήσεις του αγώνα της Πέμπτης, έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο των κόκκινων. Όλα πήγαιναν όπως τα είχε σχεδιάσει ο Jurgen Klopp, μιας και η Liverpool είχε φέρει τον αγώνα στα μέτρα της, κρατώντας το 0-0 μέχρι και τα τελευταία λεπτά του ματς. Μια στιγμή αδράνειας, ωστόσο, επέτρεψε στη Villareal να πάρει τη νίκη, δυσκολεύοντας το έργο της Liverpool στον επαναληπτικό.

"Ήταν μια πολύ δυνατή γροθιά στο στομάχι, πολύ δύσκολο να τη δεχθείς", είπε μετά το ματς ο Adam Lallana.

"O προπονητής μας είπε: 'Μην ανησυχείτε. Απογοητευτείτε για 5 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο. Περιμένετε μέχρι να τους αντιμετωπίσουμε στο Anfield'.", συνέχισε.

"Μας είπε πως έχουμε τους φιλάθλους, και έπειτα πως την επόμενη βδομάδα θα φτιάξουμε μια ακόμα μαγική νύχτα."

"Είναι φυσιολογικό να είμαστε όλοι απογοητευμένοι, γιατί δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις. Το ξεπεράσαμε όμως. Αυτό μας είπε ο προπονητής να κάνουμε, και αυτό πρέπει να κάνουμε."

Ο Lallana συνέχισε: "Σκέφτομαι συνέχεια για τον αγώνα με την Dortmund και τι έγινε σε αυτόν. Οι φίλαθλοί μας έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο, και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν το ίδιο και την Πέμπτη. Θα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να θέσουμε τις βάσεις για μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, και στο τέλος να πετύχουμε τη νίκη με 2 γκολ καθαρά, αυτό που χρειαζόμαστε δηλαδή για να πάμε στον τελικό."



Τελειώνοντας, ο Lallana συμπλήρωσε: "Σε μια άλλη μέρα, θα μπορούσαμε εμείς να είχαμε κερδίσει 1-0. Ήταν μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση για αγώνα εκτός έδρας. Ακόμα και το 0-0, θα ήταν ωραίο αποτέλεσμα για εμάς. Ωστόσο αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Συνεχίζουμε να έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον αγώνα στο Anfield. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε ευκαιρίες εναντίων τους. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους εαυτούς μας, και θα το κάνουμε."

"Τα τελευταία χρόνια, έχουμε φτάσει στους ημιτελικούς και των δύο εγχώριων διοργανώσεων. Αυτή τη χρονιά, φτάσαμε στον τελικό, και εδώ είμαστε σε έναν ακόμα ημιτελικό. Πιέζουμε όλοι τους εαυτούς μας όσο μπορούμε για να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε ακόμα στη διεκδίκηση. Θα έχουμε μια εξαιρετική επόμενη εβδομάδα. Το Αnfield θα σείεται ολόκληρο. Πιστέψτε με, ανυπομονώ όσο τίποτε άλλο για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας!"

Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.