Klopp: "Γι'αυτό δεν έπαιξε ο Sturridge.."



Η κίνηση του Jurgen Klopp να μην ξεκινήσει με κλασικό επιθετικό, αλλά ούτε και να ρίξει στο παιχνίδι αργότερα στο ματς τον Daniel Sturridge, έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας. 

Στη συνέντευξή του στο BT Sports μετά τον αγώνα, ο Klopp ξεκαθάρισε τα πράγματα:

"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Σκέφτηκα πολλές παραμέτρους, και στο τέλος κατέληξα στο σχήμα με τη μεγαλύτερη σταθερότητα.", είπε.

"Στο 4-3-3, δεν είχαμε παίξει ποτέ με τον Daniel στην κορυφή μέχρι τώρα, και γι'αυτό δεν τον διάλεξα και σήμερα. Αυτό το 4-3-3, 4-5-1 μερικές φορές με ρόμβο, είναι ένα πολύ ευέλικτο σχήμα. Έχει κάποιο νόημα νομίζω, ότι οι παίχτες που έχουν δοκιμαστεί σε αυτό το σχήμα, θα παίξουν σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Γι'αυτό διάλεξα αυτή την 11αδα."



Ο Sturridge, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπήκε ούτε στο ημίχρονο όταν ο Jordon Ibe αντικατέστησε τον Phillipe Coutinho, ούτε στο τέλος του ματς όταν ο Christian Benteke πέρασε στη θέση του Firmino.

"Είχαμε κάποια προβλήματα στα στημένα όλη τη χρονιά, και πίστεψα ότι ο Christian θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος", δήλωσε για τη χρησιμοποίηση του Benteke.

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.