Ένα βήμα πριν το τέλος!

Εξ αναβολής αγωνιστική:  Liverpool FC Vs Chelsea FC

   Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, η αυλαία πέφτει και η Premier League για την σεζόν 2015-16 φτάνει στο τέλος της, μια σεζόν που θα μείνει αξέχαστη διότι το τέλος της βρίσκει πρωταθλήτρια την Λέστερ!
   Πριν πέσει όμως η αυλαία, Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν να δώσουν μία ακόμη παράσταση, το εξ αναβολής μεταξύ τους παιχνίδι!

   Κακή πορεία στην Πρέμιερ και για τις δύο ομάδες φέτος, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 58 βαθμούς ενω οι φιλοξενούμενοι, πρώην πρωταθλητές, στην 9η, με 48 βαθμούς!
   Στα τελευταία 6 μάτς οι "Κόκκινοι'' έχουν 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα! Από την άλλη πλευρά, οι "Μπλε" έχουν 2 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες!

  Για την ιστορία:
79 φορές έχει επισκεφθεί η Τσέλσι το Άνφιλντ προκειμένου να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ!
Απο τις 79 επισκέψεις, μόλις στις 18 έχει καταφέρει να φύγει με το διπλό, 12 φορές ο αγώνας έληξε ισόπαλος ενώ οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν 49 φορές! Το φετινό μεταξύ τους μάτς του πρώτου γύρου μετατράπηκε σε θρίαμβο για την Λίβερπουλ που πέρασε άνετα από το Στάμφορντ Μπριτζ με 1-3!

  Στα Νέα των ομάδων
Για τους Μπλε, ίσως είναι η αρχή της "μετα-Τέρι" εποχής! Ο Γκούς Χίντινγκ δέν θα έχει τον Τζόν Τέρι, ο οποίος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, εξ αιτίας της αποβολής του στον αγώνα με την Σάντερλαντ!
 Επίσης, εκτός για την Τσέλσι, παραμένουν οι Ζούμα και Ρεμί λόγω μακροχρόνιων τραυματισμών!

 Ο Γιούργκεν Κλοππ ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά την ενδεκάδα, μετά τον αγώνα με την Γουότφορντ όπου ξεκούρασε αρκετούς βασικούς! Κλάιν, Τουρέ, Τσαν, Μίλνερ είναι πιθανό να ξεκινήσουν!

Πιθανές Ενδεκάδες:
Liverpool FC: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Lallana, Can, Milner, Coutinho, Firmino, Sturridge.

Chelsea FC: Courtois, Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Baba Rahman, Mikel, Matic, Willian, Fabregas, Hazard, Costa.



Για όλα τα τελευταία νέα, επίσημες ενδεκάδες, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκολ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!



 

Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.