Liverpool 2 - 0 Watford - Βαθμολογίες Παιχτών: Σταθερά στην κορυφή ο Allen, ποιος όμως απογοήτευσε?



Επιστρέψαμε από το μεθύσι της πρόκρισης στον τελικό του Europa League, για να αντιμετωπίσουμε τη Watford για την 37η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με 8 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης. Ο Jurgen Klopp άφησε εκτός αποστολής τους Toure, Lovren, Lallana, Emre Can και Milner ενώ δε χρησιμοποίησε καθόλου τον Daniel Sturridge. Αυτό δεν εμπόδισε τους κόκκινους όμως, να κάνουν μια "επαγγελματική" νίκη κόντρα στη Watford, επικρατώντας με 2-0, με σβηστές μηχανές.

Το liverpoolfans.gr, σας παρουσιάζει τις βαθμολογίες των παιχτών μας:


Simon Mignolet: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών, μετά την κακή παρένθεση κόντρα στη Newcastle. Είπε "όχι" στον Ighalo σε δύο περιπτώσεις, δείχνοντάς μας τα εξαιρετικά reflex του, ενώ ήταν σταθερός καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση μια λάθος έξοδο.

Βαθμολογία: 8/10

Jon Flanagan: Θύμισε λίγο.. Clyne η εμφάνιση του νεαρού Άγγλου. Καλός αμυντικά, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, δεν πρόσφερε όμως κάτι ιδιαίτερο επιθετικά. Δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.

Βαθμολογία: 6/10




Martin Skrtel: Στον τελευταίο του ίσως αγώνα με τη φανέλα της Liverpool, o Σλοβάκος αμυντικός ήταν πολύ καλύτερος από τις τελευταίες, απογοητευτικές εμφανίσεις του. Έκανε μερικές κρίσιμες επεμβάσεις και μπλοκ, ενώ εξαφάνισε τον Deeney. 

Βαθμολογία: 7.5/10




Lucas Leiva: Λίγο κατώτερος στην απόδοσή του από τον Skrtel, καθώς του ξέφυγε σε δύο φάσεις ο Ighalo, η εμπειρία του ωστόσο βοήθησε στο να κρατηθεί το 0 στην άμυνα. Πολύ καλός στις ψηλές μπαλιές, ηγήθηκε σωστά.

Βαθμολογία: 7/10


Alberto Moreno: Καλή εμφάνιση, αλλά όχι εξαιρετική και από τον Moreno. Κρίσιμο τάκλιν στην αρχή του αγώνα στον Ighalo, ένα μακρινό σουτ, και λίγα πράγματα εκτός από αυτά. Δεν απειλήθηκε καθόλου αμυντικά, δε βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά, όπως μας έχει συνηθίσει. 

Βαθμολογία: 6/10




Joe Allen: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει! Εξαιρετικός στο μοίρασμα τις μπάλας -με ένα-δυο λαθάκια ως κακή παρένθεση- το γκολ ήταν μια πολύ καλή ανταμοιβή γι'αυτόν! Δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του χρόνου.

Βαθμολογία: 8/10 (ΜΟΤΜ)

Kevin Stewart: Όπως και στους προηγούμενους αγώνες που αγωνίστηκε, ο Stewart δεν έκανε πολλά λάθη. Ωστόσο, για να παίξεις στο κορυφαίο επίπεδο, χρειάζεται κάτι παραπάνω, και ο νεαρός Άγγλος δε φαίνεται να το διαθέτει. Καλός, αλλά μέχρι εκεί.

Βαθμολογία: 6/10


Philippe Coutinho: Kαλό απόγευμα και για το Βραζιλιάνο μέσο, που σε αρκετές στιγμές έδειξε την κλάση του. Καλές συνεργασίες με τον Benteke και τον Allen, θα έπρεπε ωστόσο να είχε σκοράρει σε μοναδική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Αντικαταστάθηκε σε προγραμματισμένη αλλαγή, στη μία ώρα.

Βαθμολογία: 6.5/10




Jordon Ibe: Γι'άλλον έναν αγώνα απογοητευτικός ο Ibe. Στο πρώτο ημίχρονο, κατάλαβα ότι αγωνίζεται κάπου στο 30. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ανέβασε την απόδοσή του, έχασε αρκετές φορές την μπάλα, ενώ σπατάλησε μια εξαιρετική ευκαιρία για γκολ, σε κενή εστία, από πλάγια βέβαια απόδοση. Το μέλλον του στην ομάδα φαίνεται αβέβαιο.

Βαθμολογία: 4/10


Sheyi Ojo: Βαθμολογία: Αν και δεν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, έδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αγγλία. Πολύ καλός χωρίς την μπάλα, έδειξε να προσαρμόζεται στο pressing game του Klopp περισσότερο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, στο γκολ του Firmino.

Βαθμολογία: 6.5/10




Christian Benteke: Ίσως στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη φανέλα της Liverpool, ο Benteke δεν ήταν κακός. Σε πολλά σημεία του αγώνα συνεργάστηκε ωραία με τον Coutinho, κάτι που οδήγησε και στο γκολ του Allen. Για 32.5 εκατομμύρια λίρες όμως, σίγουρα περιμένεις να εκμεταλλεύεται καλύτερα τις ευκαιρίες του.

Βαθμολογία: 6.5/10




Roberto Firmino (Στη θέση του Philippe Coutinho στο 62'): Μπήκε στον αγώνα, και γρήγορα προσαρμόστηκε, πετυχαίνοντας ένα ωραίο γκολ από μακρινή απόσταση -αν και ο Gomez θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει και καλύτερα. Συνεχίζει να σκοράρει.

Βαθμολογία: 7.5/10

Cameron Brannagan (Στη θέση του Sheyi Ojo στο 78'): Δεν είχε χρόνο να δείξει κάτι, εκτός από ένα πολύ καλό κόρνερ.

Βαθμολογία: -

Connor Randall (Στη θέση του Alberto Moreno στο 88'): Άλλη μια εμφάνιση για το νεαρό Άγγλο αμυντικό.

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης, και ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς στον αγώνα με την Chelsea. Πολύ καλύτερο πλάνο από την εκτός έδρας ήττα με 3-0, η ομάδα μας κυριάρχησε στο κέντρο και υπερίσχυσε στην κατοχή, αφήνοντας τη Watford να απειλεί μόνο με αντεπιθέσεις. Είναι φανερό πάντως πως ο στόχος, είναι ο τελικός του Europa League.

Βαθμολογία: 8/10

Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.