West Brom 1 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες Παιχτών: Δύσκολα παίρνεις πάνω από 7 με τέτοιες εμφανίσεις



Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, η δεύτερη ομάδα της Liverpool απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τη West Brom, τερματίζοντας σε μια απογοητευτική, 8η θέση. Τα γκολ των Rondon και Ιbe στο πρώτο ημίχρονο έκριναν τον αγώνα.

Ας περάσουμε όμως να δούμε αναλυτικά τις βαθμολογίες των παιχτών μας:




Adam Bogdan: Στο τελευταίο του λογικά παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας μας, ο Bogdan έδειξε γιατί θα δει το δρόμο της εξόδου το καλοκαίρι. Γκολ στην κλειστή γωνία από τον Rondon, φανερά αγχωμένος στις επαφές του με την μπάλα και καμία σιγουριά στο παιχνίδι του.

Βαθμολογία: 5/10

Jon Flanagan: Ακόμα, φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, ο scouser προσπαθεί να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο 100% της φόρμας του, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ήταν δυνατός στις μονομαχίες, αλλά φαίνεται πως είναι μακριά από τον καλό του εαυτό.

Βαθμολογία: 5.5/10




Martin Skrtel: Στο τελευταίο του λογικά παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας μας, ο Σλοβάκος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Πολύ καλός τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και χωρίς αυτήν, ηγήθηκε στην άμυνα της Liverpool. Απλά δεν ταιριάζει στο στυλ που θέλει ο Klopp. Έδειξε συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα, καθώς χαιρετούσε τους φιλάθλους.

Βαθμολογία: 6.5/10




Lucas Leiva: Άλλος ένας παίχτης που ίσως να δει την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και κέντρου. 

Bαθμολογία: 7/10 (MOTM)




Brad Smith: Έχουμε δει και καλύτερες εμφανίσεις από τον "Παίχτη της χρονιάς" στις ακαδημίες. Φέρει ευθύνη στο γκολ του Rondon, ενώ αμυντικά έδειχνε επικίνδυνος. Πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τάκλιν, και καλές σέντρες πάντως. Δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Βαθμολογία: 5/10




Kevin Stewart: Γι'άλλη μια φορά, μέτριος. Φαίνεται ο παίχτης που προτιμάει την εύκολη λύση, αποφεύγει τα λάθη, αλλά δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω στην ανάπτυξη της ομάδας. Οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες.

Βαθμολογία: 6/10

Cameron Brannagan: Μια εξαιρετική all-around εμφάνιση για το νεαρό Άγγλο, ο οποίος στο ντεμπούτο του στη βασική εντεκάδα της Liverpool στην Premier League, έδειξε να τα πηγαίνει καλύτερα από τους περισσότερους. Είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι πάσες του και η αμυντική δουλειά του ήταν πολύ καλή. 

Βαθμολογία: 7/10

Joe Allen: Έχουμε δει και καλύτερες εμφανίσεις από τον Ουαλό μέσο, ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε ότι απογοήτευσε. Αν και το γκολ της West Brom ξεκίνησε από λάθος πάσα του στο κέντρο, σε γενικές γραμμές ήταν καλός, με ωραίες μεταβιβάσεις. Ίσως να τον δούμε και του χρόνου, ίσως και όχι.

Βαθμολογία: 6/10




Jordon Ibe: Η επίτευξη του πρώτου γκολ στην Premier League για τον Jordon Ibe, δεν μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Σε μια περίοδο που δέχεται έντονη κριτική, ο νεαρός Άγγλος με πολύ ωραία κίνηση, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Παρόλα αυτά, η εμφάνισή του δεν ήταν καλή. Από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της φετινής σεζόν.

Βαθμολογία: 6/10




Sheyo Ojo: Σχετικά απογοητευτική εμφάνιση και για τον Ojo. Αν και όταν είχε την μπάλα στην κατοχή του, οι κινήσεις του ήταν εξαιρετικές, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλά πράγματα, και οι τελικές μπαλιές του ήταν άσχημες. Ένα απόγευμα που θα θέλει να ξεχάσει.

Βαθμολογία: 5.5/10

Christian Benteke: H σημερινή εμφάνιση του Benteke, αντικατοπτρίζει πλήρως τη σεζόν που είχε. Στην περιφέρεια των πραγμάτων, δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα, αλλά και όταν είχε την μπάλα στην κατοχή του δε λειτουργούσε σωστά. Είχε κάποιες εκλάμψεις, αλλά μέχρι εκεί. Και γι'αυτόν, ίσως η τελευταία εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool.

Βαθμολογία: 5.5/10




Danny Ings (στη θέση του Ibe στο 63'): H πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ings, είναι γεγονός. Πολύ ευχάριστη είδηση, ωστόσο αν και προσπάθησε, δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Βαθμολογία: 6/10

Jordan Henderson (στη θέση του Allen στο 63'): Eπιστροφή και για τον Henderson μετά από τραυματισμό, χωρίς και αυτός να μπορέσει να δείξει πολλά πράγματα.

Βαθμολογία: 6/10




Sergi Canos (στη θέση του Ojo στο 80'): Μετά από έναν επιτυχημένο δανεισμό στην Brentford, ο Sergi Canos επέστρεψε, και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην Premier League με τη φανέλα της ομάδας μας. Μια στιγμή που θα θυμάται.

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Ήταν προφανές πως ο Klopp θα πραγματοποιούσε 11 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Chelsea. Έκανε σε σωστό χρόνο τις αλλαγές των Ings και Henderson, δύσκολα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Το μυαλό όλων πλέον, είναι στην Τετάρτη και στον τελικό με τη Σεβίλλη.

Βαθμολογία: 7/10

Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.