Bogdan: "Στόχος μου ο δανεισμός"


Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Adam Bogdan, πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο νόημα στο να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και προτιμάει να φύγει ως δανεικός.

Η μεταγραφή του Loris Karius από την Μάιντζ έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό, ενώ στο τέλος της σεζόν ο Danny Ward ήταν αυτός που πήρε τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, πίσω από τον Mignolet.

"O Mignolet και ο Ward θα ξεκουραστούν για λίγες βδομάδες μετά το Euro, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάω στις ΗΠΑ," δήλωσε.

"Ο στόχος μου είναι να φύγω ως δανεικός το συντομότερο δυνατό. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο νόημα στο να πάω στις ΗΠΑ μετά τους τελευταίους 6 μήνες, συν ότι η άφιξη ενός νέου τερματοφύλακα δείχνει ότι δεν βασίζονται πάνω μου.

"Θέλω να ξαναβρώ την καλή φόρμα μου. Θέλω να παίζω εβδομαδιαίως και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα.

"Ο στόχος είναι ο δανεισμός. Θα μπορούσα να μείνω αλλά θα χρειαζόμουν τεράστια τύχη ή πολλούς τραυματισμούς.

"Μπορώ να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση με το να παίξω καλά κάπου αλλού. Μετά, αν το επιτρέψει η ζωή, θα επιστρέψω. Πρέπει να φύγω για να αποδείξω την αξία μου."

Ο Bogdan ισχυρίστηκε ότι ήθελε να φύγει από την Λίβερπουλ τον Ιανουάριο και πρόσθεσε: "Υπήρχε μια ομάδα της Ligue 1 που με ήθελε δανεικό, αλλά έπρεπε να μείνω."

Οι ελπίδες του να φύγει δανεικός αυτό το καλοκαίρι είναι σε ισορροπία, παρά τα όσα έχουν ακουστεί για ενδιαφέρον της Wigan.

O Ward υπέγραψε νέο συμβόλαιο στο Άνφιλντ νωρίτερα στη σεζόν, αλλά αναμένεται να περάσει τη σεζόν ως δανεικός στην Huddersfield Town της Championship.

Και με τον διεθνή με την Κ21 της Σκωτίας, Ryan Fulton, να δίνεται κατά πάσα πιθανότητα και πάλι δανεικός, υπάρχει πιθανότητα ο Bogdan να παραμείνει ως τρίτος τερματοφύλακας, πίσω από τους Mignolet και Karius.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.