H συμβουλή του Adam Lallana στον Κlopp για τη μεταγραφική περίοδο!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Sport", ο Adam μίλησε κυρίως για το Euro 2016 και την πορεία που θέλουν να ακολουθήσουν τα Τρία Λιοντάρια της Αγγλίας, ωστόσο αναφέρθηκε και σε επίπεδο συλλόγων. 

Ο Adam Lallana, ο οποίος φαίνεται να είναι ψηλά στην εκτίμηση του Klopp, δήλωσε πως "Ή φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα", και προέτρεψε το Γερμανό προπονητή της ομάδας μας να χρησιμοποιήσει όλη του την "πανουργία" κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Αναλυτικότερα:

"Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος με το γεγονός πως φτάσαμε σε δύο τελικούς, αλλά το να μην κερδίσουμε κανέναν από αυτούς, ήταν απογοητευτικό. Ελπίζω πως μάθαμε κάτι από τα λάθη μας και την επόμενη χρονιά να το πάμε ένα βήμα παραπέρα."



Για τον Klopp δήλωσε:

"Eίναι εκπληκτικός. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, όπως και οι περισσότεροι από τους παίχτες. Ελπίζω πως θα καταφέρει να φέρει τίτλους στην ομάδα. Αυτό είναι που θέλουν όλοι οι φίλαθλοι. Θα έχει στη διάθεσή του όλο το καλοκαίρι για προετοιμασία, κάτι που είναι πολύ βασικό, και όλη τη χρονιά για να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί και να δουλέψει με αυτή. Θα δείξει πόσο πανούργος είναι στις μεταγραφές."

Ο Adam Lallana, ο οποίος είναι ένα σημαντικότατο στέλεχος της Liverpool, έχει αναδειχθεί κυρίως στο pressing game που εφαρμόζει ο Klopp, κάτι που τον έχει καταστήσει και βασικό στο σχήμα της εθνικής Αγγλίας υπό τον Roy Hodgson.

"Νιώθω πως ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια έχω δουλέψει πολύ στο να κερδίζω την μπάλα. Μου αρέσει πολύ αυτό. Νομίζω πως μερικές φορές το παρακάνω και προσπαθώ περισσότερο απ'ότι πρέπει, αλλά ακόμα μαθαίνω και βελτιώνω συνεχώς το παιχνίδι μου -και αυτό είναι το κύριο προτέρημά μου."

Ο Adam Lallana έχει ξεκινήσει βασικός και στα δύο παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας μέχρι τώρα στο Euro, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και κόντρα στη Σλοβακία.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.