Μια πανέμορφη "κόκκινη" ιστορία!


 Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Σε όσους ασχολείστε με το τένις σίγουρα θα έχει πέσει στην υπόληψή σας το -χωρίς αμφιβολία- πρόσωπο των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Μάρκους Γουίλις.

Ο 25χρονος Άγγλος τενίστας βγήκε κυριολεκτικά από την αφάνεια, καταφέρνοντας επιτέλους να πετύχει μια σημαντική πορεία σε μεγάλο τουρνουά. Πάντοτε είχε το ταλέντο όμως ποτέ δεν το κυνήγησε πραγματικά και έμοιαζε σαν ένας ταλαντούχος παίκτης που δεν θα κατάφερνε τίποτα λόγω έλλειψης προσπάθειας.

Τελικά όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Ο Γουίλις δεν το έβαλε κάτω, αδυνάτισε και πραγματοποίησε μια εξωπραγματική για τα δεδομένα του πορεία στο φετινό Wimbledon.

Πέρασε από 6(!) προκριματικούς γύρους για να βρεθεί από το πουθενά στο κυρίως ταμπλό της μεγάλης διοργάνωσης. Εκεί αντιμετώπισε τον Ρικάρντας Μπεράνκις, Νο.54 του κόσμου, και τον νίκησε με 3-0!

Αυτή του η πρόκριση του εξασφάλισε ένα ραντεβού που ίσως να μην είχε καν φανταστεί. Θα αντιμετώπιζε το ίνδαλμά του, Ρότζερ Φέντερερ, στο κεντρικό court με όλα τα φώτα να πέφτουν σε αυτό το ματς.

Όπως αναμενόταν, ο Φέντερερ  επικράτησε με 3-0 σταματώντας τον Γουίλις από το τουρνουά αλλά όχι και από την συνέχεια στην μεγάλη του προσπάθεια.

Πώς σχετίζεται αυτό με την Λίβερπουλ; Ο Μάρκους Γουίλις είναι ένας από εμάς. Ένας πραγματικός Ρεντ, που δήλωσε την αγάπη του με μια κίνηση που είναι κάτι παραπάνω από τιμητική!

Η γνωστή και "πολυαγαπημένη" σε όλους μας φυλλάδα "The Sun" πρότεινε στον Γουίλις να της παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη για την οποία θα αμειβόταν με 15.000 λίρες. Έναν αθλητή που μέχρι πρότινος είχε κερδίσει από το τένις μόλις 220 λίρες.

Ο Γουίλις όμως σαν γνήσιος Ρεντ αρνήθηκε κατηγορηματικά την πρόταση της Sun και πλέον ανεβαίνει κατακόρυφα στην υπόληψή μας! Πλέον ο 25χρονος μετά και την εξαιρετική του πορεία στο Wimbledon εξασφάλισε το ποσό των 50.000 λιρών! Οπότε δεν έχει ανάγκη καμία Sun!

Μάρκους Γουίλις είσαι ένας από εμάς! You'll never walk alone!
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.