BREAKING: ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο KLOPP!

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα ο Jurgen Klopp, αφού η Liverpool θέλει να τον δέσει στο λιμάνι! 


Με επίσημη ανακοίνωση, η Liverpool έκανε γνωστό στον κόσμο πως ανανέωσε σήμερα το πρωί το συμβόλαιο του Jurgen Klopp, για άλλα 3 χρόνια, συνολικά 6! Ο Γερμανός προπονητής εντυπωσίασε τη διοίκηση με τη δουλειά του κατά τους 8 μήνες παρουσίας του στην ομάδα, και ανταμείφθηκε, όπως και οι συνεργάτες του, με ανανεωμένο συμβόλαιο μακρύτερης διάρκειας.

"Όταν έχεις να κάνεις με άτομο που έχει την ποιότητα του Jurgen, τότε επιβάλλεται να εξασφαλίσεις τη συνεργασία μαζί του για πολύ καιρό. Το αντίθετο θα ήταν μια πράξη ανεύθυνη", δήλωσαν από κοινού John Henry, Tom Werner και Mike Gordon. 

"Το κίνητρο της απόφασης μας εντοπίζεται στην συνεισφορά του Jurgen Klopp στη βελτίωση και την ανάπτυξη της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που κοιτά συνεχώς μπροστά, και πριν από τον εαυτό, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του βάζει το σύλλογο. Οι ιδέες και τα σχέδια του για το ποδόσφαιρο μας ενθουσιάζουν και πιστεύουμε πως η παραμονή του για μεγάλη περίοδο θα ωφελήσει την ομάδα. Προχωράμε σε συνεργασία μαζί του, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και με το καλό του συλλόγου πριν από κάθε τι άλλο. Είναι ένα προπονητικό ταλέντο παγκόσμιας κλάσης και οι ηγετικές του ικανότητες θα είναι καθοριστικές για όσα θέλουμε να πετύχουμε στα επόμενα χρόνια!"

Με τη σειρά του ο Klopp δήλωσε: "Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια πόση τιμή νιώθουμε εγώ, ο Zeljko (Buvac) και ο Peter (Krawietz) από την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η διοίκηση και ο σύλλογος γενικότερα. Είμαστε ακόμα στην αρχή του ταξιδιού μας, αλλά η σύνδεση που έχουμε ήδη με το μέρος είναι καταπληκτική.

"Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί πως από την εμπιστοσύνη αυτή πηγάζει και μια μεγάλη ευθύνη. Σε όλη την προπονητική καριέρα μας στοχεύαμε να βελτιώσουμε ομάδες και συλλόγους, με απώτερο σκοπό να κάνουμε περήφανους και χαρούμενους τους φιλάθλους. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να σιγουρευτούμε πως βάζουμε τη βελτίωση της ομάδας και των παικτών πάνω από όλα." 

"Δουλειά μου είναι να ηγηθώ και να σιγουρέψω πως κάθε στοιχείο που σχετίζεται με τη Liverpool θα ανταποκριθεί όπως πρέπει. Είναι φανταστικό που και η διοίκηση είναι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό όσο εμείς. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε και να πετύχουμε και σκοπεύουμε να τα κάνουμε ως η πιο ολοκληρωτικά δεμένη ομάδα του κόσμου. Όλοι έχουμε ευθύνη γι' αυτό: παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φυσικά φίλαθλοι. Αν είμαστε πάντα μαζί, θα είμαστε πιο δυνατοί και η επιτυχία μας πιο γλυκιά".

Klopp ως το 2022!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.