Gerrard για Klopp και "Κόκκινο" Reunion!


Υπήρχε ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο ανάμεσα στο κοινό στο Rose Bowl, με τον Steven Gerrard να βρίσκει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ξανά από κοντά τη Liverpool, και να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη χρονιά.
Ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων, και σύγχρονος θρύλος της ομάδας έκανε το σύντομο ταξίδι από τη βάση του, το Los Angeles, για να δει την ομάδα του Jurgen Klopp να αντιμετωπίζει την Chelsea στο International Champions Cup, το βράδυ της Τετάρτης.
Ήταν ο πρώτος αγώνας της ομάδας στις ΗΠΑ, μετά τις 4 διαδοχικές νίκες σε φιλικά εντός Αγγλίας.
Ο Gerrard πολύ δύσκολα θα έχανε την ευκαιρία να δει την Liverpool στην προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, δεδομένων των ισχυρών δεσμών που διατηρεί με το Merseyside.
Είπε στο Liverpoolfc.com: “Είναι περίεργο, αλήθεια. Να είσαι τόσο μακριά, και η ομάδα σου να έρχεται στην πόλη σου, με τόσα γνώριμα πρόσωπα!
“Είναι τρομερό να έχουμε την ομάδα εδώ στην California - είπε σίγουρος πως όλοι απολαμβάνουν τον καιρό και τις τοποθεσίες. Εύχομαι να περάσουν όμορφα.
Κρατάω πάντα επαφή. Έχω ακόμα πολλούς φίλους στην ομάδα.
“Λαμβάνω πάντα μηνύματα από τους ιδιοκτήτες, και πάντα εύχομαι καλή τύχη στον προπονητή και στους παίκτες, σε όλα τα παιχνίδια. Φυσικά και κρατώ επαφή με όλους."
Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι προετοιμασίας από τότε που ανέλαβε ο Klopp την ομάδα, και οι 4 περασμένες βδομάδες ήταν γεμάτες δουλειά.
Ο Gerrard είδε και από κοντά τις μεθόδους του Γερμανού τον περασμένο χειμώνα, που προπονήθηκε στο Melwood, και ο μέσος είναι γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας.
“Αυτός ο άνθρωπος έχει τον παράγοντα Χ, και λίγη μαγεία πάνω του - ο τρόπος που λειτουργεί και "ανασηκώνει" τους ανθρώπους," είπε.
“Είναι εμφανές το πόσο κοντά είναι στους παίκτες, και το πόσο απαιτητικός είναι στις προπονήσεις.
“Με την εμπειρία που απέκτησα τις 2 βδομάδες στις προπονήσεις, πιστεύω πως είναι μια πολύ συναρπαστική χρονική περίοδος να είσαι οπαδός της Liverpool. Ανυπομονώ να δω πόσο καλά θα τα πάνε αυτή τη χρονιά."
Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.