Daniel Sturridge: "Αυτή είναι η πιο έντονη pre-season μου"


Η πιο έντονη προετοιμασία στη μέχρι τώρα καριέρα του Daniel Sturridge βρίσκει τον παίκτη να "νιώθει φρέσκος" και "έτοιμος" να ξεκινήσει τη σεζόν.
Έχει περάσει μια βδομάδα από τότε που η φανέλα με το νούμερο 15 έφτασε στην California και βρήκε την υπόλοιπη ομάδα, γυρνώντας από το Euro και τα καθήκοντά του με την Εθνική Αγγλίας νωρίτερα το καλοκαίρι.
Απογοητευμένος από την πορεία της Αγγλίας στα γήπεδα της Αγγλίας, ως συνέχεια της στεναχώριας του τελικού του Europa League, με το comeback της Σεβίλλης στο 2ο μισό του αγώνα.
Όλα αυτά δεν υπάρχουν πια στο μυαλό του Sturridge, όμως. Δεν υπάρχουν σκέψεις για το τι συνέβη στη Βασιλεία, αλλά μόνο αισιοδοξία για το μέλλον.
"Ανήκει στο παρελθόν, δεν υπάρχει πια," είπε.
"Είναι κάτι που σε στεναχωρεί εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά προχωράς και προσπαθείς να το αφήσεις πίσω σου, να εστιάσεις στο μέλλον, και, αν όλα πάνε καλά, θα υπάρξουν πολλοί ακόμα τελικοί και επιτυχίες για την ομάδα.
"Μαθαίνεις από τα λάθη σου, και αυτό είναι το σημαντικότερο."
Η ψυχολογία του Sturridge δημιουργήθηκε βάσει του καταλόγου της σκληρής δουλειάς που έγινε στις προπονήσεις στο Stanford University.
O Jurgen Klopp, σε συνεργασία με το προσωπικό, ξεκινάει μια σειρά συνεδριάσεων σχεδιασμένων όχι μόνο να κάνουν τους παίκτες όσο πιο φορμαρισμένους γίνεται, αλλά να τους μάθει να παίρνουν τις αποφάσεις που μπορούν να οδηγήσουν στο να παίρνουν καλά αποτελέσματα τη νέα χρονιά.
Σενάρια δοκιμάζονται και επαναλαμβάνονται. Οδηγίες, ενθάρρυνση, και κριτική ασκούνται από τον προπονητή, τον Zeljko Buvac, και τον Peter Krawietz.
Δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Sturridge βέβαια.
Ο 26χρονος εξηγεί: "Είναι πολύ πιο έντονο, πιθανότατα η εντονότερη εμπειρία μου σε κάθε ομάδα.
"Είναι μια διαφορετική ένταση και μια διαφορετικού είδους προετοιμασία. Είναι σίγουρα κάτι στο οποίο όλοι θα συνηθίσουν, και πιστεύω πως θα μας βάλει σε καλή θέση για τη νέα σεζόν.
"Έχει γίνει πολλή σκληρή δουλειά, και πολύ τρέξιμο, καθώς και εστίαση στην τακτική. Πάει πολύ καλά.
"Νιώθω φρέσκος. Η προετοιμασία είναι για να πιέζεις το σώμα σου στα όριά του, οπότε πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου στις προπονήσεις όσο πιο πολύ μπορείς."
Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.