Μια ωραία παράδοση που πρέπει να συνεχιστεί..!

English Premier League, αγωνιστική 3η: Tottenham Hotspur Vs Liverpool FC.


 Τρίτη αγωνιστική στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, τρίτος εκτός έδρας αγώνας για την Λίβερπουλ, λόγω των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο Anfield! Η ομάδα ταξιδεύει στο Λονδίνο και το White Hart Lane για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ. θέλοντας να συνεχίσει την πολύ καλή παράδοση που έχει!
 Η Τότεναμ προέρχεται από 2 νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές και θέλει να κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Από την άλλη μεριά, οι Reds, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το σόκ που υπέστησαν από την Ήττα με 2-0 με αντίπαλο την Μπέρνλι!

 Match facts:
 Για ποια παράδοση μιλάω; Για την παράδοση που έχει η Λίβερπουλ απέναντι στους Πετεινούς.
Στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Λονδίνου αγνοεί την νίκη, με 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, δεχόμενη μάλιστα 19(!) τέρματα!
 Άλλο ένα ενδιαφέρον fact για το συγκεκριμένο ζευγάρι, είναι ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν μπει 9 αυτογκόλ, περισσότερα από κάθε άλλο ζευγάρι!
 Επίσης, ο Χάρι Κέιν δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 9 ματς που έχει αγωνιστεί μήνα Αύγουστο.

   Προϊστορία:
 Γενικότερα, η Τότεναμ, δεν είναι το απόλυτο αφεντικό στην έδρα της, έχοντας κερδίσει λιγότερους από τους μισούς εντός έδρας αγώνες με την Λίβερπουλ! Συγκεκριμένα, σε 75 αναμετρήσεις στο Λονδίνο, οι πετεινοί έχουν κερδίσει 36 φορές, έχουν χάσει 22 και 17 φορές έμειναν με τον 1 βαθμό της ισοπαλίας!


Στα νέα των ομάδων:
 Για τους γηπεδούχους, ο Μουσσά Ντεμπελέ θα εκτίσει το 5 απο τα 6 ματς που είναι τιμωρημένος ενώ ο Κέβιν Γουίμερ επιστρέφει από τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Ούγκο Γιορίς παραμένει εκτός και αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο!

 Για τους φιλοξενούμενους, αμφίβολοι είναι οι Ορίγκι, Τζάν και Κουτίνιο, λόγω  
μικρο-τραυματισμών. Από την άλλη, ο Σαντιό Μανέ επέστρεψε μεσοβδόμαδα και θα είναι διαθέσιμος!

Πιθανές ενδεκάδες
 



Για όλα τα τελευταία νέα, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!

Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.