Κλοπ: "Χρησιμοποιήσαμε μαθήματα που πήραμε από την Μπέρνλι!"

 

Ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει πως η Λίβερπουλ χρησιμοποίησε μερικά από τα μαθήματα που της έδωσε η ήττα από την Μπέρνλι το περασμένο Σάββατο, ώστε να καταφέρει να επικρατήσει με το άνετο 0-5 της Μπέρτον για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ.

Οι Ρεντς άφησαν πίσω τους την απογοήτευση μετά το αποτέλεσμα στο Turf Moor και με τέρματα των Οριγκί, Φιρμίνο, Νέιλορ (αυτογκόλ) και Στάριτζ(2) έφεραν εις πέρας την πρώτη τους φετινή δοκιμασία για την διοργάνωση.

Ο Κλοπ ένιωσε ότι είδε σημάδια από όσα συζήτησε με τους παίκτες μετά το ματς με την Μπέρνλι να πραγματοποιούνται και είπε στους δημοσιογράφους:

"Όταν ξαναείδα το ματς με την Μπέρνλι πρόσεξα ότι σε κάποια σημεία χάναμε την οξύτητα μας. Αλλά το κύριο πρόβλημα είναι πως με μια παραπάνω πάσα θα ήμασταν 15 φορές εντελώς ελεύθεροι μέσα στην αντίπαλη περιοχή."

"Στο παιχνίδι δεν το είδαμε, οπότε έπρεπε να το χρησιμοποιήσουμε. Αυτό κάναμε σήμερα και ήταν πολύ καλύτερα."

"Ήμασταν εκεί που έπρεπε να είμαστε. Ήμασταν στην γραμμή, είχαμε κατοχή μέσα στην περιοχή και κορμιά μέσα σε αυτήν. Τα δυο πρώτα γκολ ήταν έτσι -το ένα με τρανζίσιον, το άλλο με δεύτερη μπάλα. Οπότε ήταν όλα καλά. Ακόμα και σε παιχνίδια που έχεις χάσει, πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια πράγματα εάν μπορείς."

"Εξαιτίας της εμφάνισης μας, στο τέλος δεν ήταν όσο δύσκολο είχαμε φανταστεί ή περιμέναμε να είναι. Νομίζω πως ήταν η δυσκολότερη κλήρωση του δεύτερου γύρου."

"Ήταν πιθανό να γίνει μια ανατροπή, οπότε ήμασταν πολύ σοβαροί. Ήμασταν επαγγελματίες που έκαναν την δουλειά τους, οπότε ήταν καλά."

Το θέαμα με τους Ντιβόκ Οριγκί και Ντάνιελ Στάριτζ να βρίσκουν αμφότεροι δίχτυα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τους φίλους της ομάδας και ο Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ώστε να συνεχίσει να έχει τέτοιους ευχαριστους πονοκεφάλους.

"Στην τελική πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις αλλά η δίκη μου δουλειά είναι να παίρνω τις κατάλληλες ώστε να βρίσκονται οι λύσεις. Η δουλειά των παικτών είναι να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα που μπορούν να είναι. Οπότε είναι ξεκάθαρο τι έχουν να κάνουν και οι δυο πλευρές και ελπίζω στο τέλος να έχω δύσκολες αποφάσεις να πάρω."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.