Burnley 2 - 0 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Τα 6αρια πήγαν να πιουν καφέ, μαζί με Wijnaldum και Firmino, οπότε.. απουσιάζουν!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Μετά από απουσία ενός χρόνου, η ομάδα μας επέστρεψε στο Turf Moor της Burnley, όπου προσγειώθηκε ανώμαλα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Arsenal την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0, σε μια κακή εμφάνιση. 

Ας περάσουμε να δούμε τις καθιερωμένες βαθμολογίες των παιχτών μας:




Simon Mignolet: Στις 2 φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει, δεν μπόρεσε να αντιδράσει, χωρίς βέβαια να φέρει κάποια ευθύνη για τα γκολ. Συνεχίζει να είναι σταθερός με την μπάλα στα πόδια, που θεωρούταν η μεγαλύτερη αδυναμία του, ωστόσο πάλι δεν είχε ουσιαστικό ρόλο στο παιχνίδι.

Βαθμολογία: 5.5/10




Nathaniel Clyne: Τραγικό λάθος μόλις στο 2ο λεπτό, που έδωσε την ευκαιρία στον Vokes να βάλει την Burnley μπροστά στο σκορ. Δεν ταλαιπωρήθηκε άλλο αμυντικά εκτός από αυτό, δεν πρόσφερε όμως και κάτι ουσιαστικό στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας μας. Από τα λίγα άσχημα παιχνίδια του.

Βαθμολογία: 4/10

Dejan Lovren: Δεν έκανε κάτι λάθος ο Κροάτης, ωστόσο φαινόταν νευρικός με την μπάλα στα πόδια. Έκανε ένα ωραίο τάκλιν για να κερδίσει την μπάλα από τον Gray και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 5.5/10

Ragnar Klavan: Ο πρώτος μήνας του Ragnar Klavan ήταν κάτι σαν παραμύθι. Ήρθε ως 4η επιλογή, και κατέληξε να είναι βασικός πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Σήμερα δεν ήταν μια τέτοια. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Gray, και φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ της Burnley όπου απέτυχε να κερδίσει την μπάλα σε δύο περιπτώσεις. 

Βαθμολογία: 5/10




James Milner: Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως η Liverpool είναι καλυμμένη στη θέση του αριστερού μπακ με τον James Milner, βασιζόμενοι στη μαχητικότητα του Άγγλου διεθνή. Ωστόσο μάλλον, σήμερα έγινε απολύτως προφανές σε όλους: O JAMES MILNER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ! Φάνηκε σε πάρα πολλές περιπτώσεις να έχει πρόβλημα όταν η μπάλα ήταν στο αριστερό του πόδι, προσπαθούσε εναγωνίως να τη φέρει στο δεξί, και αυτό στοίχισε σε αρκετές επιθέσεις. Το τελευταίο, είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το απαραίτητο "πλάτος" που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να διασπάσει μια κλειστή άμυνα, καθώς ήθελε να συγκλίνει.

Βαθμολογία: 4.5/10




Georginio Wijnaldum: Άφαντος μέχρι αηδίας. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως έμεινε μέσα όλο το 90λεπτο με αυτή την απόδοση. Σε πολλές περιπτώσεις έχανε το εύκολο κοντρόλ, έδινε λάθος πάσες και δεν απείλησε καθόλου την άμυνα της Burnley. Όχι αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι φίλαθλοι της Liverpool όταν γινόταν η μεταγραφή. 

Βαθμολογία: 3.5/10




Jordan Henderson: Κακό παιχνίδι και από τον αρχηγό. Και αυτός φάνηκε να αγωνίζεται εκτός θέσης. Απέτυχε να έχει οποιονδήποτε δημιουργικό ρόλο και επιρροή στο παιχνίδι, νωχελικός στις μεταβιβάσεις του και χωρίς αμυντικό προσανατολισμό. Η θέση του κινδυνεύει.  

Βαθμολογία: 4/10




Adam Lallana: Προσπάθησε να εμπλακεί στο παιχνίδι και δεν κρύφτηκε όπως οι περισσότεροι συμπαίχτες του. Δεν του βγήκε το παιχνίδι όμως όπως θα ήθελε. Αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις και αποτυχημένες ντρίπλες, μαζί με ορισμένες θεαματικές ενέργειες, συνόψισαν το απόγευμα του Άγγλου μέσου.  

Βαθμολογία: 5/10




Roberto Firmino: "Μπήκε ως αλλαγή αργά και δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού", θα λέγαμε αν δεν είχε αγωνιστεί όλο το 90λεπτο. Δεν πήρε πρωτοβουλίες, δεν αναμείχθηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι και γενικά είναι μία μέρα που θα ήθελε να ξεχάσει. Έμοιαζε να είναι μια ταχύτητα κάτω απ'όλους, ακόμα και από το αμαξάκι του κρίκετ που ήταν στο διπλανό γήπεδο.

Βαθμολογία: 4/10




Philippe Coutinho: Δε θα είμαι επικριτικός με τον Coutinho σήμερα, γιατί προσπάθησε, και υπήρχαν πολλοί χειρότεροί του. Όχι ότι πήρε την ομάδα από το χέρι και την κουβάλησε, κάθε άλλο. Αλλά τουλάχιστον πήρε πρωτοβουλίες και επιχείρησε πολλά σουτ τη στιγμή δεν είχε τι άλλο να κάνει με την μπάλα. Βέβαια 7 σουτ, και τα 7 εκτός τέρματος, δεν τη λες και καλή συγκομιδή.

Βαθμολογία: 5/10




Daniel Sturridge: Ανυπομονούσαμε για την επιστροφή του Daniel στο βασικό σχήμα, αυτή ήρθε, και όπως ήρθε θα την ξεχάσουμε. Έπαιξε περισσότερο ως περιφερειακός επιθετικός και ήταν τελείως έξω από τα νερά του. Θα έχει να παραθέσει βέβαια το επιχείρημα ότι πιο πολύ θύμισε.. Hodgson στο σημερινό ματς ο Klopp, μιας και το καλοκαίρι στο Euro τον είδαμε να αγωνίζεται σε παρόμοια θέση. Έχει ευθύνη στο δεύτερο γκολ, καθώς ήταν αυτός που έχασε την μπάλα κοντά στο χώρο του κέντρου, και ξεκίνησε η αντεπίθεση της Burnley.

Βαθμολογία: 4/10

Divock Origi (στη θέση του Sturridge στο 65'): Πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να ξεκινήσει ο Origi αντί του Sturridge, ωστόσο με την είσοδο του νεαρού Βέλγου, λίγα πράγματα άλλαξαν.

Βαθμολογία: 5/10

Alberto Moreno (στη θέση του Milner στο 77'): Έχασε τη θέση βασικού από τον Milner, μπήκε στο τελευταίο τέταρτο με εμφανή επιθετικό προσανατολισμό, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο στο ρυθμό του αγώνα.

Βαθμολογία: 5/10

Marko Grujic (στη θέση του Lallana στο 77'): Το επίσημο ντεμπούτο του 19χρονου Σέρβου με τη φανέλα της ομάδας δεν ήταν όπως ο ίδιος θα το περίμενε. Είχε ένα ωραίο σουτ ωστόσο στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε.

Βαθμολογία: 5.5/10





Jurgen Klopp: Πολλά πράγματα πρέπει να σκεφτεί ο Klopp, ωστόσο δε θα γλυτώσει τη σημερινή κριτική. Ίσως το χειρότερό του παιχνίδι από τότε που ανέλαβε την ομάδα μας. Sturridge, Milner, Henderson, Wijnaldum, όλοι αγωνίστηκαν εκτός θέσης. Η Liverpool αντιμετωπίζει εμφανέστατο πρόβλημα κόντρα στις κλειστές άμυνες, πρόβλημα που συνεχίζεται από πέρσι. Θα περίμενε κανείς ότι θα υπήρχε κάποιο καινούριο πλάνο με την έναρξη της νέας χρονιάς, ωστόσο η σημερινή εμφάνιση θύμισε πολύ την ήττα κόντρα στη Watford με 3-0. Klopp, έχεις φτιάξει την ομάδα σου, από δω και πέρα θα δέχεσαι και την κριτική που σου αναλογεί. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για τα ατομικά λάθη των παιχτών.

Βαθμολογία: 3.5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.