Klopp: «Ευχαριστημένος με την δουλειά του Markovic»

O Jurgen Klopp, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη διάθεση για «δουλειά», που έχει δείξει ο Lazar Markovic κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.


Ο Σέρβος winger, δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, όλα όσα ακούγονταν γύρω από το όνομά του, όμως ο Γερμανός προπονητής της Liverpool, δήλωσε ευχαριστημένος από τη διάθεση που έχει δείξει στις προπονήσεις της ομάδας ο 22χρονος.

«Η προετοιμασία έχει εξελιχτεί καλά για αυτόν. Όταν αρχίσαμε τις προπονήσεις, ήταν φανερό ότι δεν είχε 100% εμπιστοσύνη στο σώμα του.

«Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, για τον οποίο μιλήσαμε. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Lazar είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης, όμως δεν ήταν 100% έτοιμος. Είχε μερικές αμφιβολίες για το πώς θα αισθανθεί, άρα χρειαζόταν 1-2 βδομάδες. Και από τότε, άρχισε να γίνεται όλο και καλύτερος.

«Είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 100% καλά, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο και είναι καλό παλικάρι, με χιούμορ, και δουλεύει σκληρά. Αυτή είναι η αλήθεια.»

Ο James Pearce της Liverpool Echo, αποκάλυψε ότι ο Markovic πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Liverpool και μετά τον Αύγουστο, όταν και θα κλείσει δηλαδή η μεταγραφική περίοδος. Αλλάζουν καθόλου οι δηλώσεις αυτές από τον Klopp, την κατάσταση για τον Σέρβο; Ο Γερμανός προπονητής δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

«Στο τέλος πρέπει να δούμε πώς θα χτίσουμε το roster μας. Έχουμε χρόνο μέχρι την 31η μέρα του Αυγούστου. Μέχρι τότε μπορεί κάτι να έχει γίνει. Ίσως να γίνει νωρίτερα, ίσως την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ίσως και ποτέ. Έτσι έχει η κατάσταση.

«Αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για τους αγώνες μας και τις ασκήσεις στις προπονήσεις, και (ο Markovic) είναι μέρος αυτής της διαδικασίας. Αυτά μπορώ να πω για τώρα.»


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.