Ο Klopp παίρνει θέση για Benteke!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Σε ωμές και σοβαρές δηλώσεις προς πάσα κατεύθυνση προχώρησε ο Jurgen Klopp, γύρω από το ζήτημα της πώλησης του Christian Benteke. 

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν τα δύο φιλικά με Barcelona και Mainz (λογικά δεν θα βρει πολύ χρόνο στο μεταξύ τους διάστημα για δηλώσεις), ο Jurgen Klopp μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Christian Benteke. Τα λόγια του έδωσαν εξηγήσεις για τον τρόπο που λειτουργεί εν προκειμένω ο σύλλογος, όμως δεν έσβησαν την απορία των Reds, διογκώνοντας την έκπληξη που συνεχίζει να τους προκαλεί η περίπτωση της μεταγραφής του Βέλγου striker. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Liverpool ζητά 32,5εκ. λίρες - και μόνο τόσες - απορρίπτοντας προ λίγων ημερών την κατά 2,5εκ. μικρότερη προσφορά της Crystal Palace!

"Αν υπάρχουν σύλλογοι που θέλουν έναν πραγματικό επιθετικό από εμάς, πρέπει να κάνουν πραγματικές προσφορές και να μην ελπίζουν για τίποτε άλλο. Θα βρούμε λύσεις".

"Αν κάποιος θέλει έναν παίκτη από εμάς, τότε πρέπει να πληρώσει, επειδή έχουμε μόνο καλούς παίκτες. Δεν κάνουμε δώρα", είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

"Ο Christian παραμένει ένας πολύ καλός striker. Όμως έχουμε κι άλλους επιθετικούς αυτή τη στιγμή και είναι πιο λογικό να δώσουμε σε αυτούς χρόνο συμμετοχής", συμπλήρωσε εξηγώντας γιατί δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Βέλγος στο tour στην Αμερική.

"Αν υπάρχουν ομάδες που θέλουν επιθετικό από εμάς, πρέπει να κάνουν καλές προσφορές, αλλιώς θα βρούμε λύσεις. Έτσι λειτουργούν οι μεταγραφές. Κάποιες ομάδες προσπαθούν να τζογάρουν. Εμείς, όμως, δεν λειτουργούμε έτσι. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Αν υπάρξει σοβαρή προσφορά, θα τη σκεφτούμε. Πάντα έτσι γίνεται".

Το μόνο που θα σχολιάσω αυτή τη φορά (σχολίασα ξανά), είναι πως η απάντηση "Δεν κάνουμε δώρα" είναι λίγο περίεργη, όταν το πραγματικό δώρο στο έκανε η Crystal Palace.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.