Ο Klopp τοποθετείται για Moreno και αριστερό back!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Στη συνέντευξη τύπου, το πρωί της Πέμπτης, ο Jurgen Klopp πήρε θέση - θέλοντας και μη - γύρω από την κατάσταση και τη γκρίνια του κόσμου για τον Alberto Moreno. 


"Αν κάποιος δεν παίζει πολύ καλά, θα το συζητήσουμε στη συνέντευξη τύπου; Υπέροχα!", δήλωσε με αυστηρά ειρωνικό ύφος αρχικά ο Γερμανός.

"Δεν γίνεται να ενδιαφέρομαι για την κριτική. Ο Alberto έπαιξε για έναν λόγο. Δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος με το αριστερό μας μπακ; Με στεναχωρεί που οι άνθρωποι δεν είναι χαρούμενοι με τον Moreno".

Ερωτηθείς για μια ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση στη συγκεκριμένη θέση, απάντησε: "Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Το ιδανικό είναι να έχουμε 3 για κάθε θέση. Αν είχαμε βρει εκείνον που ταιριάζει θα το ξέρατε". Και συμπλήρωσε: "Θα πάρουμε κάποιον άλλο μόνο αν είναι ο άνθρωπος που θέλουμε. Το πρόβλημα με τις μεταγραφές είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους παίκτες που είναι ήδη εδώ".

Η συζήτηση έκλεισε με μια πολύ σημαντική δήλωση από τον Klopp: "Αν περιμένουμε οι παίκτες να δείξουν αφοσίωση, πρέπει να δείχνουμε κι εμείς. Δεν μπορείς να παίζεις χωρίς να κάνεις λάθη".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.