Update για την κατάσταση των Sturridge, Milner, Mane, Lucas και Sakho.



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός 

Στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα του Σαββάτου με την Burnley, ο Jurgen Klopp μας ενημέρωσε για την κατάσταση των Milner, Sturridge, για τον τραυματισμό του Mane, αλλά και για την επιστροφή στις προπονήσεις των Lucas, Sakho.




Πιο συγκεκριμένα, για τον James Milner (o οποίος να θυμίσουμε είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στη μέση στο παιχνίδι με την Barcelona), αλλά και τον Daniel Sturridge (ο οποίος είχε έναν μικρό τραυματισμό στο ισχίο) τα νέα είναι θετικά. Οι δύο αυτοί παίχτες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, και θα είναι ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΗΝ BURNLEY.




Ο Sadio Mane, τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση, καθώς έπεσε με τον ώμο του στο έδαφος μετά από διεκδίκηση μιας κεφαλιάς. Διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών έδειξαν πως δεν υπάρχει εξάρθρωση. Σύμφωνα με τον Jurgen Klopp, ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, αλλά ΔΕ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ το Σάββατο. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αλλά είναι αρκετά πιθανό να προφυλαχθεί.




Ο Lucas Leiva παραμένει στην ομάδα μας, μιας και το ενδιαφέρον της Γαλατά φαίνεται να τερματίστηκε από τον ίδιο τον Klopp, και επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος αποχώρησε από το φιλικό με τη Huddersfield Town με θλάση στο δικέφαλο, ίσως προπονηθεί σήμερα ξανά με την υπόλοιπη ομάδα. ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΗΝ TOTTHENAM, ΤO ΆΛΛΟ ΣΆΒΒΑΤΟ.




Τέλος, ο Mamadou Sakho που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, ΔΕΝ ΑΠΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΉΣΕΙΣ.



Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.