Adam Lallana - Jurgen Klopp: Μια ιστορία αγάπης Vol.2



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Είχατε διαβάσει εδώ για την ιστορία αγάπης μεταξύ Adam Lallana και Jurgen Klopp. Η σχέση αυτή λοιπόν, ακόμα συνεχίζεται. Ας ανατρέξουμε όμως λίγο πιο πίσω, εκεί που όλα άρχισαν: 

Πολλά ήταν τα ερωτηματικά για τον ρόλο που θα έχει ο Adam Lallana υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp στη νέα Liverpool, όταν ο Klopp ανέλαβε τον προηγούμενο Οκτώβρη. 

Υπήρχαν αυτοί που έλεγαν ότι θα πωληθεί, αν όχι τον Γενάρη, τον Ιούνιο σίγουρα, για να "πάρουμε πίσω όσο μεγαλύτερο μέρος από εκείνα τα 25 εκατομμύρια που δώσαμε για την απόκτησή του."

Υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν πως δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο pressing game του Γερμανού, καθώς "δεν έχει ούτε την ταχύτητα, ούτε τις αντοχές, ενώ καθυστερεί και την ανάπτυξη του παιχνιδιού μας." Αυτοί υποστήριζαν πως δε θα ήταν κάτι παραπάνω από ρολίστας πολυτελείας.

Είμασταν και εμείς ωστόσο, που πιστεύαμε πως "θα είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας, και ένα από τα κύρια γρανάζια στην αναγέννησή της."




Ο ίδιος ο Adam ήταν σε υποχρεώσεις με την Εθνική Αγγλίας όταν έγινε η ανακοίνωση του Klopp ως νέου προπονητή της ομάδας μας, κάτι το οποίο σήμαινε πως υπήρχε μικρή καθυστέρηση στη μεταξύ τους πρώτη συνάντηση.

O Klopp ήδη είχε στο ραντάρ του τον Adam Lallana, από τις εμφανίσεις του στη Southampton, ενώ ο Lallana είχε μείνει εντυπωσιασμένος από την πρώτη συνέντευξη τύπου του Γερμανού. 

"Θυμάμαι την πρώτη του συνέντευξη, ήμουν με την εθνική, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Τον έβλεπα και ήταν ενθουσιασμένος, γεμάτος ενέργεια. Φάνηκε να είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο αλλά να τον συμπαθήσεις. Μετρούσα τις μέρες για να γυρίσω πίσω. Δεν ήμουν σίγουρος αν με υπολόγιζε στα πλάνα του, αλλά ήθελα πάρα πολύ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί του!", δήλωσε ο Adam Lallana.




Για την ακρίβεια, ο Lallana από τότε δεν έχει κοιτάξει πίσω. Πήγε από τις νωχελικές εμφανίσεις του, γεμάτες ασυνέπεια, σε δυνατές, γεμάτες ενέργεια αποδόσεις. Τη φετινή χρονιά μάλιστα, μοιάζει ακόμα πιο δυνατός, καθώς το ένα πράγμα που δεν κατάφερε να κάνει, να σκοράρει, το έχει καταφέρει ήδη 3 φορές σε 5 αγώνες. (2 με Liverpool, 1 με Εθνική)

"Νομίζω ότι τον καταλαβαίνω απόλυτα, και τι θέλει από εμάς. Μερικές φορές η σύνδεση δεν είναι τόσο απλή με έναν προπονητή. Υπάρχουν φορές, που δεν καταλαβαίνεις τι θέλει ο προπονητής να κάνεις μες στο γήπεδο, ο προπονητής τσαντίζεται και οι σχέση σας δεν πάει καλά. Αλλά με τον Klopp, νιώθω ότι ξέρω ακριβώς τι θέλει από εμένα, και από την ομάδα. Νιώθω πως με εμπιστεύεται, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για έναν παίχτη.", τελείωσε ο Adam Lallana.




Εμείς, ελπίζουμε σε συνέχεια αυτών τον τρομερών εμφανίσεων από τον Adam Lallana, με πρώτη στάση σήμερα, στις 10 το βράδυ κόντρα στην Chelsea, στο Stamford Bridge! 

Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.