O Klopp εξυμνεί τον Ings, λίγο πριν την επιστροφή του στην 11αδα



Ο Jurgen Klopp εξύμνησε την συμπεριφορά του Danny Ings, καθώς προετοιμάζεται να δώσει στον παίκτη ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

Ο μάνατζερ των Κόκκινων, επιβεβαίωσε πως ο πρώην παίκτης της Burnley θα αγωνιστεί εναντίον της Tottenham, στον 4ο γύρο του EFL Cup στο Anfield, απόψε το βράδυ.

O Ings έχει παίξει μόνο 30 λεπτά αυτή τη σεζόν με την πρώτη ομάδα, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2015/16.
Ο 24χρονος είχε αναγκαστεί να αγωνίζεται με την U23, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, και είχε σκοράρει 7 φορές.
Ήταν μια εκνευριστική περίοδος για τον Ings, με τους Roberto Firmino, Daniel Sturridge, και Divock Origi να προηγούνται στη σειρά επιλογής. Ωστόσο, ο Klopp είναι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί ο παίκτης την κατάσταση.
«Είναι πολύ καλός,» είπε ο Klopp.
«Αν ήμουν λίγο λιγότερο ευαίσθητος, θα έλεγα απλώς πως αυτή είναι η δουλειά του, αλλά είμαι ευαίσθητος και ξέρω πως δεν είναι εύκολο. Αντιμετωπίζει την κατάσταση με υπέροχο τρόπο.
«Ήταν ένας τραυματισμός που τον κράτησε πολύ καιρό εκτός, αλλά τώρα είναι υγιής, παίζει για την U23, όλα είναι καλά.
«Είναι όλα για την καριέρα του. Με αυτή του την συμπεριφορά, όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Έχουμε τον Roberto, τον Daniel, και τον Divock, οπότε δεν υπάρχει πολύς χώρος στην ομάδα για τον χρόνο που μπορείς να δώσεις.
«Πρέπει να χτίσεις μια ομάδα για διαφορετικά πράγματα, και όχι απλώς να έχεις έναν τρίτο ή τέταρτο επιθετικό στον πάγκο. Έχει χρησιμοποιήσει τον χρόνο που του δόθηκε με την U23. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα είναι παρόν στην ομάδα 100%, και θα δούμε τι θα κάνουμε με τα υπόλοιπα.»
Ο Ings τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση επί Klopp τον περσινό Οκτώβριο, και από τότε έμεινε εκτός δράσης για 7 μήνες, προτού επιστρέψει ως αναπληρωματικός την τελευταία μέρα της περασμένης σεζόν.
Πριν τον τραυματισμό, είχε καθιερωθεί στην ομάδα, και κέρδισε το πρώτο του κύπελλο για την Αγγλία.
Ερωτώμενος αν συμπονεί την τωρινή κατάσταση του Ings, ο Klopp απάντησε: «Πολύ. Σαν προπονητής, έχεις περίπου 25 παίκτες, οπότε δε μπορείς να μιλάς για την συγκεκριμένη κατάσταση κάθε μέρα.

«Νομίζω πως είμαστε απολύτως ξεκάθαροι σχετικά με τους τρόπους και τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνουμε. Είναι πολύ καλό παιδί, και καταπληκτικός παίκτης. Αυτό είναι ένα σημάδι της δύναμης της ομάδας. Μπορείς να είσαι ένας πολύ καλός παίκτης, και να μην παίζεις καν στην βασική 11αδα.»
Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.