Φτύσε το μελομακάρονο, έχουμε αγώνα!

Premier League, 18η αγωνιστική: Liverpool FC v Stoke City.



  Αφήστε για λίγο τα πιρούνια, τα κουτάλια και τα μαχαίρια. Φτύστε τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, πιείτε ακόμη μία γουλιά κρασί και καθήστε αναπαυτικά σε πολυθρόνες, καναπέδες και καρέκλες. Γιατί; Επειδή στην Αγγλία "Γιορτή=Ποδόσφαιρο" και η δράση συνεχίζεται και αυτές τις γιορτινές ημέρες.
  Από εχθές, έχει ξεκινήσει η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την περίφημη " Boxing Day" και σήμερα ολοκληρώνεται με την ομάδα μας, να υποδέχεται την Στόουκ Σίτι.

  Η Λίβερπουλ που διατηρεί ένα αήττητο εντός έδρας σερί, για 15 αγώνες (9Ν, 6Ι) το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σερί της στην πρώτη κατηγορία. Συνολικά, έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις της (10Ν, 4Ι, 1Η) και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους δύο τελευταίους αγώνες, από την επιστροφή του Μινιολέ κάτω από τα δοκάρια.
  Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοππ, πέρασαν δύσκολα από το Γκούντισον Παρκ, με τον Μανέ να σκοράρει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και να δίνει την νίκη επί της συμπολίτισσας. 
  Από βαθμολογικής άποψης, οι "Ρεντς" χρειάζονται το τρίποντο, για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Τσέλσι, Μαν. Σιτυ και Άρσεναλ έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν, έτσι η νίκη για τους "κόκκινους" είναι μονόδρομος.
  Η Στόουκ, κέρδισε τα 5 από τα 10 τελευταία της ματς, όμως δεν έχει κερδίσει στα τελευταία της 3 (2Ι, 1Η) και θέλει επειγόντως βαθμό-ούς για να επιστρέψει στην καλή της "φόρμα".
  Ο τεχνικός της, Ματ Χιουζ, δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Άνφιλντ, μετρώντας 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.
  Ο πρώην "κόκκινος" Τζο Άλλεν, έχει σκοράρει 5 φορές για την Στόουκ την τρέχουσα σεζόν. Δηλαδή μία παραπάνω από όσες είχε σκοράρει σε 91 συμμετοχές με την Λίβερπουλ.

   Στα μεταξύ τους, η Λίβερπουλ έχει κερδίσει 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις. Όμως αυτή η μία νίκη της Στόουκ, ήταν το βαρύ 6-1 στο αντίο του Στήβεν Τζέρραρντ.


 Στα νέα των ομάδων, για τους "Πότερς" Είναι διαθέσιμος ο Ιμπραίμ Αφελάυ και ίσως κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά τον περασμένο Απρίλιο, όπου και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Αντιθέτως, στην διάθεση του Χιουζ δεν θα είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ο οποίος είναι τιμωρημένος.

  Για τους "Ρεντς" Εκτός θα παραμείνει, κατα πάσα πιθανότητα το Ζοέλ Μάτιπ, παρά το γεγονός πως έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Το ίδιο και ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και θα επιστρέψει νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε εκτιμηθεί αρχικά.


Πιθανές ενδεκάδες:


Για όλα τα τελευταία νέα, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!




Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.