Liverpool 4 - 1 Stoke City - Βαθμολογίες παιχτών: Ο Henderson μοιράζει δωράκια!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός


Αγχωθήκαμε λίγο στην αρχή, αλλά κλάιν. Η Stoke επέλεξε να παίξει μπάλα στο Anfield, τα κατάφερε για 25 λεπτά, αλλά κατέρρευσε στη συνέχεια. 4-1 το τελικό αποτέλεσμα, με τους Lallana, Firmino, Sturridge να είναι στον πίνακα των σκόρερ, όπως και ο Imbula με αυτογκόλ.

Το liverpoolfans.gr, σας παρουσιάζει τις βαθμολογίες των παιχτών της ομάδας μας:

Simon Mignolet: Μια γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση από τον Simon Mignolet, και ας έλεγε ο Carragher πάλι στο ημίχρονο τα δικά του. Δυναμικός στις εξόδους του, βγήκε από τη γραμμή του τέρματός του όταν έπρεπε, με σημαντικότατη απόκρουσε στο 0-1 σε τετ-α-τετ του Allen. Ίσως να φέρει μικρή ευθύνη στο γκολ της Stoke, αλλά και αυτό παίζεται. Θεατής στο δεύτερο ημίχρονο.

Βαθμολογία: 7/10

Nathaniel Clyne: O αδύναμος κρίκος της ομάδας μας στα πρώτα λεπτά, όπου η Stoke έκανε επελάσεις από την αριστερή της πλευρά με τον Pieters. Από εκεί προήλθε και το γκολ της. Ανέβηκε στη συνέχεια, ωστόσο τον έχουμε συνηθίσει σε υψηλότερα στάνταρ. Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, αλλά δεν τα κατάφερε.

Βαθμολογία: 6/10

Dejan Lovren: Στη σχεδόν άψογη εμφάνισή του, έρχεται να προστεθεί το σημαντικό λάθος στο γκολ της Stoke, όπου έχασε τον Jonathan Walters. Περίφημος κατά τα άλλα, δυνατός, πρώτος στις -υπόλοιπες- μονομαχίες, και εκτός των άλλων εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Παραλίγο μάλιστα να δώσει και ασσίστ, ο Firmino όμως εξ'επαφής δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε παράλληλη μπαλιά του.

Βαθμολογία: 6.5/10

Ragnar Klavan: Είχε προβληματάκια στην αρχή του παιχνιδιού όταν η Stoke πίεζε ψηλά χωρίς να κάνει όμως κάποιο ιδιαίτερο λάθος. Ανέβασε την απόδοσή του συνεχώς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός ήταν θεατής. Ήρεμη δύναμη στα μετόπισθεν. 

Βαθμολογία: 7/10




James Milner: Ασταμάτητος εργάτης, η επιτομή του επαγγελματία παίχτη. Σταθερός από τα αριστερά, ακόμα και στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού με πάρα πολύ σημαντικές βοήθειες τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Eπέστρεψε στις ασσίστ, ενώ θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον άλλη μία. Εξαιρετικές συνεργασίες με τον Wijnaldulm, τον Henderson και τον Lallana. O James Milner στα καλύτερά του.

Βαθμολογία: 8/10

Jordan Henderson: Όσοι πιστεύουν πως το γεγονός ότι βρίσκεται πρώτος στη λίστα με τις επιτυχημένες πάσες στην Premier League οφείλεται σε πάσες προς τα πίσω, ας δουν ένα replay του σημερινού αγώνα. Ενορχηστρωτής σε όλο του το μεγαλείο, με τρεις τουλάχιστον 40αρες ++ μπαλιές, με πολλές δημιουργίες ευκαιριών και πάμπολλα τρεξίματα. 

Βαθμολογία: 8.5/10 (MOTM)

Georginio Wijnaldum: Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο δεν πρωταγωνίστησε, αλλά ήταν εκεί να κάνει αυτά που του ζήτησε ο coach. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, και το γεγονός πως οπισθοχώρησε για να βοηθήσει και αμυντικά ήταν ένα από τα κλειδιά της αλλαγής του μομέντουμ του παιχνιδιού. 

Βαθμολογία: 7/10




Adam Lallana: 4 γκολ σε στα 4 τελευταία παιχνίδια, 7 συνολικά στη μέχρι τώρα σεζόν. Μα, μα.. Δεν μπορεί να σκοράρει. Κι'όμως, μπορεί! Έτρεξε, άνοιξε χώρους, μάρκαρε, δημιούργησε, σκόραρε και βγήκε στο 68' με standing ovation γιατί έρχεται δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Βαθμολογία: 7.5/10




Sadio Mane: Καλός, αλλά έχει κάνει και πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια ο Σενεγαλέζος winger. Έχει όμως αυτό το κάτι, που κάθε φορά που παίρνει την μπάλα, ξέρεις ότι κάτι ωραίο μπορεί να δημιουργηθεί. Οι παίχτες του fantasy league που έχουν τον Mane στη σύνθεσή τους, θα είναι απογοητευμένοι που τον πρόλαβε ο Imbula στο 3-1.

Βαθμολογία: 7/10




Roberto Firmino: Τόσο μεθυσμένος που η μπάλα χτύπησε και στα δύο δοκάρια πριν καταλήξει στα δίχτυα! Ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τον Klopp να του δίνει ελεύθερο ρόλο με τον Bobby να βρίσκεται πολλές φορές στην κορυφή της επίθεσης. Πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από ένα σερί αφλογιστίας, θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο, αλλά πολύ ικανοποιητική εμφάνιση σε όλες τις γραμμές. 

Βαθμολογία: 7.5/10

Divock Origi: Τραβήχτηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα στο πλάι, ή ακόμα και πιο πίσω ώστε να δώσει περισσότερο χώρο στον Firmino. Βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας μας, ωστόσο δεν είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Έδωσε την ασσίστ στο αυτογκόλ του Imbula, αντικαταστάθηκε στο 68' για να προφυλαχθεί ενόψει συνέχειας.

Βαθμολογία: 6.5/10

Emre Can (στη θέση του Adam Lallana στο 68'): Κάλλιστα θα μπορούσε βρίσκεται στη βασική 11αδα, πέρασε στο ματς όταν όλα είχαν σχεδόν κριθεί και έδωσε βοήθειες στο χώρο του κέντρου.

Βαθμολογία: 6.5/10




Daniel Sturridge (στη θέση του Divock Origi στο 68'): Πρώτη του επαφή με την μπάλα, πρώτο του φετινό γκολ στην Premier League. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λάθος του Shacross, αλλά.. με τι άνεση πλασάρει ρε παιδιά; Α ρε Daniel, αυτούς τους τραυματισμούς να μην είχες.. Μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά πιάστηκε απροετοίμαστος από την δυνατή κάθετη πάσα του Henderson.

Βαθμολογία: 7/10

Alberto Moreno (στη θέση του Roberto Firmino στο 80'): Tην εκατοστή του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μας πραγματοποίησε ο Ισπανός που σε 13 λεπτά πρόλαβε να κάνει μια κάκιστη πάσα και ένα γυριστό σουτ. Το να μην μπαίνεις ούτε ως αλλαγή σε ένα ματς που είναι 4-1 στη βασική σου θέση ωστόσο, ίσως να είναι πρόβλημα..

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Πιάστηκε λίγο στον ύπνο από το σύστημα και το ψηλό pressing της Stoke στα πρώτα λεπτά, ωστόσο έφερε την ομάδα πιο χαμηλά, πήρε το προβάδισμα πριν το ημίχρονο και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Έβαλε περισσότερο τον Roberto Firmino στο παιχνίδι με την κίνησή του να τραβήξει πιο πίσω και έξω τον Origi. Όσο για το ότι κράτησε τον Βραζιλιάνο στην 11αδα παρά το θέμα που προέκυψε; Ο Firmino τον δικαίωσε. 31 Δεκεμβρίου ένας από τους πρώτους φετινούς τελικούς, κόντρα στη Μan. City!

Βαθμολογία: 7.5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.