Middlesbrough 0 - 3 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Adam Lallana, είσαι μια οπτασία!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, το ταξίδι στο Riverside μόνο εύκολο δε φαινόταν. Ωστόσο η ομάδα μας, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, πήρε μια εμφατική νίκη με 0-3 και επέστρεψε ξανά στα θετικά αποτελέσματα. Τα γκολ πέτυχαν οι Adam Lallana (2) και Divock Origi. Ας περάσουμε όμως στις βαθμολογίες:



Simon Mignolet: Μας έχει μπερδέψει λιγάκι ο Kloppαρος. Τη μία κάνει δηλώσεις στήριξης σε Karius, την άλλη τον αφήνει στον πάγκο. Τη μία "δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Mingolet", την άλλη βάζει Mignolet. Όχι τίποτα άλλο, εκθέτει και εμάς που σας πληροφορούμε. Στα του ματς τώρα, η μέρα με τη νύχτα από το Βέλγο, που πραγματοποίησε μια θετικότατη εμφάνιση. Όμορφη απόκρουση σε σουτ του Fischer από πλάγια θέση, ενέπνευσε σιγουριά στις εξόδους του και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειχνε να μοιάζει με τον παλιό κακό του εαυτό. Ένα ματς είναι μικρό δείγμα βέβαια, αλλά δε φαίνεται να χάνει τη θέση του μετά το σημερινό. Δεν απειλήθηκε καθόλου στο 2ο ημίχρονο, κράτησε και το clean sheet.

Βαθμολογία: 7/10



Nathaniel Clyne: Έγραψα στις βαθμολογίες της Κυριακής πόσο στατικός είναι επιθετικά. Ε,σήμερα ήταν από τις άλλες μέρες. Πάρα πολύ όμορφα ανεβάσματα και υπέροχη σέντρα για το 1ο γκολ του Lallana. Για τα αμυντικά του καθήκοντα, ας μη μιλήσουμε, τα ξέρουμε ήδη.

Βαθμολογία: 8/10

James Milner: Περιορίστηκε περισσότερο στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς ο Adama Traore με την ταχύτητά του δημιούργησε πολλά προβλήματα από την αριστερή πλευρά. Μια κάκιστη σέντρα του με το αριστερό, μας θύμισε πως δεν είναι αριστερό μπακ. Κατά τα άλλα δεν έκανε άσχημο παιχνίδι, κλασικός Milner με το κοντέρ να γράφει πολλά χιλιόμετρα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Dejan Lovren: Yπήρχαν αμφιβολίες για το αν θα αγωνιστεί ο Κροάτης αμυντικός μετά τον μικροτραυματισμό του στον αγώνα της Κυριακής, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έδωσε το παρόν στον σημερινό ματς. Αν δεν υπήρχε ο Adam Lallana, θα είχε πάρει τον τίτλο του Man Of The Match. Άψογος τόσο αμυντικά, που δεν άφησε κανένα περιθώριο απειλής στον Negredo, όσο και επιθετικά με τις σωστότατες μακρινές μπαλιές του και την άνεση που είχε με την μπάλα στα πόδια.

Βαθμολογία: 8.5/10



Ragnar Klavan: Τόσο ήρεμος και τόσο ουσιαστικός ο έμπειρος Εσθονός! Σα να μην έλειψε καθόλου ο Matip! Άψογη συνεργασία με Lovren, οπως είπαμε δεν άφησαν περιθώρια στον Negredo.

Βαθμολογία: 8/10



Jordan Henderson: Μεστή εμφάνιση από τον αρχηγό, ο οποίος δεν ξεχώρισε, αλλά ήταν εκεί ώστε να δώσει ρυθμό στην ομάδα μας.

Βαθμολογία: 7.5/10



Georginio Wijnaldum: Νωχελικός για άλλο ένα παιχνίδι. Απλά δεν κάνει κλικ αυτή τη στιγμή στην ομάδα, φαίνεται πως επιθετικά είναι ο αδύναμος κρίκος της. Πολλά τρεξίματα και δημιουργία χώρων παρόλα αυτά.

Βαθμολογία: 6/10



Adam Lallana: Μ-Α-Γ-Ε-Υ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ. Το Α και το Ω της Liverpool, ο πιο σημαντικός της παίχτης αυτήν την περίοδο. Έφτασε τα 6 γκολ και τις 6 ασσίστ στο πρωτάθλημα, και έχει αναμειχθεί σε 12 γκολ σε 14 εμφανίσεις. Εκπληκτικός και αμυντικά, βρισκόταν παντού στο γήπεδο για άλλον έναν αγώνα. Γκολ ζητούσατε; Γκολ βάζει. Αssists ζητούσατε; Αssists δίνει. 

Βαθμολογία: 9/10 (MOTM)

Roberto Firmino: Όπως και με τον Wijnaldum, έτσι και με τον Firmino. Απλά τα πράγματα δεν πάνε σωστά αυτήν την περίοδο για το Βραζιλιάνο επιθετικό. Ωστόσο σε αντίθεση με τον Wijnaldum, έχει τη δικαιολογία ότι παίζει σε λάθος θέση. Το έχουμε δει και παλιά, δεν μπορεί να παίξει εκεί ο Firmino, βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Μετριότητα. Καταλάβαμε ότι αγωνίζεται στο ματς μόνο από ένα σλάλομ που έκανε μέσα από 4 παίχτες της Boro.

Βαθμολογία: 6/10



Sadio Mane: Κακός στο πρώτο ημίχρονο με πολλές λανθασμένες πάσες, ενώ κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ'όσο χρειαζόταν. Έχασε σημαντική ευκαιρία, καθώς στο τετ-α-τετ με τον Victor Valdes δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και πέτυχε το δοκάρι. Σε άλλη φάση, νωρίτερα, δεν είχε μπορέσει να τροφοδοτήσει έγκαιρα τον ελεύθερο Wijnaldum μέσα στην περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε, περιόρισε τα λάθη, αλλά έχασε δυο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Βαθμολογία: 7/10



Divock Origi: 5 στα 5 για το νεαρό Βέλγο, που παρά τις μέτριες εμφανίσεις του, καταφέρνει συνεχώς και βρίσκει δίχτυα. Και ασσίστ, καθώς ήταν αυτός που έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο γκολ του Adam Lallana (και τρίτο της ομάδας μας). Toν είδαμε να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα, ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό.

Βαθμολογία: 7.5/10

Lucas Leiva (στη θέση του Adam Lallana στο 82'): Ακόμα μια συμμετοχή για τον έμπειρο Βραζιλιάνο.

Bαθμολογία: -

Ovie Ejaria (στη θέση του Georginio Wijnaldum στο 87'): Ίσως έπρεπε να είχε περάσει στο παιχνίδι νωρίτερα, αφού το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Λεπτά συμμετοχής και για το νεαρό Ejaria.

Bαθμολογία: -

Trent Alexander-Arnold (στη θέση του Divock Origi στο 90'): Πρώτη εμφάνιση και για τον Trent στο πρωτάθλημα.

Bαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Μετά από ένα μινι σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, και με την πίεση να υπάρχει, η νίκη με 0-3 σε μια δύσκολη έδρα και με πειστική εμφάνιση, ήταν το καλύτερο φάρμακο πριν το ντέρμπι της Δευτέρας με την Everton. O Γερμανός τεχνικός πήρε την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον συμπατριώτη του, Loris Karius, μετά από αμφιλεγόμενες εμφανίσεις και έντονη κριτική σε αυτό από τους φιλάθλους της ομάδας. Άνετη νίκη, σωστό τακτικά το πλάνο, πέτυχε το εύκολο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και κούρασε την Boro, "χτύπησε" περισσότερο στο δεύτερο. Ας έκανες ρε Jurgen λίγο πιο νωρίς τις αλλαγές όμως ρε παιδί μου..

Βαθμολογία: 8.5/10

Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.