Mignolet: "Ξέρω πώς είναι και δεν είναι ωραίο"

O Simon Mignolet μίλησε για την κριτική που δέχεται ο Loris Karius και το πώς είναι να παίζεις τερματοφύλακας.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ο Βέλγος "Άσσος" της τελευταίας αγωνιστικής εξέφρασε την βαθιά του κατανόηση για την κατάσταση του συναδέλφου του, ανεβάζοντας την ως επαγγελματία υπόληψη του στα δικά μας μάτια.

"Η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι εύκολη. Μπορείς να μιλάς γι' αυτήν μόνο αν είσαι ο ίδιος τερματοφύλακας"

"Είμαστε συμπαίκτες, οπότε φυσικά και νιώθω συμπόνοια. Τώρα πια είμαι 28 και έχω περάσει κι εγώ από αυτή τη φάση. Σε μια ομάδα όπως η Liverpool, ένα λάθος γίνεται μεγάλο από το τίποτα. Ξέρω πως είναι και δεν είναι ωραίο".

"Το πιο σημαντικό είναι πως στη Liverpool, κανένα πρόσωπο δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα. Προφανώς και δεν θα είναι ωραίο για τον Loris, αλλά είναι ικανός και αρκετά επαγγελματίας για να το ξεπεράσει και να μάθει από αυτό. Θα βγει πιο δυνατός".

Για τον ανταγωνισμό που (λογικά) εικάζεται πως έχουν οι δυο τους, είπε:

"Είναι αστείο καθώς την Πέμπτη έχουμε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι της Ένωσης Τερματοφυλάκων, οπότε θα βγούμε μαζί για φαγητό. Όλοι οι τερματοφύλακες του Melwood θα βγουν. Ο Boggie (σ.σ Adam Bogdan) λογικά θα το χάσει λόγω του τραυματισμού του, αλλά μάλλον θα είμαστε περίπου οι 10 από εμάς. Θα έρθουν επίσης και όλοι οι νέοι. Το που θα πάμε είναι μυστικό. Η Ένωση Τερματοφυλάκων είναι κάτι ιδιαίτερο. Μόνο εμείς γνωρίζουμε την κατάσταση μας και πώς είναι (σ.σ να είσαι τερματοφύλακας)".

"Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο γι αυτό, αφού είμαστε συμπαίκτες, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να πιέζουμε ο ένας τον άλλον. Ο ανταγωνισμός θα μας πάει μπροστά. Θέλω να μην μιλήσω περισσότερο και να προσηλωθώ στις δικές μου εμφανίσεις".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.