Manchester United 1 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Lovren και Mignolet εντυπωσιάζουν!


Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Liverpool κόντρα στην Manchester United στο Old Trafford. Ο James Milner άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 27, ενώ ισοφάρισε η Ibrahimovic στο 84 με κοντινή κεφαλιά για τη United. Θα τα σχολιάσει αυτά ο Τάσος στο δικό του άρθρο, εδώ είμαστε για τις κλασικές μας βαθμολογίες!

Simon Mignolet: Πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις για να κρατήσει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ, τόσο στο τετ-α-τετ του Mkhitaryan, όσο και στο φάουλ του Ibrahimovic. Σταθερός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, με σωστή καθοδήγηση στην άμυνα. Φέρει μερική ευθύνη στο γκολ, καθώς βγήκε από τη γραμμή του τέρματός του ενώ ίσως δεν έπρεπε, χωρίς αυτό να αλλοιώνει την εξαιρετική του εμφάνιση.

Βαθμολογία: 8.5/10





Trent Alexander-Arnold: Μια στιγμή που ο Trent Alexander-Arnold θα θυμάται για όλη του τη ζωή. Ντεμπούτο στη βασική 11αδα αγώνα της Premier League, και τι αγώνα μάλιστα! Στα του παιχνιδιού τώρα, ήταν αγχωμένος και αυτό φάνηκε σε ορισμένες φάσεις. Δυσκολεύτηκε στην αρχή κόντρα στον Martial, αλλά ανέβασε απόδοση στην πορεία.Από λάθος του παραλίγο η ομάδα μας να δεχτεί γκολ στην κόντρα. Στα θετικά, οι καλές του αμυντικές τοποθετήσεις και το τσαγανό που έδειξε. Μεγάλα μπράβο στον 18χρονο!

Βαθμολογία: 6.5/10





James Milner: Πρωταγωνιστικό ρόλο για άλλη μια φορά από τον James Milner, που σκόραρε το 6ο του γκολ στη χρονιά (όλα με πέναλτι). Παρόλο που δύο φορές πιάστηκε ψηλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η United να βγει στην κόντρα, ήταν θετικός αμυντικά, δείχνοντας πάθος στις διεκδικήσεις του. Όταν βάζει γκολ ο Milner, η ομάδα δε χάνει. Τα έχουμε πει αυτά.

Βαθμολογία: 7/10

Dejan Lovren: Βράχος! Εξαφάνισε σε όλο το ματς τον Ibrahimovic, ο οποίος όμως χρειάστηκε μισή φάση για να την κάνει γκολ. Βοήθησε πάρα πολύ στα στημένα της ομάδας, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, όπου ο Pogba πραγματικά δεν μπορούσε να τον μαρκάρει. 

Βαθμολογία: 8.5/10 (ΜΟΤΜ)

Ragnar Klavan: Σοβαρός αμυντικά, ήταν εκεί τις περισσότερες φορές που χρειάστηκε, ωστόσο ο Mkhitaryan του προκάλεσε αρκετά προβλήματα με την ταχύτητά του και τον εξέθεσε σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις.

Βαθμολογία: 7/10





Jordan Henderson: Η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, συνδυάστηκε με περισσότερη ηρεμία, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Για άλλη μια φορά ήταν αυτός που έλεγχε το τέμπο, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν απρόσεκτος και έδινε εύκολα την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Βαθμολογία: 6.5/10

Emre Can: Έτσι σε θέλουμε ρε Emre! Παρά το κακό του πρώτο ημίχρονο, με τα γνωστά πράγματα που κάνει -ή μάλλον που δεν κάνει- στο γήπεδο, έδωσε δυναμικά το παρόν στο δεύτερο. Δύναμη, πάθος, κερδισμένες μονομαχίες, όχι περιττές κινήσεις συν μια ωραία μπαλιά στον Gini ήταν ο απολογισμός του.

Βαθμολογία: 7/10

Georginio Wijnaldum: Παρά το γεγονός ότι σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες (μια κεφαλιά από μπαλιά του Can και μία στο τέλος, με αδύναμο πλασέ αφού πιο πριν έχει τρέξει όλο το γήπεδο), ήταν από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις του Wijnaldum. Κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, έκλεισε χώρους, μάρκαρε, κράτησε μπάλα με λίγα έως καθόλου αρνητικά στο παιχνίδι του.

Βαθμολογία: 7 /10





Adam Lallana: Τίμιος. Αγωνίστηκε ξανά εκτός θέσης, και πάλι κάλυψε τα χιλιόμετρα που έπρεπε, κράτησε την μπάλα, μάρκαρε, πίεσε και όλα τα σχετικά. Με την επιστροφή του Coutinho θα τον δούμε να επανέρχεται στο χώρο του κέντρου, εκεί που προσφέρει πολλά περισσότερα. Είχε μιάμιση ευκαιρία για γκολ, στη μία το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή δεν έφτασε ποτέ στον De Gea, στην άλλη είχε πλάτη στο τέρμα και το σουτ ήταν αδύναμο. Για άλλη μια φορά, δεν μπορεί κανείς να του πει ότι πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση.

Βαθμολογία: 6/10





Divock Origi: Aρκετά μέτρια η εμφάνιση του Origi, που ενώ είχε τη δύναμη και την ταχύτητα να απειλήσει την άμυνα της United, δεν το έκανε με επιτυχία. Δημιούργησε προβλήματα στους Jones και Rojo, ωστόσο όχι ουσιαστικά. Τον είδαμε σε μια περίεργη θέση, αριστερού εξτρέμ που ορισμένες φορές ερχόταν δίπλα στον Firmino, ή ακόμα και στην κορυφή.

Βαθμολογία: 5.5/10





Roberto Firmino: Όχι και στην καλύτερή του μέρα, αλλά ήταν εκεί μπροστά, οδηγώντας το pressing της ομάδας μας. Έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 0-2, όταν το πλασέ του πήγε πάνω στον De Gea. Και γι'αυτόν, δεν μπορούμε να πούμε ότι έκανε άσχημη εμφάνιση, καθώς κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, αλλά ένα γκολ θα μας ήταν χρήσιμο.

Βαθμολογία: 6/10

Philippe Coutinho (στη θέση του Divock Origi στο 60'): Δεν ξεκίνησε όπως αναμενόταν αλλά με το που πέρασε στο παιχνίδι η ομάδα ανέβηκε ένα επίπεδο, ηρέμησε αφάνταστα το παιχνίδι. Τρομερή πάσα στη δημιουργία ευκαιρίας για τον Firmino. Ευτυχώς -και το λέω αυτό εγώ που τόσο τον έχω κατακρίνει- ο μικρός μας μάγος επέστρεψε.

Βαθμολογία: 7/10

Jurgen Klopp: Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Γερμανό, που είχε απώλειες τόσο στον Matip, όσο και στον Clyne. Παρέταξε την ομάδα με ένα ρευστό σύστημα, 4-3-3 που ορισμένες φορές γινόταν 4-4-2, και απέφερε το γκολ. Πολύ καλή διαχείριση αποτελέσματος στη συνέχεια, με την Manchster United να μην απειλεί σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου. Εξαιρετική και η αλλαγή του Philippe Coutinho που έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα. Ερωτηματικό παραμένει η απουσία του Lucas από τον πάγκο. Πολλοί τον κατηγορούν ότι δεν έκανε αλλαγές. Με την ομάδα όμως να μην απειλείται, ποιος ο λόγος να αλλάξεις τα πράγματα στο γήπεδο; 

Βαθμολογία: 8/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.