Δύο ποδοσφαιρικοί γίγαντες, «προσκυνούν» το Anfield!



Μετά το τέλος του σπουδαίου φιλικού μεταξύ των Legends της Liverpool & της Real Madrid, οι Clarence Seedorf και Luis Figo έκαναν δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το Anfield είναι «καταπληκτικό».


Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ξανά κάτι από παλιά, την λάμψη και την μαγεία τους, αλλά αυτό δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα τους, καθώς ηττήθηκαν με 4-3 σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με τους Legends των Reds να παίρνουν τη νίκη, με τους Michael Owen, John Aldridge, Robbie Fowler & Steven Gerrard να πετυχαίνουν τα τέσσερα γκολ!

Ωστόσο, δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς τους, όπου οι δυο τους μαζί έχουν περισσότερες από 200 διεθνής συμμετοχές, 13 πρωταθλήματα και πέντε Champions League, για ακόμα μια φορά εντυπωσίασαν το πλήθος που παρακολουθήσε τον αγώνα, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιρικό ναό που λέγεται Anfield!
«Μου άρεσε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή,» δήλωσε ο Seedorf, ο οποίος αντάλλαξε φανέλες με τον Gerrard μετά την λήξη του ματς, και συνέχισε:
«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασκεδάζεις τους ανθρώπους όσο μπορείς, επτά γκολ και στα τελευταία λεπτά ανέβηκε η ένταση του αγώνα, ήταν όλα καλά.
Είναι ένας μεγάλος λόγος να συμμετέχεις σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, είναι φανταστικό.
Δεν είμαι ο πρώτος και δεν θα είμαι ο τελευταίος που θα πει ότι το Anfield είναι απολύτως εκπληκτικό!»

Από την πλευρά του, ο παλιός νικητής της ''Χρυσής Μπάλας'' και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Luis Figo, επανέλαβε τα συναισθήματα του Seedorf για το Anfield:
«Είναι πάντα εκπληκτικό να παίζεις σε γήπεδα όπως το Anfield με αυτή την ατμόσφαιρα, ακόμη και όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι φιλανθρωπίας, είναι ένας φανταστικός λόγος.
Προσπαθήσαμε να το απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, δεν είναι εύκολο για μένα να επιστρέψω και να παίξω ένα παιχνίδι μετά από έξι μήνες χωρίς να αγωνιστώ ή και να προπονηθώ σωστά.
Οι ασκήσεις που κάνω τώρα, δεν συγκρίνονται με αυτά που χρειάζονται για να παίξεις ποδόσφαιρο!»

Ο Gerrard συμμετείχε και στα τέσσερα γκολ της Liverpool και αναδείχθηκε Man Of The Match μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Luis Figo, εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ποτέ δεν έπαιξε στην ίδια ομάδα με τον πρώην αρχηγό των Reds:
«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε μαζί, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν δυνατόν.
Είναι κρίμα, γιατί ο καθένας θέλει να παίξει με τους καλύτερους παίκτες και ο Gerrard έχει δείξει στην καριέρα του ότι ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του.
Ήταν κρίμα, αλλά την ίδια στιγμή ήταν κάτι σαν ''τύχη'' για την Liverpool, γιατί μπορούσε να δείξει την ποιότητα και το ταλέντο του, εδώ στο Anfield!»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.