Riise :«Η επιστροφή μου στο Anfield , ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε!»


O John Arne Riise χαρακτήρισε την επιστροφή του στο γήπεδο του Anfield ως ''ένα όνειρο που υλοποιήθηκε''. Αγωνιζόμενος ως ένας εκ των Liverpool Legends επιβλήθηκαν με 4-3 κόντρα σε αντίστοιχα ονόματα της Real Madrid το Σάββατο(25/03).

Ένα απο τα πιο αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της Liverpool ,φορώντας το Liverbird για 7 χρόνια (2001-2008) που δε θα μπορούσε να λείψει απο αυτό το γεγονός. Ο Νορβηγός ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα που επέλεξε ο παίκτης/προπονητής Ian Rush.

Τα GOAL για την Liverpool σημείωσαν οι : Michael Owen, John Aldridge, Robbie Folwer και Steven Gerrard. Ήταν αρκετά για να σιγουρέψουν μια νίκη μπροστά στο sold out στάδιο, προσφέροντας όλα τα κέρδη στο LFC Foundation.

Ο Riise επέμενε οτι τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο σε αυτόν,στο να μη παρευρεθεί σε αυτό το γεγονός.

''Ακόμη και αν είχα κανονισμένο κάτι θα το ακύρωνα για να βρεθώ εδώ. Είναι ο σύλλογος μου ,το σπίτι μου'' δήλωσε στο Liverpoolfc.com.

''Ήταν υπέροχο που επέστρεψα, μπροστά στο κατάμεστο Anfield. Έιναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται και πάει καιρός από την τελευταία φορά που παίζω μπροστά σε τόσο κόσμο.''

Όντας ένας εκ των 23 Liverpool Legends που επιλέχθηκαν για αυτό το παιχνίδι , ο πρώην αριστερός-back αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που ξανα αγωνίστηκαν σε παλιά γνώριμα εδάφη.

''Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα και κοιτάξαμε το γήπεδο , το Main Stand και ήταν απλά υπέροχο το συναίσθημα αυτό. Είναι πάντα κάτι ξεχωριστό για μένα να έρχομαι σε αυτό το γήπεδο.''

Τέλος, πρόσθεσε: ''Η υποδοχή που πήραμε σήμερα ήταν φανταστική. Τα αυτιά μας βούιζαν μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια''.

Συνέντευξη : Liverpoolfc.com
Eπιμέλεια : Γιώργος Σιδηρόπουλος

Share on Google Plus

About G.Sid8

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.