Πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε.

Premier League, 23η αγωνιστική:


Liverpool FC vs Arsenal FC


   27η αγωνιστική στην Premier League και η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο Άνφιλντ.
 Μετά την οδυνηρή ήττα από τους πρωταθλητές Αγγλίας με 3-1, η Λίβερπουλ καλείται να αντιμετωπίσει τους "κανονιέρηδες" στην έδρα της. 
 "Πρεπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε","Κοιτάμε μπροστά και όχι για δικαιολογίες"  ήταν κάποιες από τις δηλώσεις των παικτών μετά το ματς στο King Power stadium. Κι έτσι είναι. Η ομάδα πρέπει να βρει τρόπο να αντιστρέψει το κλίμα και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, οι οποίες αγνοούνται από την αρχή του 2017 (με εξαίρεση τον αγώνα με την Τότεναμ).

  Με τον τελευταίο και βασικό στόχο της φετινής σεζόν, ο οποίος είναι η τετράδα που οδηγεί στο Champions League, να αρχίζει σιγά σιγά να απομακρύνεται κι αυτός, η Λίβερπουλ χρειάζεται την νίκη σήμερα και για τους βαθμούς που θα την κρατήσουν κοντά στην 4η θέση αλλά και για λόγους ψυχολογίας, για τα επόμενα δύσκολα ματς. Με μόλις 2 νίκες σε 12 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις, μέσα στο 2017 η Λίβερπουλ βρίσκεται στην χειρότερη φόρμα της. Σε περίπτωση ήττας μπορεί να βρεθεί και στην 6η θέση (με ενδεχόμενη νίκη της ομάδας του Μουρίνιο).

  Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, βρίσκεται στην, συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια, τέταρτη θέση έχοντας 1 βαθμό περισσότερο από την Λίβερπουλ, έχοντας παίξει και ένα ματς λιγότερο. Θέλει την νίκη σήμερα για να ξεφύγει από τους Ρέντς αλλά και από την Μάντσεστερ Γ. η οποία βρίσκεται επίσης πολύ κοντά. 
 Για καλό της Λίβερπουλ, ούτε η Άρσεναλ βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της σεζόν, μιας και έχει χάσει 4 φορές στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος, ενώ 4 φορές είχε χάσει στα προηγούμενα 35 ματς για τον ίδιο θεσμό. 
 Η ομάδα του Βενγκέρ έχει κερδίσει μόλις 1 φορά στις τελευταίες 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις ενώ προέρχεται και από την βαριά ήττα με 5-1 από την Μπάγιερν Μονάχου στους 16 του U.C.L.

  Στα μεταξύ τους παιχνίδια, η Λίβερπουλ έχει κερδίσει μόλις 1 από τις τελευταίες 9 φορές που υποδέχτηκε τους "κανονιέρηδες" με εκείνο το 5-1 τον Φεβρουάριο του 2014. 
 Επίσης οι "κόκκινοι" έχουν κρατήσει μόλις 2 φορές την εστία τους ανέπαφη σε 22 ματς με τον σημερινό αντίπαλο.

 Στα νέα των ομάδων.
  Τζόρνταν Χέντερσον και Ντάνιελ Στάρριτζ δεν θα είναι στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού λόγω τραυματισμού.
 Αντιθέτως, ο Ντέγιαν Λόβρεν που έχει να αγωνιστεί από τις 31/1 ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος.

 Για τον Αλσατό τεχνικό, επιστρέφουν οι Κοστσιελνί και Ράμζι, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Μεσούτ Εζίλ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε απο κάποια ασθένεια. 
 Μονάδικός απών ο Ελνενί που θα μείνει εκτός για 3 εβδομάδες λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

 Πιθανές ενδεκάδες:



Για όλα τα τελευταία νέα, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκόλ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!




Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.