Gini Wijnaldum: ''Πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί''


O Georginio Wijnaldum πιστεύει πως η Liverpool δεν μπορεί πια να κάνει άλλα λάθη, στην προσπάθειά να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League την επόμενη σεζόν, μια θέση που θα κρίνει πολλά πράγματα για την ομάδα, τόσο στην οργάνωση και τους στόχους, όσο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.


Οι Reds ανέβηκαν και πάλι στην πρώτη τετράδα με τη νίκη με 3-1 επί της Arsenal, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα από την είσοδο του 2017 κι έδωσε εκ νέου ελπίδες για την είσοδο στο Top 4 της Premier League.

O Wijnadlum, του οποίου το γκολ σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του Jurgen Klopp, πιστεύει ότι οι χαμένοι βαθμοί των τελευταίων εβδομάδων δεν αφήνουν καθόλου περιθώρια για νέα λάθη, εάν η ομάδα θέλει να επιστρέψει στην ελίτ του Ευρωπαικού ποδοσφαιρού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός μέσος:

«Δεν μπορείς να αντέξεις εάν χάνεις παιχνίδια, είναι πάντα πιθανό ότι δεν θα κερδίσεις, αλλά είναι ο τρόπος που μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι, θα πρέπει να παίξεις με την ίδια πρόθεση: να κερδίσεις το ματς και να δώσεις ότι έχεις.
Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε εκεί, αυτό ήταν καλό για την εμπιστοσύνη μας, αλλά αν κάνουμε πάλι το ίδιο, δηλαδή να παίζουμε καλά και στη συνέχεια να παίζουμε και πάλι άσχημα, τότε θα είναι δύσκολο για εμάς να μπούμε στην πρώτη τετράδα, πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί»

Με την Liverpool να έχει απογοητεύσει με ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα και με την Burnley να έρχεται στο Anfield την Κυριακή, ο Wijnaldum παραδέχεται ότι είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται διόρθωση.

«Το πρώτο μισό της σεζόν νομίζω ότι τα πήγαμε καλά ενάντια στις μεγαλύτερες όπως και στις μικρότερες ομάδες, χάσαμε κόντρα στην Burnley, αλλά παίξαμε καλά.
Ενάντια στην Bournemouth έγινε το λάθος από εμάς επειδή ήμασταν μπροστά με 0-2 και 1-3, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να συμβούν αλλά τώρα στα μικρά παιχνίδια δεν πηγαίνουμε καλά, αλλά στα μεγαλύτερα παιχνίδια κάνουμε αυτό που πρέπει.
Πρόκειται για πίεση; Έχεις περισσότερη πίεση στα μεγαλύτερα παιχνίδια από ό, τι στα μικρότερα και ελευθερωνόμαστε στα μεγαλύτερα ματς»

Μετά το παιχνίδι με την Arsenal, ο Jurgen Klopp προειδοποίησε ότι όλοι παίζουν για το μέλλον τους στο Anfield και o Wijnaldum παραδέχτηκε ότι τα επίπεδα εμπιστοσύνης θα είναι πάντα ψηλά στο σύλλογο.

«Ο καθένας πρέπει να αποδίδει, δεν έχει σημασία τι είπε ο προπονητής, παίζουμε για την Liverpool και πρέπει να αποδίδουμε καλά.
Φυσικά είμαστε μια νεαρή ομάδα που μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του χρόνου και όσο είμαστε μαζί, αλλά από την άλλη πλευρά ο καθένας περιμένει πολλά από εμάς, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να ελευθερωνόμαστε και αυτό είναι που πρέπει να σκεφτόμαστε»

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.