Liverpool 2 - 1 Burnley - Βαθμολογίες Παιχτών: Οι βαθμοί σώθηκαν, οι βαθμολογίες πάλι.. όχι και τόσο!



Γράφει ο Θοδωρής Σπανός: 

Τρεις βαθμοί: 
Ανατροπή: 
Καλή εμφάνιση: 

Πίσω στο σκορ από το 7' με γκολ του Barnes όλοι φοβηθήκαμε πως οι κακοί δαίμονες εναντίων ομάδων του δευτέρου μισού του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψαν. Η τύχη ωστόσο αυτή τη φορά χαμογέλασε λίγο στη Liverpool, που ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό σουτ του Wijnaldum, μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή της Burnley. Ο Emre Can με μακρινή βολίδα στο 61' έκανε το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Simon Mignolet: Δεν μπορούσε να αντιδράσει κάπως στο γκολ. Έδειξε αποφασιστικότητα σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις στημένων όπου βγήκε δυνατά και καθάρισε τον κίνδυνο. Πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια.

Βαθμολογία: 7.5/10



Nathaniel Clyne: Ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ άσχημα, φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ της Burnley όπου πιάστηκε στον ύπνο ενώ δε βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά. Αμυντικά ανέβασε ρυθμούς με την πάροδο του χρόνου χωρίς αυτό να αναιρεί ένα αρκετά κακό παιχνίδι γι'αυτόν.

Βαθμολογία: 5.5/10

Ragnar Klavan: Αντιμετώπισε προβλήματα με την ταχύτητα του Gray, ειδικά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Το γεγονός πως η Burnley στη συνέχεια υποχώρησε στο γήπεδο του έδωσε ανάσες αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πειστική η εμφάνισή του.

Βαθμολογία: 6/10

Joel Matip: Και αυτός αντιμετώπισε προβλήματα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο στη συνέχεια έδειξε πως οι μακρινές μπαλιές είναι το στοιχείο του καθαρίζοντας εμφατικά αρκετές από αυτές.

Βαθμολογία: 6.5/10



James Milner: Το πλάνο της Burnley ήταν εξαρχής ο Gray να κινείται μεταξύ των Klavan-Milner ώστε να τους εκθέσει με την ταχύτητά του, κάτι το οποίο και κατάφερε. Και αυτός αμυντικά βελτιώθηκε με το πέρας του χρόνου, επιθετικά ωστόσο ήταν ανεπαρκής. 600 εμφανίσεις στην Premier League συμπλήρωσε, σίγουρα τον έχουμε δει και σε καλύτερες μέρες.

Βαθμολογία: 6/10



Emre Can: Έχει δεχτεί πολλή κριτική τις τελευταίες μέρες, τόσο για τις πράξεις του εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων (συμβόλαιο). Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός. Λανθασμένες μεταβιβάσεις, καθυστέρηση της ανάπτυξης της ομάδας, δεν κάλυπτε καλά τους Klavan - Matip αφήνοντάς τους εκτεθειμένους. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του ανέβηκε κατακόρυφα, ήταν πιο αποφασισμένος και επιβραβεύτηκε για όλο αυτό με ένα τρομερό γκολ. 

Βαθμολογία: 7/10



Georginio Wijnaldum: Ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας. Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στη συνέχεια κάνοντας κυρίως αθόρυβη χαμαλοδουλειά. Έδειξε ψυχραιμία στο τελείωμα του γκολ της ισοφάρισης που ήταν και το κομβικό σημείο του αγώνα.

Βαθμολογία: 7.5/10 (MOTM)

Adam Lallana: Σήμερα δεν ήταν η μέρα του. Έδειξε νωχελικός και κουρασμένος. Ψήγματα του ταλέντου του φάνηκαν, αλλά ήταν ελάχιστα. Όπως και η υπόλοιπη ομάδα έτσι και αυτός ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο.

Βαθμολογία: 6/10



Sadio Mane: Ο καλύτερος παίχτης του μήνα Φλεβάρη κινήθηκε σε ρηχά νερά. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και δε θύμησε σε τίποτα τον Mane που λατρέψαμε. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπόρεσε να απομονώσει αμυντικό για το ένας με έναν, και γενικά ήταν εκτός παιχνιδιού.

Βαθμολογία: 5.5/10



Philippe Coutinho: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός περνάει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, και το χθεσινό ματς δεν αποτελούσε εξαίρεση. Αν ο Mane ήταν εκτός παιχνιδιού, ο Coutinho δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, γι'αυτό και αντικαταστάθηκε νωρίς.

Βαθμολογία: 4.5/10



Divock Origi: Ο νεαρός Βέλγος το πάλεψε, αλλά όπως και οι επιθετικοί του συμπαίκτες ήταν περισσότερο στην περιφέρεια των πραγμάτων χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα. Από δικιά του σέντρα προήλθε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ χρεώθηκε και την ασσίστ στον Emre Can.

Βαθμολογία: 5.5/10

Ben Woodburn (στη θέση του Philippe Coutinho στο 60'): Ο 17χρονος winger έδωσε μια άλλη πνοή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μας και φάνηκε πιο συγκεντρωμένος από τον Coutinho. Σίγουρα έχει πολλά ακόμα να μάθει, ωστόσο το μέλλον του ανήκει!

Βαθμολογία: 6.5/10

Lucas Leiva (στη θέση του Divock Origi στο 79'): Ακόμα μια εμφάνιση για τον βραζιλιάνο αμυντικό χαφ.

Βαθμολογία: -

Jurgen Klopp: Στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε του αγώνα, δήλωσε πως έχει Plan B. Κάτι τέτοιο χθες δε φάνηκε και θα πρέπει να θεωρεί τυχερό τον εαυτό του που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα θετικά, η γρήγορη αντικατάσταση του Coutinho και η ένταξη του Lucas Leiva στο παιχνίδι για να διασφαλίσει το αποτέλεσμα.

Βαθμολογία: 6/10 
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.