Matip: "Να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους και χαρούμενους!"

Ο Joel Matip εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος στις δηλώσεις του για το derby με την Everton.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ο Καμερουνέζος στόπερ μίλησε στο Liverpoolfc.com αναφορικά με το σαββατιάτικο derby του Merseyside στο Anfield: "Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και για το σύλλογο και για τους φιλάθλους. Θα είναι έντονο και θα παλέψουμε, θα τα δώσουμε όλα, για να κερδίσουμε. Πάντα είναι όμορφη η ατμόσφαιρα όταν αυτές οι δύο ομάδες παίζουν αντιμέτωπες, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, και θα τη χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε".

"Είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε ποιότητα. Δεν θα κρυφτούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και ανυπομονούμε για το παιχνίδι".

Ερωτώμενος για το πώς θα αφοπλίσει η ομάδα του τον φορμαρισμένο Romelo Lukaku, ο Matip δήλωσε: "Είναι εξαιρετικός επιθετικός και παίκτης. Θα είναι σκληρή μονομαχία αλλά θα το κάνουμε όπως πάντα - σαν ομάδα, σε άμυνα και επίθεση. Ελπίζω πως θα δουλέψει. 
Έχουμε δει πολλά παιχνίδια, θα δούμε κάποια videos, θα το κάνουμε μαζί. Δεν θα γίνει ιδιαίτερη μνεία στον Lukaku. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του και είναι καλός μπροστά με το σκοράρισμα, οπότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποτρέψουμε να συμβεί".

Τέλος, στη μάχη για έξοδο στο Champions League, με τη βαθμολογία να έχει πάρει φωτιά και μονοψήφιο αριθμό παιχνιδιών να απομένουν, σημείωσε: "Είμαι αισιόδοξος και ανυπομονώ για αυτά τα παιχνίδια. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο και επιστρέφουμε στο peak των δυνατοτήτων μας, για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά. Η νίκη στο derby θα μας δώσει ώθηση. Θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε και να διατηρήσουμε το momentum στη συνέχεια. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους και χαρούμενους".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.